1.1.2022

Hyvää Uutta Vuotta 2022!

 

Olen yleensä kirjoittanut vuoden viimeisenä päivänä blogiini koosteen vuoden tapahtumista. Eilen en sitä tehnyt. Ihan jo sen takia, että iski kauhea flunssa päälle vuoden viimeisimpinä päivinä, enkä jaksanut ajatellakaan blogia. Onneksi ei kuitenkaan ollut koronaa. Sekin tuli testattua. Toisekseen en halua ajatella koko viime vuotta. Surullisista surullisin vuosin, jonka haluan jättää taakseni ja aloittaa tämän vuoden puhtaalta pöydältä. 

Viime vuosi meni blogin suhteen alavireisesti, kuten muutenkin koko viime vuosi. En vain saanut postauksia kirjoitetuksi, vaikka olisi ollut vaikka mitä kirjoitettavaa. En lupaa, että postaustahti tänä vuonna kiihtyisi, koska sillä aiheutan vain lisäpaineita itselleni. Yritän olla armollinen itselleni tänä vuonna. 

Armollisuutta toivon muutenkin tälle vuodelle. Ole vuosi 2022 hieman kevyempi otteisempi kuin edellinen, kulunut vuosi 2021. Jos et halua antaa minulle mitään mukavia juttuja tälle vuodelle, ole vain kuin et olisikaan. Jätä mieluummin vaikka huomiotta kokonaan. En toivo mitään ihmedieettejä, enkä pyydä parempaa terveyttäkään, koska sekin on nähty, kuinka turhaa sellaisten pyytäminen ja toivominen on. Ihan vain tasaista elämää jos saisi elää yhden vuoden. 

Korona meitä tuskin jättää rauhaan. Uskon, että se on tullut jäädäkseen. Yritetään vain elää annettujen ohjeistusten mukaan ja toivotaan, että koronaluvut kääntyisivät jossain vaiheessa parempaan suuntaan. 

Sinulle rakas blogini lukija toivon ihanaa uutta vuotta 2022! Elämässä on joka tapauksessa paljon hyvää, vaikka välillä sitä on hyvin vaikea huomata.
10 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta, olkoon se armollinen kuten toivot ❤

  Blogi onneksi odottaa vaikka sinne ei aina ehtisikään kirjoitella. Huomasin sen myös kun oma postaustahtini harveni. Postaillaan silloin kun ehditään ja jaksetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle <3

   Onneksi blogi odottaa, vaikka aiheuttaa jonkinlaisia paineita, kun ei saa mitään tekstiä aikaiseksi. :)

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta, olkoon se rutkasti parempi kuin edellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon myös sinulle ihanaa ja lukurikasta uutta vuotta 2022! <3

   Poista
 3. Toivon sinulle sitä toivomaasi tasaista vuotta ja parempia aikoja elämääsi! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sinulle myös upeita lukuhetkiä vuodelle 2022! <3

   Poista
 4. Valoa ja voimia vuoteen 2022! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sinulle paljon luettuja sivuja uudelle vuodelle 2022! <3

   Poista
 5. Toivon sinulle ja Herra Karvajalalle kaikkea hyvää tälle uudelle vuodelle♥

  VastaaPoista