27.8.2019

Kirjankansibingo – ei rivejä tälläkään kertaa


Se on kyllä niin, että minun ei pitäisi tarttua mihinkään bingoiluun, eikä veikkaukseen tai lottoiluun. Häviän aina. Tämän kesän kirjankansibingoon osallistuin taas riemumielin. Voitte varmaan arvata, ettei hyvin käynyt. Ei todellakaan. Ei rivin riviä. Rukseja kyllä kertyi kaksitoista, mutta ei niillä rivejä muodostettu. Toisaalta minulla jäi viisi kirjaa postaamatta, enkä niitä ota mukaan bingoiluun, vaikka ihana Oksan hyllyltä -blogin Bingo-emäntä Marika sellaista ehdottikin. Sen verran nyt kuitenkin asiaa raotan, että minun piti kesälomalla kirjoitella postauksia ja saada blogi ajan tasalle, mutta toisin kävi. Mies, joka täällä asuu, joutui äkillisesti sairaalaan ja ajatukset ovat olleet jossain aivan muualla kuin blogissa. Nyt näkyy kuitenkin valoa tunnelin päässä ja ehkä postauksetkin joskus tulevat ajallansa.

Mutta sitten itse kirjankansibingoon. Näinhän siinä kävi.Kirjabingossa luetut ja postatut kirjat:

Ensimmäinen vaakarivi:
Toinen vaakarivi:
Kolmas vaakarivi:Vähintään 5 väriä: Laura Manninen: Kaikki anteeksi

Neljäs vaakarivi:
Viides vaakarivi:
Tämä oli toinen kerta, kun osallistuin kirjankansibingoon. Jos ensi kesänä uskaltaudun mukaan, olisiko se niin, että kolmas kerta toden sanoo ja saisin jopa yhden rivin aikaiseksi.4 kommenttia:

 1. Ei ne tulokset vaan osallistumisen riemu - vai miten se muka lohduttava sanonta menee 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Osallistumisen riemuahan tässä pelissä nimenomaan on. Jos ei tule rivejä, niin ei tule. :D

   Poista
 2. Kivaa, että viitsit kuitenkin tehdä koosteen. Ja sinulla on kyllä upeita kansia ruudukossa. Tykkään hirmuisesti Lucinda Rileyn kirjojen kansista, vaikka täytyykin sanoa, etten ole oikein hänen kirjoistaan noin muuten innostunut (kokeiltu on). Mukavaa loppukesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kesällä on suhteellisen helppo ottaa "luontokuvia", kun kirja on yleensä aina mukana, kun kissan kanssa ulkoilen.

   Ja ilman muuta tein koosteen, koska luen myös muiden koosteita. Niistä on hauska katsella, mitä kukin on keksinyt.

   Lucinda Rileyn kirjat ovat sopineet tämänhetkiseen fiilikseen, joten niitä on ollut kiva lukea. Helppo heittää aivot narikkaan niitä lukiessa. :)

   Ihanaa loppukesää sinullekin!

   Poista