2.6.2019

Kesän 2019 kirjankansibingo


Oksan hyllyltä -blogin Marika haastaa tänäkin kesänä kaikki kirjoja lukevat pelaamaan kirjankansibingoa. Itse otan kesän hauskimman haasteen vastaan, koska ehdin jo hieman kyselläkin asian tiimoilta. Viime vuonnakin olin mukana, vaikka lopputulos ei ollutkaan mikään huippu. En saanut yhtään riviä täyteen. Mutta en lannistunut tästä, koska kyseessä on ilman muuta leikkimielinen haaste. En aio metsästää kirjoja kansien perusteella, vaan luen sitä, mitä olen ajatellutkin lukea.

Kirjankansibingon säännöt ovat yksinkertaiset:

Kirjankansibingossa voi lukea kirjoja laidasta laitaan. Kaikki käyvät. Ideana on, että ruudukkoon voit laittaa ruksin, kun luetun kirjan kansi mielestäsi sopii ruudun sanaan tai aiheeseen. Bingo muodostuu viidestä peräkkäisestä pysty-, vaaka- tai vinoruudusta.

Kesän kirjankansibingo alkaa tänään 2,6.2019 ja päättyy sunnuntaina 25.8.2018.Kuulostaako kivalta? Tämä haaste kannattaa ottaa vastaan, vaikka et kirjoittaisikaan blogia tai olisi Instagramissa. Haaste nimittäin löytyy sieltäkin.4 kommenttia:

 1. Kivaa, että olet tässä mukana ja ilman muuta ollaan rennosti ja leikkimielellä mukana. Minulla on muutaman kerran menneet nämä bingohaasteet vähän yliyrittämisen puolelle mutta tänä kesänä aion olla viisaampi. :) Mukavaa bingoilukesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuuluu sinulle, kun aloit emännöimään haastetta. Tämä on kiva haaste, eikä ollenkaan vakavamielinen. :)

   Ihanaa bingoilua myös sinulle!

   Poista
 2. Hauska idea tämä kirjabingo. Itse aloitin Helmet lukuhaasteen, jossa on yhteensä 50 erilaista kirja mahdollisuutta vähän bingo tyyliin. En millään saa luettua 50 kirjaa mutta ideana hauska ja saa etsimään kirjoja oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Haasteen löytää täältä
  https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Uutispalat/Helmetlukuhaaste_2019(173868)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kierrellyt ja kaarrellut tuota Helmet-haastetta useampana vuotena, mutta vielä en ole tohtinut ottaa haastetta vastaani. Saattaisin saada 50 kirjaa luettua, mutta tuskin saisin kaikkia kohtia täytettyä. Ehkä ensi vuonna. :)

   Poista