31.5.2018

Kesän kirjankansibingo


Nyt otan haasteen vastaan, koska tämä kuulostaa superhauskalta. Kirjankansibingo. Kirjablogeissa on jo muutamana kesänä pyörinyt kirjankansibingo, mutta haaste on jäänyt kesän kynnyksellä jotenkin aina huomaamatta. Nyt huomasin haasteen Oksan hyllyltä -blogin Marikan postauksesta. Pakko osallistua siis.

Kirjankansibingossa laitetaan ruudukkoon ruksi, kun luetun kirjan kansi sopii ruudussa olevaan sanaan. Bingohan muodostuu tietysti sitten, kun ruudukossa on viisi peräkkäistä ruksia pysty-, vaaka- tai vinoruuduissa. Kaikki kirjat ovat mukana haasteessa eli sikälikin hauska haaste.

Kesän kirjankansibingo alkaa tänään 31.5.2018 ja päättyy sunnuntaina 19.8.2018.


Miltä kuulostaa? Ota sinäkin haaste vastaan, vaikka et blogia pitäisikään.6 kommenttia:

 1. Minäkin huomasin tämän ja ajattelin, että osallistun tähän. Minulla on sen verran tuore kirjablogi, että en ole juuri osallistunut haasteisiin mutta tämä vaikuttaa niin mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Tämä kuulostaa tosi kivalta ajanvietolta lukemisen lisäksi. Saa hieman pähkäillä, jos aikoo voittaa itsensä bingossa.

   Poista
 2. Kivaa, että innostuit tähän mukaan! Minua hieman mietityttää, tuliko tehtyä liian vaikeita kohtia. Esim. Mökkeily tuntuu vähän haastavalta mutta jospa siihen jotain löytyy. Mukavaa bingokesää sinulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi emännöinnistä. Minusta on ihan hauskaa, että on haastavia ruutuja. On sitten kiva katsoa, mitä kukin lukija on keksinyt omaan ruudukkoonsa.

   Poista
 3. Eikös olekin hauska? Olen bingoillut pari kertaa aikaisemminkin ja aina on ollut yhtä riemukasta, kun on saanut bingorivin täyteen. Koskaan en ole edes tavoitellut koko ruudukkoa, en taida edes lukea noin monta kirjaa kesän aikana, mutta sellaiset pari, kolme riviä on kertynyt ihan sivussa, kun on ruksinut ruutuja sopivasti. Joskus kun sama kitja tai kansi sopii useampaan ruutuun, niin pitää vähän tuumailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi hauska, vaikka en luultavasti valitsekaan kirjoja kansien perusteella. Toisaalta on sitten hauska katsoa, tuleeko bingoon osumaa. :)

   Poista