30.5.2018

Mikä ärsyttää nyt?


Se, että muistin viikonloppuna joululahjaksi saamani Delicard-kortin, jonka päätin laittaa lunastukseen. Ai, ai. Ankanrintaa ja herkkujuustoja. Toimitus keskiviikkona. Mies, joka täällä asuu, laittaa kolmen jälkeen viestin, että odottaa, odottaa, odottaa ja odottaa. Arvasin heti. Lähetystä ei oltu toimitettu. Postin pakettiseuranta osasi kertoa: ”Lähetyksen toimituksessa on tapahtunut lajitteluvirhe. Lähetys voi viivästyä työpäivällä.” Argh! Mitä käy tässä lämmössä ankanrinnoille ja herkkujuustoille. Onko pakettiin laitettu tarpeeksi kylmäkalleja. Ärsyttää suuresti. Postin chat ei toimi ja Delicard ei vastannut kyselyyni. Ärsyttää.

Se, että kaikkeen kivaan ei voi osallistua. Tästä nyt ei sen enempiä, mutta ärsyttää kuitenkin.

Se, että verottaja vie suuren osuuden pienestä bonuksesta ja TyEL toisen ei niin kivan osuuden. Sitten, kun ikäännyn vielä muutamalla vuodella, niin TyEL nappaa hieman enemmän. Ärsyttää tämäkin.


Se, mihin kaikki aika valuu. Kauheasti on muka työpäivän jälkeen tunteja ennen nukkumisaikaa. Ei pidä paikkansa. Tunnit ovat huvenneet ikääntyessä tai sitten olen hidastunut. Mikään aika ei riitä mihinkään. Nukkumaan mennessä huomaan, etten taaskaan saanut mitään aikaiseksi. Ärsyttää.

Se, että aamulla puet collegetakin päällesi ja olet jo asemalle päästyäsi hikinen. Sullot takin kangaskassiin, joka jo muutenkin on täpötäynnä eväitä ja työmatkalukemista. Kivaa, että on lämmintä, mutta ärsyttää silti.


Se, että en voi kirjoittaa tähän, mikä töissä ärsyttää. On siellä joskus kivaakin tai siedettävää, mutta ärsyttää silti.

Se, että hiukset harvenevat ja naamakarvat rehottavat. Se, se vasta ärsyttävää onkin.

Se, että yrität kuvata jotain kaunista, niin lopputulos on jotain ihan muuta. Miksi näin käy? Onpa ärsyttävää.


Se, että toiset vain näyttävät fresseiltä, vaikka aurinko paahtaa täydeltä laidalta. Jos itse katson peiliin, niin en näe mitään fressiä. Arvatkaa ärsyttääkö?

Se, että nämä yllä mainitut asiat pitäisi kääntää positiivisiksi ja hymyillä. Ärsyttää.

Mikä sinua ärsyttää?


10 kommenttia:

 1. Just nyt ärsyttää vähän kaikki (kanssa)... Kerro miten juustoille kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että teitäkin ärsyttää. :D Paketti tuli tänään ja tuotteet olivat vielä kylmiä. Äkkiä jääkaappiin eli hyvin kävi. Nauratti vain, kun mies soitti, että Postilta tuli aamulla tekstari, jossa pyydettiin valitsemaan vaihtoehtoa A, B, C tai D. Ei kerrottu, mitä kirjaimet tarkoittavat. Mies oli vastannut A, niin oli tullut vastaus, että lähetys toimitetaan klo 11-13. Paketti tuli noin klo 10.30. Että näin.

   Poista
  2. Hi hih, hyvät vaihtoehdot toimitukselle 😁

   Poista
  3. Mies oli aivan raivona ja kyllä minäkin ihmettelin. Jälkikäteen on kyllä naurattanut. :D

   Poista
 2. Voi ei miten harmillista se postin jakelumoka! Kyllä varmasti ärsyttää. Itse olen joskus saanut Delicard-lahjakortilla ankanrintaa ja oli se herkkua!

  Itse en tiedä, ärsyttääkö juuri nyt mikään, mutta se kyllä harmittaa, että vaikka minulla on kyllä paljon aikaa, niin sittenkään se ei tunnu riittävän! Kun mikään ei riitä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ankanrinta lähtee kohta pannulle. Toivottavasti on tosiaan herkkua.

   Poista
 3. No jopas on todella ärsyttävä tuo postin jakelumoka. Toivotaan että kaikki selvisi parhain päin. Tällä hetkellä ei kyllä ärsytä mikään, päinvastoin. Tein juuri aamukierroksen puutarhassa ja siellä on niin kaunista. Niin paljon kaunista kukintaa, että sitä vaan ihailee kaikkia kukkia ihan sanattomana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnosta saakin nyt paljon voimavaroja. Pitää itsekin lähteä kissan kanssa ulos, niin saa hieman haisteltua ulkoilmaa ja nauttia luonnon kauneudesta.

   Poista
 4. Ainahan toki joku ärsyttää...nyt ärsyttää että pitäisi jaksaa vielä pakata laukku vkonloppureissulle ja väsyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaaminen vasta ärsyttävää on. Mua ärsyttää nyt se, että olin eilen suuhygienistillä ja sain hammaslääkärille ajan heinäkuulle. On yhdestä takahampaasta lohjennut pieni pala paikkaa. Nyt se kolo vain kasvaa ja kasvaa ja kohta varmaan sattuu...

   Poista