10.8.2014

Elokuun Livbox

Taas koitti se päivä ihanainen, jolloin posteljooni kantoi mustan, salaperäisen laatikon kotiin. Ai siis minkä? No, tietysti Livboxin. Laatikollisen kauneutta ihanille naisille tai tässä tapauksessa vain yhdelle ihanalle eli minulle. Kyllä vaan, olen ainakin kerran kuukaudessa ihana nainen, joten siksi laatikko minulle kannetaan.

Ehdin tietysti jo etukäteen kurkistella netistä, mitä laatikko saattaisi sisältää. Oma boksini oli hyvinkin samanlainen kuin muiden paketit. Valkoisen kuvioidun paperin kätköistä löytyi tällaisia tuotteita:
Näyttää hienolta. Ei voi muuta sanoa. Elokuun paketin tuotteet ovat suosittujen kauneusbloggaajien valitsemia. Tuotteet ovat heidän lemppareitaan ja tuleeko näistä nyt sitten minunkin lemppareita? Aika näyttää.
The Body Shop Honeymania Body Butter. Kalastajan vaimo –blogin Johanna oli valinnut tuotteekseen hunajaisen vartalovoin. Huisin makealle tuoksuva vartalovoide on erittäin täyteläinen, kuten yleensäkin The Body Shopin vartalovoit ovat. Tuoksu on hieman liian voimakas ja makea nenääni, mutta ehdottomasti vartalovoi käytetään alusta loppuun itse. Kesäauringon kuivattamat sääreni imaisevat tehokosteuttavan voiteen nopeasti itseensä. Tykkään kovasti ja niin tuntui tykkäävän Vespula vulgariskin (suom. ampiainen), kun tuotetta ensimmäistä kertaa jalkoihini sivelin. Sain oitis pörräävän kaverin. Boksissa olevan purkin koko oli 50 ml eli sellaisen pienen vartalovoipurkin kokoinen, jonka hintaa en osaa sanoa. Isomman purkin hinta on 18,90 €/200 ml.

Clinique All About Eyes. Silmänympärysvoide, jonka on valinnut Ida iholla –blogin Ida. Tuotteen luvataan kosteuttavan ja poistavan turvotusta herkältä silmänympärysiholta. Lisäksi voiteen pitäisi vaalentaa tummaa silmänympärysihoa. Olen vasta kesällä ehtinyt korkata tammikuussa tulleen Lumenen silmänympärysvoiteen, joten tämä uusi, ihastuttava, pieni purkki pitäisi tietysti säästää tulevaisuuden käyttöä varten, mutta koska en ehdi nukkua tarpeeksi, piti tämä heti korkata ja testata tummiin silmänalusiin. Vielä en osaa sanoa auttaako, mutta ihana tuote joka tapauksessa on. Tykkään kovasti tästä pienestä näytekokoisesta purkista. Normaalikokoisen tuotteen hinta on 36,- €/15 ml.

Lumene Arctic Sun Bronzer. Aurinkopuuterin on valinnut Saara Sarvas kauneus & kosmetiikka –blogin Saara. Tämä on kyllä sellainen tuote, josta pidän. Olin harkinnut ostavani aurinkopuuterin, mutta aina se jostain syystä kaupan hyllylle oli jäänyt. Sävynä on 1 Päivän hehku, joka ainakin omilla kasvoillani on kivannäköinen. Tuote antaa iholle upeaa hehkua ja aavistuksen luonnollista päivetystä. Aurinkopuuteri on hellävarainen ja hajusteeton, josta ehdottomasti plussaa. Sisältää suomalaisen lakan siemenuutetta, joka suojaa ja ravitsee ihoa. Mahtavan mukava kesätuote. Boksissa tullut puuteri on normaalikokoinen ja hintaa tällaisella ihanuudella on 14,90 €/10 g.

Mustan laatikon loput tuotteet näyttävät puolestaan tältä:
Dolce & Gabbana Dolce. Plusmimmi-blogin Mimmi on valinnut lempparituotteekseen Dolce-suihkugeelin. Toukokuun Livboxissa tuli Dolce & Gabbanan tuoksu, joka edelleen odottelee kaapissa saajaansa. En niin kauheasti pidä hajuvesistä, mutta tällaiset suihkugeelit ovat asia erikseen. Suihkugeelin tuoksun erikoisuuden kerrotaan olevan valkoinen amaryllis. Mielestäni suihkugeelin tuoksu sopii aikuiselle naiselle. Kyseessä on sen verran arvokas tuote, että tuskin tulisi itselle hankittua, mutta tämän ison näytepullon käytän varmasti loppuun asti, koska tykkään tästä. Pesee hyvin ja tuoksuu hyvälle. Tätä käyttäessä tulee perusarkeen hieman luksusta. Normaalikokoisella tuotteella on hintaa 42,90 €/200 ml.

Batiste XXL Volume Dry Shampoo. Boksin viimeisimmän tuotteen on valinnut Kosmetiikkaobsessio-blogin Annie. Kyseessä on kuivashampoo ja nyt tulee paljastus. Tähän ikään asti en ole kuivashampoota ikinä käyttänyt. Eräs ystäväni on kyllä kehunut kuivashampoita ja olen lukenut blogeista hehkutuksia eri merkkien paremmuuksista. Tummahiuksisena olen jotenkin arastellut asiaa, koska pelkona on ollut, että hiuksiini jää valkoista tahmaa, joka näkyy ikävän näköisenä. Tulipahan nyt kuitenkin todistettua tämäkin luulo vääräksi. Olen nyt pari kertaa tuotetta testannut ja todennut, että toimii, eikä jätä valkoisia jälkiä hiuksiini. Tuotteen luvataan antavan hiuksille puhtaan ja raikkaan tunteen sekä tuuheutta. Allekirjoitan nämä ominaisuudet. Boksissa oli matkakokoinen pullo. Kaupassa tuotteella on hintaa 8,90 €/200 ml. 

Tykkäsittekö tuotteista? Itse tykkäsin ja ihastuin, ehkä jopa rakastuin. Kyllä on hienoa olla ihana nainen ja ansaita kerran kuukaudessa tällainen yllätysboksi itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti