10.1.2015

Livbox tammikuu 2015

Tammikuun Livboxia osasin odottaa, ja toivoin, että paketti kotiutuisi ennen viikonloppua. Mies, joka täällä asuu, oli ollut herra Karvajalan kanssa ulkoilemassa ja nähnyt postinkantajan kainalossa mustan paketin. Ei ollut mies ehtinyt mennä boksia nappaamaan, koska herra Karvajalalla oli ollut tärkeämpää tekemistä, nimittäin mustarastaan vaanimista. Postinkantaja oli jättänyt lapun, jolla paketin sai noutaa postista. Onneksi mies on toisinaan kiltti, joten hän oli hakenut paketin iltapäivällä postista. Sain siis boksin hyppysiini rankan työviikon päätteeksi.

Boksin sisäpaperin värinä oli tällä kertaa talvinen, hehkuvan valkoinen. Paperipahvisuikaleet boksin sisällä olivat myös muuttaneet värinsä mustasta valkoiseksi. Tältä se sitten näytti. Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Talvella ei vaan kuvat onnistu minun kamerallani.
Näyttää kivalta ja ensimmäisenä silmiini osui Lumene, mutta mitä muuta paketista löytyikään?
La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ -voide. Apteekkisarja, jonka tunnen ulkonäöltä, mutta en muistaakseni ole ikinä mitään tuotetta testannut, saati sitten sen enempää käyttänyt. Boksin tuote on näytekokoinen voide vartalolle tai kasvoille. Voide sopii erittäin kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. Voiteen kutinaa rauhoittavan vaikutuksen pitäisi tuntua iholla välittömästi ja miellyttävän tunteen luvataan kestävän pitkään. Kasvovoiteita ovat nyt kaapit pullollaan, joten en missään tapauksessa laita tätä kasvoilleni. Vartalovoiteita kuluu etenkin talviaikaan reilusti, joten vartalovoiteeksi sitten. Tulin kuitenkin lopulta siihen päätökseen, että tuubi on niin pieni, että vartalovoiteena se olisi hetkessä kulutettu, joten tästä tuli uusi käsivoiteeni. Levitin voidetta yöksi käsiini. Suhteellisen nopeasti imeytyi ihoon, mutta ei ihan heti kuitenkaan. Voide on tuoksuton, josta ehdottomasti plussaa. Aamulla käteni olivat kuin uudet. Oikeasti hyvä voide siis, vaikka ei käyttötarkoituksena ollutkaan käyttää rasvaa käsivoiteena. Tuotteen hinta apteekissa on 9,- €/200 ml.

Philosophy The Microdelivery Peel Kit. Livbox mainosti etukäteen, että boksista löytyy tuote Philosophylta ja löytyihän sieltä tämä kaksivaiheinen kuorinta. Ensin hierotaan kuorinta-ainetta nassuun, jonka jälkeen levitetään päälle kemiallista kuorintaa. Lopputuloksena syntynyt naamio saa vaikuttaa kasvoissa 2-3 minuuttia. Kuorinnan pitäisi olla tehokas, mutta hellävarainen. Testaan tätä mielelläni, vaikka hieman itsekseni purnaankin, että tämä näytekokoinen tuote on pussukoissa. Siis niissä sellaisissa, joita löytyy naistenlehtien mainossivuilta. Ne ovat todella epäkäytännöllisiä, ja vaikka pussukat ovatkin reilun kokoiset, hieman mietityttää, kuinka etenkin kemiallinen kuorinta reagoi avonaisessa pussukassa. Tuote on mielestäni tyyris. Hintaa tuotteella on 76,- €/ 60 ml + 60 ml.

Rimmel BB Cream 9 in 1. BB-voide, jossa yhdistyy yhdeksän ihonhoidollista ja meikillistä ominaisuutta. Voiteen luvataan tasoittavan ihon pintaa, sitovan tehokkaasti kosteutta ihoon, supistavan laajentuneita huokosia sekä häivyttävän ja peittävän ihon virheellisyyksiä. Aikamoinen lista, mutta siitä huolimatta hieman olin tämän tuotteen kohdalla, että no joo. Tämä saa kuitenkin mahdollisuuden ja saattaapa olla, että tykästynkin tähän. Perjantai-illalla testasin tuotetta toiselle puolelle kasvojani. Aika kivasti peitti punakkuutta ja sävykin oli sopiva. Lähdin herra Karvajalan kanssa puoleksitoista tunniksi ulkoilemaan. Tämän jälkeen toinen puoli kasvoistani loisti punaposkisena, toinen puolestaan oli edelleen aika mukavasti sopivan tasavärinen. Boksin tuote oli täysikokoinen. Hintaa tällaisella lystillä on 11,90 €/30 ml.
Cutrin Chooz Multivolumizer. Hiustuotteista tykkään aina, vaikka luinkin netistä, että osa livboxilaisista oli saanut eri tuotteen Cutrinilta ja vieläpä täysikokoisena. Toisaalta olen hyvin tyytyväinen saamaani hiusten monitoimituuheuttajaan. Tuotteen luvataan antavan kaikenpituisille hiuksille pitkäkestoista volyymia, tuuheutta, rakennetta ja joustavaa pitoa. Testasin tuotetta tänään ennen kauppaan lähtöä, vaikka en pitänytkään siitä, että hiukset piti saada ensin pyyhekuiviksi. Hiukseni nimittäin olivat tietenkin kuivat ja tuote pitää levittää pyyhekuiviin hiuksiin. Ilmeisesti pitäisi siis laittaa tuotetta hiuksiin aina hiusten pesun jälkeen. Joka tapauksessa tykkäsin tuotteesta. Hiukset olivat kivat siihen asti, kunnes laitoin pipon päähän. Kauppareissun ja pipon riisumisen jälkeen hiukset olivat tietenkin länässä, mutta ei ehkä niin pahasti kuin yleensä. Kampaamoliikkeissä normaalikokoinen tuote maksaa 15,90 €/150 ml.

Lumene Ultra Sensitive Rauhoittava & Kosteuttava Naamio. Olen hieman huono naamioiden kanssa, mutta nyt yritän parantaa tapani. Lumenen uutuustuote, joka sisältää mustikkauutetta. Tuotteen pitäisi kosteuttaa ja vahvistaa herkkää ihoa. Lisäksi naamion luvataan rauhoittavan ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta. Tuote kiinnostaa, koska etenkin talviaikaan kasvojeni iho kaipaa jotain tällaista. Ehkäpä testaan tuotetta heti huomenna. Boksista löytyvä tuote oli normaalikokoinen. Kaupassa tuotteella on hintaa 17,90 €/75 ml. 

Tämän kuun boksi oli pisteillä ilmaiseksi lunastettu. Tykkäsin boksista jälleen kerran. Kyllä vaan on kivaa, kun on olemassa Livbox.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti