11.12.2020

Salainen Joulukissa 2020

 

Tassulinnan emäntä houkutteli meidät mukaan Salaiseen Joulukissaan. Jännittävää. Paketti joltain Salaiselta Joulukissalta. Me tietysti myös lähetimme oman pakettimme matkaan. Herra Karvajalan mielestä paketointi on hurjan hauskaa. 

Keskiviikkona tuli tekstiviesti. Salaisen Joulukissan paketti olisi noudettavissa. Ei muuta kuin ulkovaatteet päälle ja kovaa vauhtia menoksi. Herra Karvajalka jäi vielä nukkuman päiväunia, jotta jaksaisi kaiken jännityksen. Ja mitä ihanuuksia paketti sisälsikään? Oikeasti minulla kostuivat silmäkulmat. Todella kauniita paketteja ja upeita juttuja. Ei nyt kuitenkaan mennä asioiden edelle, vaan avataan ensin paketti. 

Herra Karvajalka kiinnostui heti, kun olohuoneen pöydälle nostettiin paketti. Mikäs juttu tämä on?Onpas tässä laatikossa mielenkiintoisia tuoksuja. Selvästi joidenkin ihanien pimujen tuoksujälkiä.Mitä ihmeen esteitä tähän on laitettu?

Tällaiset paperit eivät minua estä.Mitä kauniita paketteja täältä löytyykään?Ihan oikeasti? Näin monta pakettia! Punanauhaiset Herra Karvajalalle ja hopeanauhaiset palvelijattarelle. Ollaanko me oikeasti oltu näin kilttejä?Palvelijatar, avaa sinä ne paketit, niin minä tutkin tätä laatikkoa tarkemmin. Tässä on oikeasti ihanat tuoksut.Mitä kaikkea jännittävää paketeista löytyikään? Herra Karvajalka sai suosikkinamejaan Itsy Bitsyn kanapaloja, kissanmintulla täytetyn pötkylän ja superhauskan vaijerilelun. Ihan paras kaikista. Palvelijatar puolestaan voi nauttia ihanista teehetkistä suklaatryffeleiden kera. Lisäksi nyt on maailman suloisin kissaheijastin. Oikea karvahäntä heijastimessa! Ihan huippujuttu ja niin tärkeä, kun pimeillä kujilla kulkee.
Ja mitä tapahtuu tässä kuvassa? Uusi vaijerilelu saa kyytiä. Kyllä minä tuollaisille jutuille näytän tassuni. Minulla ei muuten ikinä aikaisemmin ole ollut tällaista lelua. Aivan huippuhauska.
Onko minulla kolme tassua? Ei, vaan kissanminttupötkylän päällä on nautinnollista makoilla.
Ihan oikeasti Palvelijatar! Kuinka me noin hirvittävästi saimme lahjoja? Olemmeko ansainneet nuo kaikki?
Olen aivan hämmentynyt tästä kaikesta. Ihanat lelut ja namit, hyvältä tuoksuva pahvilaatikko ja paljon rapisevaa paperia. Kiitos.Ja kuka meille lähetti näin ihanan paketin? Miukumaan Sofi, Olga ja Päivi. Kiitos teille rakkaat. Olette ihania. Paketti oli oikea piristyspommi tämän kauhean koronavuoden keskellä. 💖 

Ihanaa joulunodotusta kaikille suloisille karvaisille ja heidän palvelijoilleen! 🎅 

PS. Pahoittelen kuvien heikkoa laatua. Oli sen verran reipasta menoa Herra Karvajalalla, jotta tuli hieman huonoja kuvia. Myös tämä ikuinen pimeys hankaloittaa kuvaamista.10 kommenttia:

 1. Ihanan paketin saitte! Ja kyllä te molemmat olette sen ansainneet! - emäntä

  Cat Dancer on paras! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihana paketti. Onneksi ehti tulla ennen tämän päivän kissatemppuja. Menin päivällä hetkeksi sängyn päälle makaamaan, niin Herra Karvajalka käveli ykitseni ja puri kädestä. Sanoin, ettei joulupukki tuo tuollaisille muksuille lahjoja. :D

   -Palvelijatar-

   Poista
 2. Oi kuinka kiva, että lahjat olivat mieluisia molemmille ❤️
  Tytöt laittoivat terveiset laatikkoon sen ollessa vielä tyhjillä, joten jokunen karva siellä varmaan oli.
  Cat dancer on meilläkin tosi suosittu, jännä miten yksinkertainen lelu on usein se paras.

  Oikein ihanaa joulua teille! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra Karvajalka oli vain innoissaan karvoista. Kerrankin jotain mukavia tuoksuja. :)

   Ja jännä juttu, etten minä tiennyt tuollaisesta Cat Dancerista mitään. Aivan uskomattoman yksinkertainen juttu, mutta niin viihdyttävä.

   Ihanaa joulua teillekin ja kiitos vielä kerran huikeasta paketista! <3

   Poista
 3. Herra Karvajalka, oot saanu lahjaksi yhden maailman parhaimmista leluista, wau. Kyllä noi Miukumaan tädit vaan tietää ♥
  Isosti kiitoksia myös teidän Joulukissa apulaisuudestanne. Meillä oli toooosi mieluisaa availla ja me oltiin avaamisen jälkeen oikein vauhtimimmit. Palvelija ei sitte enää oikein yrittänytkään saada meistä kuvia :D
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti paketin sisällöstä oli teille iloa. En ymmärrä, kuinka saat niin mahtavia kuvia kissoista. Ja kuinka ne ylipäätään saa samaan kuvaan. Meillä ei edes yhtä kissaa meinaa saada mukaan kuvaan. :D

   -Palvelijatar-

   Poista
 4. Ihastuttava paketti täynnä kaikkea mukavaa niin Herra Karvajalalle kuin emännällekin! Ihanaa joulun odotusta myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mieluista paketti. Molemmille kaikkea kivaa. Kyllä meidän kelpaa.

   Ihanaa joulun odotusta teillekin!

   Poista
 5. Jee ihan huikea juttu ja Tassulinnan emäntä on kultaa. Tuossahan on lahjaa jo itse pahvilaatikossa, puhumattakaan kaikesta muusta. Selvästi iloa Karvajalalle ja paljon.

  Ihanaa uutta viikkoa Mannilainen teille kaikille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassulinnan emäntä on oikeasti kultaa, kun tällaisia järjestää. Ja se on todellakin niin, että pelkkä pahvilaatikko tuo Karvajalalle iloa. Se on niin pienestä kiinni.

   Ihanaa viikkoa teillekin Tiia. <3

   Poista