2.12.2020

Marraskuun lukuhaaste 2020

 

En ole aikaisemmin osallistunut Karo Hämäläisen luotsaamaan marraskuun lukuhaasteeseen. On mennyt jotenkin aina ohi. Tänä vuonna huomasin kuitenkin Instagramissa @marimoision lukuhaastevinkkauksen, joten olin kärppänä mukana haasteessa. Kuinka sitten kävikään?1.-7.11.2020

Sunnuntaina heti innolla mukaan lukuhaasteeseen ja luettuja sivuja tuli 37, mutta sen jälkeen iskikin arki. Herra Karvajalka alkoi oksennella sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, joten ajatukset olivat muutaman päivän ajan ihan jossain muualla kuin lukemisessa. Viikon loppua kohti sivumäärät hieman kasvoivat, mutta vain kolmena päivänä ehdin lukea vähintään 30 sivua. Kuluneella viikolla luin Anna-Kaari Hakkaraisen Dioraamaa ja Kjell Westön Tritonusta.

 

8.-14.11.2020

Kuvittelin, että seuraava viikko olisi mennyt paremmin, mutta yhteensä luettuja sivuja oli vielä vähemmän kuin ensimmäisellä viikolla. Surkeaa toimintaa. Kolmena päivänä sentään pääsin haasteen asettamaan tavoitteeseen. Tällä viikolla sain päätökseen Hakkaraisen Dioraaman. Sen sijaan Westön Tritonus jatkui edelleen. Lisäksi aloitin lukemaan Annamari Marttisen Korsettia.

 

15.-21.11.2020

Jee! Kolmas viikko ja peräti viiden päivän saavutukset haasteessa. Tällä viikolla viihdyin edelleen Tritonuksen ja Korsetin parissa.

 

22.-28.11.2020

Jestas. Tällä viikolla luin eniten sivuja koko kuukautena, vaikka tässä haasteessa ei yhteismääriä lasketakaan. Mutta kun tilastoa katselen, niin vain kolmena päivänä olen ennättänyt lukea vähintään 30 sivua. Korsetti tuli luettua loppuun, mutta Tritonus on edelleen kesken. Luin myös Karin Erlandssonin ja Peter Bergtingin Yöjunan tällä viikolla.

 

29.-30.11.2020

Kuukauden viimeiset kaksi päivää haaste meni kirkkaasti läpi. Sain Tritonuksen päätökseen. Eihän siinä mennyt kuin koko marraskuu, että sain kirjan luettua. Hitaasti hyvä tulee. Lisäksi aloitin lukemaan Davis Baldaccin Jouluksi kotiin -kirjaa. 

Yhteenvetona voi sanoa, että kuutenatoista päivänä ehdin lukea haasteen asettaman tavoitteen verran eli ei mitenkään kehuttavasti. Toisaalta lukemisesta ei saa ottaa paineita, vaan siitä pitää nauttia. Toisinaan on enemmän aikaa lukea ja toisinaan vähemmän.

Osallistuitko sinä marraskuun lukuhaasteeseen? Jos osallistuit, kuinka meni?
 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti