22.3.2020

Maaliskissa -haaste osa 3: laatikko


Olen auttamattomasti myöhässä, mutta ajattelin silti postata tämän, vaikka nyt jo asetettu Maaliskissan neljäskin haasteosa. Eli kyseessä on Tassulinnan ja Niemennokan nelijalkaisten Maaliskissa -haaste. Tällä kertaa aiheena on yksinkertaisesti laatikko, joten mitä siitä sen enempää.
Siis onko aivan pakko taas kuvata?
Hyvä laatikko riehumiseen.
Laatikossa voi leikkiä palloleikkejä.
Enkö minä jo sanonut, että hanki elämä ja lopeta kuvaaminen.
Kun palloa hautoo, tuleeko pikkupalloja?
Tulinko sotkemaan palapelin tekoa? Hah!
Tämä on yksi parhaimpia laatikoita! Palvelijatar ei tykkää, että laatikko on pitänyt säilyttää, mutta Herra Karvajalan mielestä laatikko on paras jemmapaikka. Tässä kuvassa laatikon mielenkiintoisuus nousi uusiin ulottuvuuksiin, kun Palvelijatar oli aikeissa siivota ja nosti laatikon pystyyn siirtääkseen sen siivouksen ajaksi syrjään. Herra Karvajalka ehti kuitenkin väliin.
Täällä minä väijyn.

Osa kuvista epätarkkoja, koska Palvelijatar huono kuvaamaan liikkuvaa kissaa, siis Herra Karvajalkaa.

Maaliskissan neljäs haastepostaus tullee ajallaan, koska talviloma alkaa huomenna. Ehkä Palvelijatar pystyy koronalamaannuksesta toipumaan ja aloittamaan normaalin elämän tai siis sen, mitä koronarajoitukset antavat myöten.


4 kommenttia:

 1. Aivan loistavia laatikoita Herra Karvajalka sinulla! Erinomainen näkökulma että sopivista laatikoista on hyvä väijyä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Hieman vain meinasin hämmentyä, kuin pääsen viimeisestä laatikosta ulos, koska yleensä menoreikä on sivulla ja nyt se oli katossa. Onneksi kissa osaa aina hypätä.
   -Herra Karvajalka-

   Poista
 2. En ehkä kestä noita ilmeitä ja hei just tämä, onko pakko kuvata kesken tärkeiden touhujen, hih.

  Sydämellistä viikon jatkoa Mannilainen teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra Karvajalka ei tykkää kuvaamisesta. Yleensä kääntää katseensa pois. :D Sen takia onkin todella hankala kuvattava.

   Ihanaa loppuviikkoa sinullekin Tiia <3

   Poista