7.3.2020

Maaliskissa -haaste osa 1: sisustus


Tassulinna ja Niemennokan nelijalkaiset haastoivat kissaihmisiä maaliskuun mouruntoihin. Ei kun sehän olikin Maaliskissa -haaste. Maaliskuun neljänä sunnuntaina aukeaa seuraavan viikon haaste, joka liittyy jotenkin kissoihin. Vaikka tämä blogi ei varsinainen kissablogi olekaan, saa Herra Karvajalka aina silloin tällöin ruututilaa, joten halusin haasteen ottaa vastaan.

Olen tietysti taas jälkijunassa, koska huomenna tulee jo seuraavan viikon haaste, mutta ehtiihän tässä vielä mukaan. Ensimmäisen viikon aihe on sisustus. Ihan vapaasti, kuinka kissaa varten on sisustettu tai kuinka kissa näkyy sisutuksessa. Päätin, että tässä postauksessa keskitytään siihen, mitä kaikkea kissamaista kotoa löytyy ja menee hieman ylikin sisustuksen. Antaa kuvien kertoa.


Tämä on yksinkertaisesti niin totta. Kiitos ystävälleni, joka tämän minulle lahjoitti.Herra Karvajalasta on oma taulu. Kuvaamisessa oli hieman haasteita, koska oli liian valoisaa. Toisaalta pimeässä olisi ollut vaikeampi kuvata.Tämän taulun ostin joskus Tallinnasta. Oli niin ilahduttava kuva.Mies, joka täällä asuu, oli joskus laittanut seinälle tällaisen sanomalehdestä leikatun upean Veeti-kissan kuvan. Herra Karvajalka tosin on sitä mieltä, että hän on maailman kaunein kissa.Jääkaappimagneetit ovat tietysti ehdoton juttu. Ainakin, jos niihin liittyy kissa.
Koriste-esineitä löytyy myös, vaikka ne pölyä keräävätkin.Ihmisellä täytyy olla kello, ja mikä on parempi kuin kissakello? Ei mikään. Seinältä löytyy myös Naivistit Iittalasta -näyttelystä ostettu suloinen kissafiguuri.Kissaheijastin kuuluu kissanulkoilutuslaukkuun.Kissalapaset sain äidiltäni. Kauniit ja lämpöiset. Tallinnasta kotiutettu.Kissalaukun olen vienyt töihin. On kätevän kokoinen. Laukkuun mahtuu kännykkä, hiiri, nenäliinat, huulirasva ja kurkkupastillit, kun rientää palaveriin. Kissalaukun sain lahjaksi ihanalta ystävältäni.

Ai niin. Kissatyynyt ja tyynyliinat jäivät kuvaamatta. Niin, ja yksi kissakassi. Mitäköhän muuta? EI kissaihminen voi kaikkea muistaa.
Eikö minussa riitä katsomista? Ihan tarpeeksi on jo muita kuvia katseltu.
10 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihana haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kiva haaste ja ihmeen paljon tuota kissa-asiaa kotoa löytyykin. :D

   Poista
 2. Ihania kissajuttuja 😻 Taulut ja kuvat ja koristeet ja lapaset ja ja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea kivaa kissaihmiselle kertyy ihan huomaamatta. :D

   Poista
 3. Aurinkoinen kissapostaus :)

  Ihanaa naistenpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mukava haaste. Välillä pitää ottaa osaa tällaiseen.

   Ihanaa naistenpäivää sinullekin <3

   Poista
 4. Hienoja kissajuttuja ja suorastaan kadehdittava kokoelma magneetteja! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Magneetteja kertyy, ja mikäpä parempi aihe kuin kissa! :)

   Poista
 5. Apua miten ihana postaus ja hei rakastan, kun ihmiset keräilee asioita. Nuo kissalapaset on muuten mielettömän kauniit ja wow tuota taulua Herra Karvajalasta ja Karvajalka nyt tietenkin on "komehin" maan päällä. ;)

  Kivaa viikkoa Mannilainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitettuani ajattelin, pitävätköhän kaikki ihan pöhkönä, kun kaikkea löytyy. Mutta se on vain niin kivaa, kun maailmasta löytyy kaikkea ihanaa. Ei kaiken tarvitse olla kliinistä ja valkoista.

   Ihanaa viikkoa sinullekin Tiia. <3

   Poista