18.12.2016

Jemina valloittaa Amerikan

Nyt on mahtavaa tiedossa. Superdiiva Jemina tekee paluun ensi keväänä. Ai kuka Jemina? No, tietenkin glitteriä ja kimallusta rakastava nainen vai pitäisikö sanoa mies, koska Jeminan hörhelöihin on pukeutunut Jyrki Karttunen. Jemina diivaili aiemmin estradilla Helsingin Kaupunginteatterin teoksessa Jeminan monta elämää. Maaliskuussa Jemina lähtee valloittamaan Amerikkaa teoksella Jemina – The Great American Show. Ja arvatkaa mitä? Minä saan kuulua Jeminan sisäpiiriin Team Jeminaan. Hiemanko kivaa ja bling blingiä.

Team Jemina on ryhmä, joka koostuu seitsemästä ihanan erilaisesta ja kimaltavasta naisesta. Team Jeminan tehtävänä on seurata, kuinka Jemina – The Great American Show syntyy. Prosessin edetessä sometamme sekä jaamme Jeminan ilosanomaa. Lisäksi tietenkin ihailemme Jeminaa ja pyrimme saamaan osamme Jeminan häikäisevästä säihkeestä. Ihana olla kärpäsenä katossa, eikä minä tahansa kärpäsenä, vaan kiiltävän kultaisena pörrääjänä.

Team Jemina
Kuva © Petra Bühler, Helsingin KaupunginteatteriTeam Jemina tapasi toisensa ensimmäisen kerran vajaa kaksi viikkoa sitten. Mukana tapaamisessa oli tietenkin myös Jyrki Karttunen. Jemina ei ensimmäisellä kerralla päässyt mukaan tai ehkä hän diivaili, eikä halunnut heti esittäytyä meille, mutta onneksi Jyrki esitteli meille Jeminan pinkkiä iltapukukangasta. Tiesin heti olevani oikeassa paikassa, koska kännykkäni suojakuoret ovat aivan yhtä pinkit kuin Jeminan pukukangas. Jyrkin lisäksi paikalla olivat Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyövastaava Mirja Neuvonen sekä markkinointisuunnittelija Petra Bühler. Tapaaminen alkoi mahtavassa seurassa pinkkiä kuohujuomaa ja vaaleanpunakääreisiä suklaakonvehteja nauttien.


Ensimmäisessä tapaamisessa Jyrki kertoi meille totuuksia Jeminasta. Jeminan peruskysymys on: ”Kuka minä olen?” Jemina ei ole sukupuolisidonnainen, vaan hän on olento. Jemina on kosmopoliitti, jolla kielet, maat ja sukupuoli vaihtuvat tilanteiden mukaan. Tiesittekö muuten sitä, että Keijukaisneuvos Koo on Jeminan ex puoliso? Minä en tiennyt, mutta nyt tiedän tämänkin asian.


Kun Jemina lähtee valloittamaan Amerikkaa, on tiedossa karnevaalia, jossa drag show, stand up, trash ja kitsch sekoittuvat sulavasti nykytanssiin. Amerikassahan on kaikki mahdollista. Niin myös Jeminalle. Amerikassa Jemina kuolee ja joutuu taivaaseen. Toisaalta ehtiväinen diiva nähdään myös westernissä ja Las Vegasissa. Mitäköhän kaikkea muuta Jemina ehtii Amerikassa puuhata? Sisäpiiriläisenä olen innolla matkassa mukana.

Kuva © Helsingin Kaupunginteatteri


Jemina – The Great American Show saa ensi-iltansa 22. maaliskuuta 2017 Kaapelitehtaan Pannuhallilla. Teos toteutetaan Helsinki Dance Companyn ja Zodiakin yhteistuotantona.

Pysykää kuulolla. Team Jemina raportoi matkan varrella teoksesta enemmän. Ja jos kiinnostuit, niin mieti, kannattaisiko sinunkin lähteä katsomaan Jeminan Amerikan valloitusta. Kaapelitehtaan Pannuhallilla on anniskeluoikeudet ja Jeminan esityksen aikana saa nauttia alkoholipitoisia juomia, joten alaikäisille Jeminan showta ei tällä kertaa esitetä. Toisaalta kuohuvalasi kädessä on taatusti hauskaa olla säteilevän Jeminan matkassa. Bling bling 💗💗💗Ei kommentteja:

Lähetä kommentti