21.4.2015

Myllyn Paras: Pyöreä Suklaataikina Vol. 2

Tässä tulee lupaamani toinen postaus Myllyn Parhaan Pyöreästä suklaataikinasta. Ensimmäisen postauksen voit lukea täältä. Olen siis päässyt Suosittelupalvelu Hopottajien kautta testaamaan Myllyn Parhaan suklaista uutuustaikinaa. Hopottajana olohan tarkoittaa sitä, että pääsen testaamaan erilaisia tuotteita ja kertomaan niistä rehellisen mielipiteeni. Jos haluat lukea lisää Hopottajista, niin kurkista tänne.

Olin siis ostanut kaksi pakettia Myllyn Parhaan suklaataikinaa Hopottajien kautta saamallani rahalla. Toisesta taikinasta tein suklaisen rahkapiirakan ja nyt oli vuorossa toisen paketin vuoro. Jotain yksinkertaista, koska olo on väsynyt johtuen flunssanpoikasesta ja huonosti nukutusta yöstä. Pikkuleivät tekevät meillä aina kauppansa eli tuumasta toimeen. Pikkuleivät on pakko nimetä pääsiäisen mukaan, vaikka pääsiäinen oli ja meni. Pikkuleipien ulkonäkö nimittäin viittaa pääsiäiseen.

Pääsiäispikkuleivät

1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa

Koristeluun:
80 g valkosuklaata
sirtuunanmakuinen strösseli

Ota suklaataikinalevy sulamaan huoneenlämpöön noin tunti ennen leivontaa.

Kun taikina on sulanut, leikkaa se noin sentin levyisiksi viipaleiksi. Paloittele viipaleet 5-6 cm:n pituisiksi pötköiksi. Muotoile pötköistä sormen muotoisia pikkuleipiä ja asettele leivinpellille. Jätä reilusti tilaa pikkuleipien ympärille, koska pikkuleivät leviävät uunissa. Itse en näin tehnyt, joten pikkuleivät hieman tarttuivat toisiinsa kiinni.

Paista muotoiltuja taikinapötköjä 180 asteessa uunin toiseksi ylimmällä tasolla noin 8-10 minuuttia.
Nostele jäähtyneet pikkuleivät uuniritilän päälle ja laita ritilä uunipellin päälle.

Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Levitä valkosuklaasulaa pikkuleipien toisiin päihin. Koristele sitruunanmakuisilla strösseleillä ennen kuin suklaa ehtii jähmettyä.
Annan valkosuklaan jähmettyä rauhassa, jonka jälkeen nauti kahvit pikkuleipien kera.
Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikina muotoutuu moneksi herkuksi. Pikkuleivät olivat ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu. Rapeita herkkuja, joista tykkäsivät kaikki, joille herkkuja tarjosin. 

Mitä herkkuja sinä taikoisit suklaataikinasta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti