9.4.2015

Livbox huhtikuu 2015

Tulin keskiviikkona vasta iltasella kotiin, koska kävin töitten jälkeen leffassa kummipoikani kanssa. Läppärin päällä odotti postipojan jättämä kortti isokokoisesta lähetyksestä. Mitä? Voisiko se olla Livbox jo nyt? Pakettienhan piti lähteä matkaan vasta pääsiäisen jälkeen, joten jos kortin isokokoinen lähetys on Livbox, on Kusti polkenut aikamoista vauhtia.

Tänään piti töistä karata jo puolilta päivin, koska herra Karvajalalla oli kampaaja ja hammaslääkäri eli eläinlääkärikäynti – pari takun selvitystä (en voi ymmärtää, harjaan turkin joka aamu!!!) sekä hammaskiven poisto. Ehdin siis postiin hakemaan salaperäistä lähetystä jo päiväsaikaan. Ja mitä postissa minulle ojennettiinkaan? Pieni, musta paketti eli huhtikuun Livbox.

Ennen paketin avaamista luin erästä sähköpostia, jossa ystäväni kiitteli pientä ystäväjoukkoaan kolmen kuukauden Livboxeista. Sähköpostissa mainittiin intiimialueen sheivaustuotteet. Muutoin en ehtinyt spoilaantua paketin sisällöstä mitenkään, joten laatikon sisältö oli jotakuinkin täysi yllätys.
Mikä tuo pyöreä pakkaus on? Paras tutkia laatikon sisältö kokonaisuudessaan.
RFSU Smooth Shavin’ –höylä. Paketin mukana olleessa tuotelapussa ei ollut mainintaa höylästä, mutta tuotepakkauksessa kerrottiin, että höylän kolme ajoterää varmistavat parhaan ajotuloksen. Sheivaamisen pitäisi olla helppoa ja nopeaa joustavan ja ergonomisen muotoilun vuoksi. En yleensä käytä höyliä, mutta ehkä tämä tulee testattua aiheeseen liittyvien tuotteiden kera. Höylä on ilmainen RFSU:n intiimialueiden tuotteiden ostajille.

RFSU Easy Shavin’ – Intim Shaving Gel. Ihoa pehmittävä ja luistoa lisäävä hellävarainen geeli, joka sopii intiimialueilta ja koko vartalolta tapahtuvaan ihokarvojen ajoon. Geeli sisältää hoitavia yrttejä. Boksin tuote oli näytekokoinen ja testiinhän tämä menee. Normaalikokoisen tuotteen hinta on 5,60 €/200 ml.

RFSU Nice n’ Cool – Intim After Shave. Viilentävää geeliä sivellään iholle ihokarvanpoiston jälkeen. Yrttejä ja alkoholia sisältävä geeli imeytyy nopeasti ja auttaa ihoa palautumaan ja ehkäisee punaisten pilkkujen muodostumista. Tämä on RFSU-kolmikon mielenkiintoisin tuote. Jos tuote vakuuttaa, saatan ostaa joskus normaalikokoisen tuotteen. Kaupasta tuote irtoaa hintaan 5,90 €/50 ml.
Dove Talc Soft. Roll-on antiperspirantti. Tämä on kiva, koska kauppalistalla luki, että osta dödö. Odotin, että Livboxista olisi tulisi tullut Rexonan antiperspirantti, mutta Nivea-käyttäjälle sopii aivan yhtä mainiosti Doven tuote. Doven antiperspiranteissa on ¼ kosteusvoidetta, joten tuote on hoitava. Tuote lupaa pehmeät ja kuivat kainalot. Tuoksu on mielestäni mukavan mieto. Kaupasta tuotteen saa omakseen maksamalla 2,50 €/50 ml.

Essie Sugar Daddy –kynsilakka. Ihanuus. Söpö, pieni kynsilakkapullo. Sugar Daddy on Essien klassikko, pinkki kynsilakkasävy. Tämä on vain niin ihana. Väri ei ehkä ole aivan minua pullosta katsottuna, mutta hetihän tätä piti testata ja tulos on mahtavan kiiltävät kynnet. Tykkään, tykkään ja tykkään. Muutenkin pidän tällaisista minikokoisista kynsilakkapulloista, koska isot pullot tuppaavat jäämään kaapin perukoille vuosikausiksi pyörimään. Normaalikokoisen tuotteen hinta on 13,90 €/13,5 ml.

Lumene Lab Hydrasmooth 24h Silottava ja Kosteuttava Silmänympärysvoide. Salainen toiveeni toteutui. Tiesin odottaa Lumene Labin uutuustuotetta boksista. Pelkäsin kuitenkin, että laatikosta ilmestyisi jokin naamarasva. Vaikka naamarasvoista tykkäänkin, niin nyt niitä löytyy kaapista useampi kappale ja mielelläni käyttäisin ensin vanhoja tuotteita pois. Silmänympärysvoide olisi kuitenkin kohtapuoliin ollut kauppalistalla, joten tämä tuli tarpeeseen. Tuotteen luvataan ylläpitävän ihon suojakerrosta ja vähentävän turvotusta. Tuote sopii myös herkkäihoisille. Voide suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti sekä auttaa viivästyttämään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Boksin tuote oli normaalikokoinen. Tällaisen apteekkituotteen hinta on 18,90 €/50 ml.
Ibero Meikkisienet. Meikkisienet olivat Livboxin yllätystuote, joita ei mainita varsinaisella tuotelistauksella. En ole mikään aktiivinen meikkisienien käyttäjä, mutta kyllä nämä varmasti käytettyä tulevat ja ajavat asiansa. Kiva yllätys joka tapauksessa. Tuotteen hinta on 4,90 €/kotelo.

Seacret Mineral-Rich Body Mud. Uskollisen tilaajan lahja. Kuolleenmeren mutahoitoa vartalolle. Kuulostaa hauskalta, mutta sottaiselta. Mutahoidon pitäisi lievittää stressiä, lihaskipua, reumakipuja, ihotulehduksia, kuivaa ihoa, psoriasista ja rohtumia. Aikamoinen lista, mutta Kuolleenmeren mudanhan sanotaan olevan tehokasta. Puhdistava ja ravitseva vaikutus jättää iholle terveen ja uudistuneen tunteen. Tämä näyte menee ilman muuta testaukseen. Tuotteen hinta on 19,95 €/400 g. 

Kaiken kaikkiaan kiva boksi. Mitä itse pidit boksistasi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti