12.6.2021

Alppiruusupuiston tunnelmaa

 

Olen muutamana vuotena käynyt miehen kanssa Haagan alppiruusupuistossa Helsingissä. Tänä vuonna tilanne oli uusi, koska mies nukkui alkukeväästä pois. Olin kuitenkin ajatellut, että menen ihastelemaan alppiruusuja vaikka yksinäni. Ei tarvinnut mennä yksin. Ihana ystäväni Minna ehdotti, että menisimme alppiruusupuistoon. Ei muuta kuin liukumavapaa anomukseen ja alppiruusujen keskelle puistoon. Nyt haluan jakaa kauneuskokemuksia kuvien kautta sinullekin ihana blogin lukija.


Alppiruusupuistosta löytyy myös upeita atsaleoja.Suopursujen huumaavaa kauneutta ja tuoksua on myös nähtävillä ja aistittavissa
Tämä näky oli hieman makaaberi. Mc Donald'sin laatikko tai pussi puussa. Tarkemmin tiirailtua todettiinkin tämän olevan linnunpönttö. Tykkäättekö? 


Jos vielä jaksat kuvasateen jälkeen, niin täältä löytyvät aikaisempien vuosien alppiruusupuistopostaukset: 

Alppiruusujen lumoissa vuonna 2017

Vapaalla alppiruusupuistossa vuonna 2019

Alppiruusujen taikaa vuonna 2020 

Oletko käynyt ihailemassa alppiruusuja tänä vuonna?

10 kommenttia:

 1. Todella ihania kuvia! Alppiruusut ovat todella komeita kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alppiruusut ovat ihania. Harmi vain, että kukkaloisto on niin nopeasti ohi.

   Poista
 2. Ihanaa että sait ystävän mukaan! Todella kaunista! En ole käynyt minään vuonna, mutta josko joskus pääsisi=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa, kun ystävä lähti seuraksi. Tuonne alppiruusupuistoon pitää tähdätä juuri sopivaan aikaan, jotta näkee kukkaloiston koko kauneudessaan. Kukinta menee niin äkkiä ohi.

   Poista
 3. Asuin ikäni Helsingissä enkä silti ole koskaan käynyt Alppiruusupuistossa, apua! :D Olen kyllä ollut aikeissa mennä, mutta aina on tullut jotain estettä. Alppiruusuja ihailen nyt täällä läheisessä puistossa keväisin, mutta haluan ehdottomasti käydä myös Alppiruusupuistossa jahka siihen tulee tilaisuus.

  Hienoa, että sait seuraa puistoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa joskus käydä tutustumassa alppiruusupuistoon. Uskon, että pidät näkemästäsi. Jotenkin hämmentävää, että Helsingin keskusta on lyhyen matkan päässä tuollaisesta satumetsästä.

   Poista
 4. Oli hienoa katsella näitä kuvia, sillä tänä vuonna en ole ehtinyt. Yleensä vierailu Haagan alppiruusupuistossa kuuluu alkukesääni. Kaunista kesää, oli mukava nähdä Sammatissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alppiruusupuisto kuuluu todellakin alkukesään, kun kukinta on parhaimmillaan. Tosin silloin siellä on myös porukkaa aika tavalla.

   Oli tosi kiva nähdä Sammatissa ja onneksi puhelimesi löytyi. Yritän ehtiä vielä jossain vaiheessa kirjoittaa postauksen kesäretkestä. :)

   Poista
 5. Mielettömän upeita kuvia ja arvaas mitä, en ole ikinä käynyt tuolla. Joka vuosi ajattelen, että tänä vuonna ja taas se unohtuu. Ihanaa, että ystäväsi lähti mukaan, sillä varmasti kaikessa totutussa ja missä teillä on miehesi kanssa ollut rutiini, iskee kova ikävä. Mietin aina täällä miten jaksat. <3

  Halauksia Mannilainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alppiruusupuisto on kyllä sellainen, että se pitää muistaa, että nyt on retken aika. Kuitenkin kukkivat melko lyhyen aikaa, vaikka onhan tuolla tietysti eri aikaan kukkivia lajeja, mutta paras kukinta lienee kesäkuun toisen viikon tietämillä.

   Täällä jaksetaan päivä päivältä paremmin. Enää ei tarvitse itkeä joka päivä, mutta toisaalta jokin pieni ajatuksen syrjä voi tuoda kyyneleet silmiin hetkessä. On ollut rankka vuosi. Nyt vain odotan, että saataisiin joskus perunkirjoitus valmiiksi. Siihenkin oli pakko hakea lisäaikaa, koska virkatodistusten saaminen vie niin pitkään.

   Etähalauksia sinullekin Tiia. <3

   Poista