15.6.2020

Alppiruusujen taikaa

Tänään oli ihana vapaapäivä. Lähdimme miehen, joka täällä asuu, kanssa Haagan alppiruusupuistoon. Viime vuonna olimme hieman liian aikaisin liikenteessä. Tänä vuonna ajoitus meni aavistuksen myöhäiseksi. Osa alppiruusuista ja atsaleoista oli jo kukintansa kukkinut, mutta siitäkin huolimatta kukkaloistosta sai vielä nauttia. Mutta antaa kuvien kertoa, mitä näimme. Varoitus: kuvia on paljon.
Suopursujakin löytyy alppiruusupuistosta
Mustarastas lauloi pitkään ja kauniisti serenadeja

Retki alppiruusupuistoon on voimaannuttava. Vaikka metsän keskellä olevassa puistossa oli paljon porukkaa, sai tästä retkestä paljon virtaa. Haagan alppiruusupuisto on uskomattoman kaunis paikka.

Oletko sinä käynyt kokemassa alppiruusupuistoelämyksen?

 

 


4 kommenttia:

 1. Tuo alppiruusupuisto on kyllä ihan uskomattoman upea! En ole koskaan käynyt siellä, mutta aina kun näen Instagramissa kuvia sieltä, mietin että sinne pitäisi joskus päästä. Kun vain muistaisi jonain kesänä järjestää Hesan reissun oikeaan aikaan... Siellä tuntuu olevan aivan valtavasti kukkia kuvista päätellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haagan alppiruusupuisto on aivan kuin satumetsä. Todella kaunis ja paljon nähtävää. Alue jakaantuu oikeastaan kahteen osaan. Toisella puolella on keskitytty atsaleoihin ja toisella alppiruusuihin. Itse ajattelin, että ensi vuonna pitää yrittää mennä ihastelemaan kukkaloistoa kesäkuun toisella viikolla.

   Poista
 2. En ole käynyt, mutta onhan tuo oikea rhodoparatiisi. Täällä vaan ihastellaan mummin rhodoa. <3 Mutta pitäisi tämä kokea, kuten kirsikkapuistokin.

  Ihanaa uutta viikkoa Mannilainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on kirsikkapuisto kokematta. Toisaalta Keravalla kukkii valtavasti kirsikkapuita useissa paikoissa, niin siinäkin voi ihailla vaaleanpunaista kukkamerta.

   Ihanaa viikkoa sinullekin Tiia. <3

   Poista