19.10.2020

Helsingin Kirjamessut 2020 verkossa ja lippuarvonta

Kiirettä pitää ja tämäkin postaus piti julkaista jo viime viikolla, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Aiheena on tietysti Helsingin Kirjamessut verkossa 22.- 25.10.2020 sekä lippuarvonta. 

Helsingin Kirjamessuja ei tänä vuonna voida järjestää perinteisessä muodossa, joten kirjamessujen ohjelma on siirtynyt verkkoon. Tämä on tietysti ymmärrettävää, vaikka se tietysti harmittaa, ettei pääse käsin koskettelemaan kirjapinoja. Mutta se, mikä on parasta, voi kirjamessujen ohjelmiin syventyä kotoa käsin. Ei ruuhkaa, eikä ärsyttäviä ihmismassoja vellomassa päämäärättömästi sinne ja tänne. Oma sohva tai lempinojatuoli sekä jääkaappi käden ulottuvilla. Voi vain antautua kiinnostavien keskustelujen pariin ja antaa ajatusten virrata kirjallisissa aiheissa. 

Koska jokaisella on oma makunsa, voi Helsingin Kirjamessujen ohjelmapoimintoja käydä kurkkaamassa täältä. Kirjamessujen ohjelmakalenteri puolestaan löytyy täältä. Itse en ole vielä kauheasti syventynyt ohjelmaan, mutta äkkiä katsoen mielenkiintoisia nimiä on reilusti. 

Helsingin Kirjamessuilla on perinteiseen tapaan myös paljon kustantajien ja kirjakauppojen tarjouksia. Isänpäivä ja joulu lähestyvät. Koskaan ei ole liian aikaista hankkia lahjoja. 

Sitten asiaan. Sain arvottavaksi blogini lukijoille viisi kokoaikalippua messuille. Lipulla voit seurata messujen ohjelmia sekä tallenteita 8.11.2020 saakka. 


Arvonnan säännöt: 

1. Yksi arpa jokaiselle osallistujalle.

2. Kerro kommenttikentässä, kiinnostaako kirjamessut verkossa. 

3. Lisää kommenttiisi sähköpostiosoitteesi. Jos voitto osuu kohdallesi, niin lähetän sinulle lipun sähköpostilla.

 

Arvonta alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 21.10.2020 klo 18.00. Tämän jälkeen ilmoitan erillisessä blogipostauksessa voittajan.

Arpaonnea kaikille!
4 kommenttia:

 1. Kyllä maar osallistun arvontaan 👍😄

  VastaaPoista
 2. Nii ja osoite on satu.munukka@hotmail.com, jos onni potkaisee...

  VastaaPoista
 3. Minua kiinnostaa messuilla eniten runo-ohjelma: hiljainen nurkka, jossa keskustellaan runoudesta ja runoilijat lukevat omia runojaan. Nyt se runokammio on kotona, tuskin maltan odottaa, että kävisi flaksi!

  VastaaPoista
 4. Kiinnostaa arvonta ja messut!

  xhilla@hotmail.com

  VastaaPoista