1.1.2020

Hyvää Uutta Vuotta 2020


Heti, kun kirjoitin tämän postauksen otsikon, alkoi minua ärsyttää. Oikeasti pitäisi kirjoittaa ”Hyvää uutta vuotta 2020”. Ei siis kaikkia sanoja isoilla alkukirjaimilla, kuten yleensä näkee kirjoitettavan. Annan otsikon siitä huolimatta olla. Näyttäähän se komeammalta.

Vuodenvaihde meni entiseen tapaan rauhallisesti. Nukkumaan menin jo ennen puoltayötä, kun sain yhden kirjan luettua loppuun. Herra Karvajalka pelkää ilotulitteita, joten hän pysytteli palveluskunnan lähettyvillä tai makuuhuoneen sängyn alla koko illan. Aamuyöstä kömpi jalkoihini nukkumaan. Eli ei ne pelkät koirat ilotulitteita pelkää. Myös muut eläimet kärsivät ilotulitteista.

Tänä vuonnakaan en tee uuden vuoden lupauksia. En niitä pysty kuitenkaan pitämään. Viime vuonna haastoin itseni kirjoittamaan vähintään kerran kuukaudessa jotain muutakin blogiini kuin kirja- tai teatteripostauksia. Ei toteutunut sekään. Ehkä tänä vuonna, jos hyvin käy.

Muutenkin viime vuosi oli blogin suhteen melko hiljaista. Vajaa sata postausta. Tästä syytän kyllä sairastelua. Oikeasti olin välillä niin väsynyt, etten olisi muuta halunnut kuin nukkua ja nukkua. Toiveeni onkin tälle vuodelle enemmän terveitä päiviä kiitos. Muuta en toivo. En edes enempää vapaa-aikaa ja stressittömämpää elämää. Ne ovat jo menetettyjä juttuja.

Teitkö sinä uuden vuoden lupauksia tai toivoitko jotain uudelta vuodelta?

Ihanaa uutta vuotta sinulle rakas blogini lukija! Pidetään lippu korkealla ja nautitaan elämästä, vaikka se välillä hieman koetteleekin. Ja tehdäänkö tästä vuosikymmenestä iloinen, kuten 1920-lukukin oli?


4 kommenttia:

 1. Toivottavasti alkanut uusi vuosi on iloinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon niin. Ja toivon, että sinulla myös. :)

   Poista
 2. Vuoteesi mahtui kyllä paljon sairastelua ja huoltakin. Toivon kovasti, että tästä vuodesta tulee entistä ehompi ja me törmätään jossain. <3

  Meillä ei karvaiset pelkää raketteja, huh onneksi, niin tuossa pihassa yhden padan rohkenimme täräyttää ilmoille. Läheltä ei onneksi ihan raketteja paukutellut muutenkaan, niin ei ollut niin kova mekkala. Mukavaa myös on, ettei nykyään paukutella aamuyöhön asti vaan jo tunnin jälkeen tuli hiljaisuus.

  Oikein sydämellistä uutta vuotta Mannilainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika kamala viime vuosi, vaikka mukaan mahtuikin kaikkia ihania asioita. Toivon,e ttä tästä vuodesta alkaa iloinen 20-luku. :)

   On muuten mahtavaa, jos lemmikit eivät pelkää raketteja. Meilläkään ei kissa pienempänä pelännyt raketteja, mutta vanhemmiten on alkanut pelätä.

   Ja kiitos samoin ihanaa uutta vuotta <3 Kyllä me vielä törmätään. :)

   Poista