18.6.2018

Seitsemän vuotta täynnä


Huomasin juuri, että tasan seitsemän vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen blogipostauksen. Blogini eli melkoisen hiljaista elämää ensimmäiset kolme vuotta, jonka jälkeen kirjoitustahti alkoi hieman aktivoitua. Vuodet 2012 ja 2013 menivät opintojen parissa, joten blogille ei yksinkertaisesti jäänyt aikaa. En vain ehtinyt töiden ja koulun ohella ajatella juuri muuta. Koulun kun sain päätökseen, oli taas aikaa muille harrastuksille. Kouluhan oli tavallaan harrastus. Hain sinne hetken mielijohteesta, ja kun pääsin sisälle, niin pakkohan se oli käytävä loppuun saakka.


Tänä päivänä blogistani on muodostunut melkoisen kulttuuripainotteinen pläjäys. Sattumaa sekin. Aloin jossain vaiheessa kirjoitella muistiin ajatuksiani lukemistani kirjoista ja siitä homma oikeastaan lähti käyntiin. Kummallisesti blogikin voi ajautua johonkin tilanteeseen, kuten ihminen omassa elämässään.

Blogi on minulle ennen kaikkea henkireikä. Vaikka istun päivät pitkät koneen ääressä, on blogin kirjoittaminen tapa saada työasiat pois mielestä, vaikka se vaatisi lisätunteja illalla koneen ääressä. Blogimaailma on avannut minulle myös mahdollisuuden päästä näkemään, kokemaan ja kuulemaan sellaisia juttuja, joista ennen pystyin vain haaveilemaan. Olenkin kiitollinen kaikista ihanista tilaisuuksista, joihin olen päässyt osallisiksi.


Parasta blogissa on kuitenkin te ihanat lukijat. Alun perin kuvittelin kirjoittavani blogia vain itselleni, mutta kun aloin saada ensin suullista palautetta lähipiiriltä ja jossain vaiheessa oikeita kommentteja teiltä lukijoilta, niin huomasin, kuinka tärkeitä blogin lukijat ovat. Lämmin kiitos teille kaikille, jotka jaksatte blogiani seurata.

Nyt olisi ollut kiva järjestää synttäriarvonta, mutta sen jätän hieman myöhäisempään ajankohtaan. Minun pitää oikeasti ottaa selvää ennen arvontaa, mitä uusi tietosuoja-asetus tarkoittaa blogiarvonnoille.


Joka tapauksessa ihanaa juhannusviikkoa kaikille. Nautitaan Suomen suvesta, vaikka lämpötilat hieman laskisivatkin ja vettä ripottelisi.

16 kommenttia:

 1. Onnea seitsemästä vuodesta :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea seitsemänvuotiaalle blogille! Kirjoituksiasi on mukava lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katriina. Välillä on kirjoitusjumi, mutta välillä taas irtoaa enemmän. :)

   Poista
 3. Onnea 7v!!! Meinaatko että tietosuoja-asetus merkkaisi jotain? Enhän kerää tietoa itselle arkistoon ja sähköpostiosoitetta ei edes ole pakko ilmoittaa ilmoittautuessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   En oikein tiedä tuota tietosuoja-asetushommelia, kun jossain blogiarvonnassa siitä oli kauheat tekstit. Pitää ihan keskittyä asiaan. Ehkä se on lähinnä ilmoitusluonteinen asia. :)

   Poista
 4. Onnittelut mukavalle blogillesi! Kirjoitteluintoa myös tuleville vuosille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen taas kerran päättänyt, etten enää lähde opiskelemaan, joten uskon, että nykyään on enemmän aikaa blogille. :D

   Poista
 5. Onnea 7v. blogillesi. Niin ne vuodet vierivät yks kaks...
  Toivon myös jatkoa kivalle blogillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai! Kyllä. Vuodet vierivät hirvittävää vauhtia, mutta onneksi sitä itse kuitenkin pysyy aina yhtä nuorena. :)

   Poista
 6. Onnea blogille ja kivalle blogiemännälle❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Kristiina <3 Aika menee nopeammin kuin ehtii huomatakaan. :)

   Poista
 7. Myöhästyneet, mutta sitäkin suuremmat onnittelut blogillesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Onneksi tässä iässä eivät päivät tunnu missään. :D

   Poista
 8. Paljon onnea 7-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. 7-vuotias on kiinnostunut, mitä ympärillä tapahtuu. :)

   Poista