20.10.2016

Mielitkö Kirjamessuille? Lippuarvonta

Hip hei ja hurraa! Helsingin Kirjamessut starttaavat ensi viikon torstaina eli 27. lokakuuta. Messut kestävät neljä päivää eli aikamoiset kinkerit on tiedossa. Tämän vuoden teemana on pohjoismainen kirjallisuus ja kulttuuri. Ohjelmaa messuilta ei puutu. Kirjamessujen viidellätoista lavalla on yli 800 ohjelmaa. Todella hurja määrä.

Itse olen aivan täpinöissäni Kirjamessuista, koska sain messuille bloggaajapassin. Ainakin lauantain vietän koko päivän messukeskuksen uumenissa, mutta saatan käydä messuilla jonain toisenakin päivänä. Tällaiset messut on paha paikka kirjanrakastajalle, koska kirjapinot saattavat kotona kasvaa. Ja jos ne pinot kauheasti kasvavat, mies, joka täällä asuu, avaa sanaisen arkkunsa. Antakaapa vinkkejä, minne piilottaa kaikki ihanat ja lukemattomat kirjat.

Mutta sitten itse asiaan. Sain kaksi pääsylippua arvottavaksi blogini lukijoille. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kaksi pääsylippua Helsingin Kirjamessuille. Voit käydä messuilla kahtena eri päivänä tai vaihtoehtoisesti annat toisen lipun ystävällesi ja vietätte yhdessä ihanan antoisan kirjamessupäivän. Lippujen yhteisarvo on 32 euroa. Samalla lipulla voit vierailla myös Viini ja Ruoka 2016 messuilla.

Arvonnan säännöt tulevat tässä:
 1. Yksi arpa jokaiselle osallistujalle.
 2. Kerro kommenttikentässä, millainen kirjallisuus sinua kiinnostaa.
 3. Laita kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden voiton sattuessa kohdallesi. 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 23.10.2016 klo 18.00. Tämän jälkeen suoritan arvonnan ja otan yhteyttä voittajaan.

Arpaonnea kaikille!

Arvonta on suoritettu. Onnetar suosi Ullaa.

16 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan :)
  Luen laajalla skaalalla ja avaralla sydämellä kirjoja eri maista. Psykologiaan liittyvät kirjat ovat ensimmäisellä sijalla, sen jälkeen tulee historialliset romaanit...
  maimalaak@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Arvonnassa mukana. Etsin oman etsintälistani kirjoja, siis vanhojen puolelta. Luen mieluiten Keltaista kirjastoa ja Otavan kirjastoa, Aikamme kertojia ym vastaavia ja joskus dekkareita ja fantasiaa. Kartan rakkautta, sotaa ja väkivaltaa. arrhenia@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea! Voitit pääsyliput kirjamessuille. Laitan sinulle sähköpostia asian tiimoilta.

   Poista
 3. Airiina
  Osallistun arvontaan, minua kiinnostaa humoristiset kirjat aika pitkälti.
  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 4. Osallistun arvontaan. Luen mielelläni klassikoita, dekkareita, chick litiä, runoja, fantasiaa :)
  elinap88 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Opiskelujen takia tuleee luettua paljon tieteellistä tekstiä, joten vapaa-ajalla luen mieluiten kevyttä kirjallisuutta. Esimerkiksi chick lit ja fantasia auttavat rentoutumaan :)

  Maria
  markkamaran@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan! :) Itseäni kiinnostaa ylivoimaisesti eniten fantasiakirjallisuus. Luen lähes poikkeuksetta englanninkielisiä kirjoja, mutta toisinaan saatan tarttua myös kotimaiseen tarjontaan, mikäli luen kiinnostavan arvostelun tai saan kirjasuosituksen. Vaikka hyllyni sisältö ja lukemani uutuudet ovat fantsupainotteisia, luen kaikkea laidasta laitaan. Dekkarit ovat kenties itselleni vieraimmaksi jäänyt genre, mutta siitäkin löytyy poikkeuksia.

  virtanensara ÄT gmail piste com

  VastaaPoista
 7. Dekkareita ja hauskoja kirjoja :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Fiktiopuolelta kiinnostaa klassikot (myös lastenkirjallisuuden), fantasia ja kesäisin luen erityisesti kotimaisia klassikoita, en tiedä mistä moinen perinne alkoi, ehkä nostalgiasta... :) Tietokirjallisuudesta luen työn ja kiinnostuksen vuoksi ekologiaa ja humanismia yhdistävää kirjallisuutta ja tutkimusta.
  kaisa.illukka_at_gmail.com

  VastaaPoista
 9. Monelaisia kirjoja tulee luettua. Fantasia, kauhu, vanhat tyttökirjat, lastenkirjat, dekkarit, sarjakuvat, tietokirjallisuus, erityisesti kiinnostaa historia, feminismi, ihmisten ja eläinten käyttäytyminen, matkailu jne :) kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Stephen King on kova sana, mutta olen toki lukenut paljon muidenkin kirjoja.

  Eli mukana kisassa ja voiton sattuessa osoite on: matti.viikate@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Runoutta luen eniten :)
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 12. Fantasia, dekkarit, klassikot...
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Historialliset romaanit, tietokirjat, fantasia. Olen aikalailla kaikkiruokainen
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Romantiikka, seikkailu, jännärit, kauhukin menee
  nellakos AT gmail.com

  VastaaPoista
 15. Minä tykkään henkilökuvauksista, historiallisista romaaneista, runoista
  marialuok (AT) gmail.com

  VastaaPoista