29.5.2016

Blogger Recognition Award

Kiitos Tassulinnan Pepsille ja Maxille sekä palvelijalle Blogger Recognition Award -haasteesta. Haaste vastaanotettu ja tässä asia lyhyesti ja ytimekkäästi.1.    Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2.    Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3.    Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4.    Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5.    Nimeä 10 bloggaajaa palkinnonsaajaksi

Letkunippu on kivan pyöreä ja sen sisällä on mukava istua.
Bloggaamisen aloitin viisi vuotta sitten kirjatakseni muistiin hulluja sattumuksia ja kömmähdyksiä. Tarkoituksenani oli pitää lähinnä päiväkirjaa itseäni varten, jotta joskus kiikkustuolissa istuessani olisi mitä muistella. Vähitellen myös herra Karvajalka sai enemmän palstatilaa blogissani. Vuosina 2011-2013 päivitin blogiani todella vähän, koska aloitin uuden harrastuksen töiden ohella. Ammattikorkeakouluopinnot imivät lähestulkoon kaiken vapaa-ajan, joten blogia ei vain ehtinyt päivitellä. Muutaman intensiivisen harrastusvuoden jälkeen aloin taas aktivoitua blogini suhteen. Vähitellen palstatilaa alkoivat saada myös kirja- ja teatteripostaukset.

Kenen koti on tippunut maahan?
Aloitteleville bloggareille haluaisin antaa muutaman ohjeen. Tutki etukäteen blogien nimiä ja blogiosoitteita. Itse tein sen virheen, että halusin blogini nimeksi Elämä on ihanaa, enkä ottanut huomioon sitä, että samanniminen blogi on jo olemassa. Seuraavaksi minulle tuli blogin osoitteen kanssa ongelma, koska elamaonihanaa.blogspot oli jo varattu. Päädyin sitten vääntämään osoitteen mannilainen.blogspot herra Karvajalan virallisesta nimestä Manni. Ei ehkä kovin järkevää, mutta turha sitä on enää alkaa säätää. Mieti myös tarkkaan, mitä haluat blogissasi jakaa ja mitä et. Itse jättäisin ehkä joitakin alkuaikojen postauksia pois. Myöskään työasioista en ikinä kirjoita blogissani, koska ne eivät tänne kuulu. Ole aktiivinen kommentoija muissa blogeissa, jotta tulet huomatuksi. Näin pysyt myös itse ajan hermolla.

Orava, orava! Tule alas puusta. Täällä odottaa kiltti kissa.
6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja voi vitsi miten meidän pojat eivät ole ikinä äkänneet letkun mukavuutta ja pesämäistä olemusta, hih. ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei Mannikaan ole ollut aikaisemmin kiinnostunut letkupesästä, mutta nyt oli sopivasti pesä hollilla. Olihan sinne istuttava. :)

   Poista
 2. Ihana letkukuva Mannista! :D Blogin nimeä on kyllä hyvä miettiä. Tassulinna oli sellainen nimi, joka ei antanut googlettamalla tulosta - nyt jo antaakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Letkukuva on kyllä mainio. Olisi pitänyt miettiä blogin nimeä tarkemmin, mutta kun olin taas niin intoa täynnä, niin rykäisin vaan blogin pystyyn ajattelematta asioita yhtään enempää. On hieman sellaista vikaa minussa, että vauhtiin pitää päästä ja korjaillaan ja mietitään sitten jälkikäteen. :) Tassulinna onkin oikein hyvä nimi blogille.

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Vastaukset löytyvät nyt blogistani Unelmien aika.

  VastaaPoista