4.5.2016

Livbox toukokuu 2016

Tänään olin päättänyt lähteä ajoissa töistä, koska edessä on peräti neljän päivän vapaa, enkä halunnut viettää minuuttiakaan ylimääräistä aikaa työpaikalla. Vielä parempi syy aikaiseen töistä lähtöön oli päivällä tullut tekstiviesti. Livbox odotti minua pakettiautomaatin lokerossa. Mitä muuta nainen voi odottaa? Pitkä vapaa, aurinkoa ja Livbox! Siinä on sellainen paketti kasassa, että avot. Mutta sitten asiaan, kurkistetaanpa Livboxin sisälle.Ensivilkaisu paketin sisälle ei aiheuta mitään ylimääräisiä sydämentykytyksiä, mutta kolutaan sisältö tarkemmin läpi.Neutrogena Visibly Clear® Correct & Perfect CC-voide. Mustaa Kajalia –blogin Heidin suosikkituote. Sävytetty CC-voide on uutuustuote, joka auttaa poistamaan finnejä ja häivyttää vanhojen epäpuhtauksien jälkiä. Kliinisesti todistettu teho ensimmäisestä viikosta lähtien. Voiteen avulla peität finnit, punoituksen ja ihon pienet virheet. Voide tekee ihon mattapintaiseksi ja tasoittaa ihon sävyn. Tuote on öljytön, eikä tuki ihohuokosia. Sävyjä on kaksi: light ja medium. Minulle oli valikoitunut sävyksi light, joka on taatusti sopiva tällaiselle punakalle kalpeanaamalle. Olen tykännyt yleensä Neutrogenan tuotteista ja tämä tulee varmasti käyttöön, kun nykyinen BB-voide on loppuun asti tuubista pursotettu. Finnejä minulla on todella harvoin (*koputtaa puuta*), mutta iho punoittaa, joten toivottavasti tästä on oikeasti apua tähän ongelmaan. Livboxista löytynyt tuote oli täysikokoinen. Tuotetta löytyy päivittäistavarakaupoista ja apteekeista hintaan 10,95 €/50 ml.

Biozell Professional Texturizing Spray Rakenne- ja volyymisuihke. Tämä uutuustuote on Curiouser & Curiouser –blogin Nooran lempituote. Tuotteen luvataan antavan voimakasta tukea, rakennetta ja tuuheutta jättämättä hiuksia tahmeiksi ja jäykiksi. Rakenne- ja volyymisuihke kohottaa ja tekee hiuksista ilmavat sekä antaa kampauksille kestävän pohjan. Kaupassa käydessäni jätin hiuslakan ostamatta, koska ajattelin, jos vaikka Livboxista sellainen paljastuisi. Tämä nyt ei aivan hiuslakka ole, mutta tulee joka tapauksessa käyttöön. Hiustuotteita on aina mukava testata. En tiedä, myydäänkö kaupoissa tätä tuotetta vain yhdessä pullokoossa. Jos näin on, oli Livboxin tuote näytekokoinen. Täysikokoisen tuotteen hinta on 6,50 €/300 ml.Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes Puhdistuspyyhkeet. Nivean Creme Care –uutuussarjan puhdistuspyyhkeet puhdistavat kasvot tehokkaasti ja hellävaraisesti. Poistaa meikin sekä vedenkestävän ripsivärin. Hoitavan koostumuksen ansiosta ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja estää sitä kuivumasta. Itse en ole mikään puhdistuspyyhkeiden ystävä, mutta mielelläni näitäkin testaan. Puhdistuspyyhkeet kuuluvat mielestäni sarjaan matkakosmetiikka. Livboxin paketti oli näytekokoinen. Kaupasta tällaisia saa hintaan 4,25 €/25 pyyhkeen paketti.

Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo. Jälleen uutuustuote. Shampoo, joka kirkastaa hiuksia ja auttaa poistamaan hanavedestä tulleiden mineraalien, raudan ja kuparin, aiheutumat värjäytymät hiuksista hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tällaista tuotetta olisin tarvinnut noin kaksikymmentä vuotta sitten, kun asuin juuri valmistuneessa asunnossa. Mennessäni kampaajalle, hän sanoi jo siinä vaiheessa, kun ovesta sisään astuin, että hiuksesi vihertävät, asutko uudessa asunnossa. Olin asiasta aivan järkyttynyt, koska itse en vihertävää sävyä huomannut. Kampaaja myös kertoi, että hiuksistani haistoi kuparin. On kuulemma hyvin yleistä uusissa asunnoissa, joissa ovat uudet kupariputket. En tiedä nykyajan putkirakenteista, mutta näin ainakin joskus oli. Shampoo lähtee joka tapauksessa testiin. Erittäin mielenkiintoinen tuote. Cutrinin tuotteita on ollut Livboxeissa lähiaikoina paljon, mutta minua tämä ei haittaa, koska kyseessä ovat kuitenkin yleensä todella hyvät tuotteet. Livboxin tuote on reilu näytekoko. Normaalikokoista tuotetta voi ostaa parturi-kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 11,90 €/300 ml.

Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage Suihkusaippua. Bestseller, jonka kaveri on jo kertaalleen Livboxista tullut. Kuoriva suihkusaippua sisältää Kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua. Tämä on sinänsä kiva tuote, koska minun piti ostaa kaupasta kuorivaa suihkusaippuaa, mutta unohdin. Ihoni hilseilee jostain syystä nyt todella paljon ja ajattelin, jos testaisi vaihteeksi kuorivaa suihkusaippuaa. Livboxin tuote on todellakin vain testiin. Pieni pullo, josta on hieman hankala saada ainetta ulos. Tuli nimittäin jo testattua tätä. Kauheasti en pitänyt tuoksusta, mutta kyllä tämän pois käyttää. Ehkä tästä on jopa jotain ensiapua hilseleville säärilleni. Kaupassa normaalikokoinen tuote maksaa 1,85 €/250 ml.Panda Vadelmamuru –Suklaa. Livboxin yllätysherkku. Tämäkin uutuustuote. Nyt täytyy sanoa, että jos ihmislapsi tykkää valkosuklaasta ja vadelmista, niin tämä voi hajottaa pienen ihmisen. Kuulostaa juuri sellaiselta herkulta, joka tänne uppoaa tuosta vaan. Ja yllätys yllätys. En ole vielä avannut suklaalevyä. Avaan ehkä huomenna. Nam Tykkään. Kaupassa tällainen levy maksaa 1,70 €,

Ibero Hiuspinnit. Toinen ekstratuote. Tästä nyt ei kauheasti sanottavaa ole. Hiuspinnejä tarvitsee aina, joten näitä on hyvä olla jemmassa. Ilmeisesti joissakin bokseissa on eri hiustuotteita, koska tuotteiden arvoksi on laitettu 2,90 – 3,90 €. 

Toukokuun Livbox oli sisällöltään tällainen. Ei aiheuttanut riemunkiljahduksia, mutta toisaalta ei ollut kauheasti pettymyksiäkään. Perusjuttuja, joita aina tarvitsee. Arvoltaan ei ehkä sitä luokkaa, mitä viimeisimmät boksit ovat olleet, mutta välillä mennään näin. Pidittekö toukokuisista yllätyksistä vai oliko karvaita pettymyksiä?2 kommenttia:

  1. Omaa boxia vielä odottelen, tämä boxi nyt ei herättänyt intohimoisia tunteita. Paras tuote Neutrogena koska tuo on tosi hyvä ja testattu on. Mutta muutoin näytettä vanhanajan pinnejä ja suklaata, jotain hieman ylellisempää kaipaa hän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan ollut paras paketti ikinä. Hyvä kuulla, että Neutrogena on loistava. Olisin minäkin toivonut jotain enemmän luksusta tai sitten vaikka jonkin kivan kynsilakan tai huulipunan kevätmenoihin.

      Poista