13.12.2014

Joulukuun Livbox

Osasin aavistella, että joulukuun Livbox saapuisi keskiviikkona piristämään arkeani, koska olin Livboxin Facebook-sivuilta lukenut, että paketit olivat lähteneet matkaan edellisenä perjantaina. Jännitys pysyi kuitenkin loppuun asti, koska en ehtinyt muilta kiireiltäni spoilaantua. Sen verran kiire kuitenkin oli repiä paketti auki, että hyvä kun takin ehdin riisua päältäni pois.

Joulunpunaisen silkkipaperin keskellä näyttää olevan vaikka mitä kivaa.
Pakko tarkastella laatikon sisältöä hieman tarkemmin.
Enrique Iglesias Adrenaline. Tuoksunäyte miehelle. Ei kuitenkaan miehelle, joka täällä asuu. Hän ei moisista hajusteista välitä. Tuoksun kerrotaan huokuvan voimaa, itsevarmuutta ja tyylikyyttä. Lisäksi tuoksu on aistillinen ja huomiota herättävä. En ole tuoksutellut, joten en voi olla varma asiasta. Saa nähdä, mitä tuoksunäytteelle käy. Lähteekö eteenpäin vai päätyykö jonnekin kaapin perukoille. Hintaa tuotteella on 19,90 €/30 ml.

Rimmel ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara. Minun olisi pitänyt ostaa uusi ripsiväri, mutta olin elätellyt toiveita, että Livboxista sellainen löytyisi. Tällä kertaa toiveeni toteutui ja ripsiväri jäi kaupan hyllylle. Boksista paljastuneessa ripsivärissä on särkyneen sydämen muotoinen harjaosa, jonka alaosan luvataan nostavan ja taivuttavan ripset näyttävälle kaarelle ja antavan ripsille tuuheutta. Harjan kapeammalla kärkiosalla on helpompi levittää ripsiväriä silmän sisänurkan vaikeasti tavoitettaviin ripsiin. Tämän viimeisen alleviivaan täysin. Muuten kyseessä on ihan perus ripsiväri. Tuntuu paakkuuntuvan enemmän kuin edellinen ripsivärini. Tuotteen hinta on 11,50 €/12 ml.

Marc Jacobs Daisy Dream EdT. Tuoksu naiselle. En yleensä tuoksuista välitä ja olenkin yleensä laittanut Livboxista ilmestyneet hajuvesinäytteet eteenpäin. Tällä kertaa päätin kuitenkin korkata näytteen. Ei erityisemmin säväyttänyt. Herra Karvajalan tuomio oli vetäytyminen kauemmas ja kulmien kurtistus. Tuoksun kuvataan olevan eteerinen, viaton ja vapaa. Tuoksun inspiraation lähteinä ovat olleet päivänkakkara ja ääretön, sininen taivas. Tuoksun hinta kaupassa on 42,- €/ 30 ml.
Vichy Aqualia Thermal Rich. Vahvistava ja rauhoittava kosteuttava voide, joka auttaa parantamaan ihon omaa kosteustasapainoa. Tällä hetkellä kylpyhuoneen peilikaapissa on aika monta voidepurkkia, mutta kyllä sinne aina yksi hyvä tuote lisää mahtuu. En tiedä, pitäisikö tätä käyttää päivällä vai yöllä, mutta koska voide on aika paksua, olen levittänyt voidetta iltaisin kasvoilleni ja olen tykännyt tuotteesta todella paljon. Raikkaan ja samettisen voiteen luvataan vahvistavan ihoa ja jättävän ihon pinnan pehmeäksi. Aamulla kasvojeni iho ainakin on tuntunut pehmeältä. Muusta en tiedä. Boksista löytyvä hieno voidepurkki oli näytekokoinen. Täysikokoisen tuotteen hinta apteekissa on 25,90 €/50 ml.

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch. Meikin pohjustustuote, jonka pitäisi tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää ihon virheellisyyksien, juonteiden ja huokosten näkymistä. Olen huono tällaisten tuotteiden käytössä, joten yritän harjoitella. Käsittääkseni tämä tuote on kuitenkin saanut kiitosta monilta käyttäjiltä. Olen nyt muutaman kerran testaillut tämän söpön pikkupurkin sisältöä, eikä se ainakaan tilannetta eli kasvojani ole pahentanut. Jos tässä käy niin, että lopulta ihastun tuotteeseen, tuntuu se jatkossa kukkarossa tämän verran: 34,- €/15 ml.

LV täyteläinen jalkavoide. Supertuote, johon ihastuin heti. Tuote auttaa pehmentämään kuivat ja karheat jalat sekä kantapäät. Ei jätä jalkoja tahmeiksi. Tämä kaikki on totta. Jalat ovat kuin uudet, kun voide on vaikuttanut yön yli. Jopa mies, joka täällä asuu, oli kiinnostunut tuotteesta ja meinasi napata tuotteen itselleen. Jalkavoide sisältää runsaasti kosteuttavia ja hoitavia aineita, kuten 20 % kosteuttavaa glyserolia. Livboxista löytyvä tuubi oli täysikokoinen. Kaupasta tuotteen saa omakseen maksamalla 5,50 €/75 ml.

Jamela 24K kultakollageeni silmänalusnaamio. Kuvassa kummallisen näköiset jutut ovat tämä. Silmänalusnaamio, jonka sain uskollisen tilaajan ylimääräisenä tuotteena. Silmänalusnaamion pitäisi olla kiinteyttävä, turvotusta alentava ja tummia silmänalusia häivyttävä. Vaikuttaa kiinnostavalta, mutta luulen, että näiden testaaminen jää joulunpyhien jälkeiselle ajalle. Silloin on toisaalta kiinteytyksen ja turvotuksen alentamisen aika. Nyt olisi toisaalta taas tummien silmänalusten häivytysaika. Ehdottomasti tulen nämä testaamaan. Tuotetta saa kauneushoitoloista hintaan 64,90 €/16 paria.
Duc d’O suklaatryffelit. Meinasin hajota näihin käsintehtyihin tryffeleihin. Aivan ihastuttavan makuisia ja suussa sulavia makupaloja oli pakattu boksiin lahjaksi. Paketti meni kerralla, mutta toisaalta ei siinä paketissa ollut kuin neljä tryffeliä, joista puolet söi mies, joka täällä asuu. Näitä voisi syödä toistekin.

Tykkäsin tämän kuun boksista tosi paljon. Paljon kivoja tuotteita, joista on taas pitkäksi aikaa iloa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti