14.9.2014

Syyskuun Livbox

Tullessani Turkin reissulta oli lähes ensimmäinen kysymykseni, onko Livbox tullut. Mies, joka täällä asuu, näytteli tietämätöntä, eikä muka ymmärtänyt ollenkaan, mistä puhuin. Pyöritteli silmiään ja käsiään ja sanoi, ettei ole tullut mitään paketteja. Ihmettelin asiaa, koska olin jo ehtinyt FB:stä lukea, että bokseja on alettu jaella. Lopulta mies kuitenkin heltyi ja kaivoi paketin kaapista esiin. Syyskuun Livbox oli siis tullut ajallaan ja kannettu ovelle asti. Pidin itseäni kuitenkin jännityksessä parin tunnin ajan. Ensin oli purettava matkalaukku, laitettava pyykkikone pyörimään ja ulkoilutettava herra Karvajalka. Kaiken tämän itsekidutuksen jälkeen annoin itselleni luvan avata boksin, joka oli normaalia suurempi ja painavampi. 
Violetin silkkipaperin kääröistä löytyi vähän suurta ja vähän pientä eli paras tutkia sisältöä tarkemmin.
Lumene Bright Touch. Puhdistusvaahto. Tästä tykkään. Vanha puhdistusvaahto vetelee viimeisiään, joten tämä tuote tuli tarpeeseen. Tuotteen kerrotaan olevan unelmankevyt ja pehmeä. Tuote poistaa iholta tehokkaasti meikin, lian ja epäpuhtaudet. Sen verran testasin tuotetta, että koostumukseltaan vaahto on kevyempää kuin tällä hetkellä käyttämäni puhdistusvaahto, mutta lunastaa kuitenkin puhdistuslupauksensa. Tuotteessa olevan lakan nektarin luvataan auttavan ihoa säilyttämään luonnollisen heleytensä. Tämä ihanuus oli täysikokoinen ja hintaa tällaisella on kaupassa 9,90 €/150 ml.

L’Occitane Shea Butter Hand Cream. Aurinko, lapsuuden kesät ja mummola. Nämä asiat tulevat mieleeni tästä ihanan tuoksuisesta käsivoiteesta. Sheavoita sisältävä käsivoide kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Voiteen luvataan imeytyvän nopeasti ja sen se kyllä tekee. Tästä tulisi ehdottomasti suosikkikäsivoiteeni, jos hinta ei olisi pelästyttänyt minua. Toisaalta, voisihan sitä joskus hieman pröystäilläkin. Boksissa oleva tuubi oli näytekokoinen, eikä ihmekään, koska normaalikokoinen tuote maksaa 24,- €/150 ml.

L’Oréal Paris Elnett Satin Volume Express. Legendaarinen Elnett-hiuskiinne on muokattu rakennetta antavaksi koostumukseksi. Tuotteen luvataan tuovan hiuksiin tuuheutta ja runsautta. Tämä tuote on hyvä ja tätä voisin jopa harkita ostavani seuraavan kerran, kun hiuslakkaa ostan. Tuotteen ainoa miinuspuoli on mielestäni tuoksu. Tässä pitäisi olla uusi raikas tuoksu, mutta mielestäni tämä tuoksuu edelleen hyvin voimakkaasti vanhalle kunnon Elnettille. Itse pidän hajuttomista hiuslakoista, mutta joskus on pakko taipua, jos löytyy tuote, joka todella toimii. Boksissa oli matkakokoinen pullo, jolla on kaupassa hintaa 2,85 €/75 ml.

Näiden kolmen lisäksi paketista löytyi vielä toiset kolme tuotetta.
L’Oréal Paris Skin Perfection Unifying Day Moisturiser. Kostetuttava päivävoide. Tämä tuote aiheutti ristiriitaisia tuntemuksia. Ensinnäkin en olisi tarvinnut päivävoidetta, koska nyt alkaa olla päivävoidekiintiö täynnä. Toisaalta, lukiessani tuotekuvausta, jossa kerrottiin, että voide tasoittaa ihon sävyä ja tekee ihon laadusta paremman antaen iholle luonnollista heleyttä, mieleni teki avata pakkaus heti ja testata tuotetta. Maltoin mieleni pari päivää, kunnes eilen avasin pakkauksen. Samalla tuli huomattua, että tuotteen kohderyhmää ovat 20–30-vuotiaat. Minähän olen tällaisen nuoruusiän ohittanut jo aikoja sitten, mutta ei se haittaa. Ihana tuote. Kauniissa purkissa on hennon vaaleanpunaista, täyteläistä, miedosti tuoksuvaa voidetta. Tuotteen luvataan jättävän sametinpehmeän tunteen ja sen se tekee. Rakastuin tähän rasvaan. Boksin tuote oli normaalikokoinen. Hintaa ihanuudella on 12,90 €/50 ml.

Kate Perry Royal Revolution. Hajuvesi, joka lanseerataan syyskuussa. En testannut, enkä testaa. Tämä lähtee kiertoon, koska en ole hajuvesi-ihmisiä. Tuoksun pitäisi olla vastustamaton, raikas sekä hieman makeahko kukkaistuoksu. Normaalikokoisen tuotteen hinta on 34,- €/30 ml.

Nivea Lip Butter Blueberry Blush. Tämä taitaa olla tämän vuoden neljäs huulirasva, joka boksista on ilmestynyt. Ensin suuni oli hieman mutrussa, mutta sitten tajusin, että yöpöytähuulirasvani vetelee loppujaan eli käyttöönhän tämä päätyy. Tuote sisältää sheavoita, manteliöljyä ja mustikan aromia. Sen verran tuotetta testasin, että tuoksu on ehkä hieman liian mustikkainen minun nenääni. En anna tämän kuitenkaan häiritä, koska muuten tuote vaikutti ihan perushuulirasvalta. Boksin tuote oli normaalikokoinen ja kaupassa tällainen maksaa 3,45 €/16,7 g.

Kaiken kaikkiaan olin boksin sisältöön varsin tyytyväinen. Perustarvikkeita, joita jokainen nainen tarvitsee. Aiheuttiko boksi sinulle ihastusta vai vihastusta?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti