8.9.2016

LivBox syyskuu 2016

Kiva olla lomalla, koska pääsee heti hakemaan kuukauden mukavinta pakettia pakettiautomaatilta. Nimittäin LivBoxia. Sattui vielä niin, että olin kaupoilla, kun tekstiviesti tuli, joten ei tarvinnut erikseen lähteä pakettia hakemaan. Paketti oli pieni, mutta painava. Sisältö puolestaan näytti tältä:


Syyskuun LivBoxin tuotteet ovat valinneet kauneusbloggaajat. Ensivaikutelma on mielenkiintoinen, ehkä jopa erittäin mielenkiintoinen.


Isadora Inliner Kajal Silmänrajauskynä. Karkkipäivän Sannin valitsema luottotuote, joka piristää ilmeen hetkessä. Vedenkestävä silmänrajauskynä luomen sisärajaukseen kirkastamaan katsetta. Soveltuu myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille, josta annan ilman muuta plussapisteitä. Jes. Ihan kiva tuote, joka tulee käyttöön. Saamani sävy on 56 Blonde, ja jotenkin minulla on sellainen muistikuva, että olisin lukenut jostain, että sama sävy tulee kaikille. Voin toki olla väärässäkin tämän suhteen. Sen verran jo ehdin testata tuotetta, että pidin tuotteen pehmeästä levittyvyydestä ja täytyy myöntää, että ilme kirkastui. Kuvittelin, että tuote on täysikokoinen, mutta kynässä on merkintä 1,1 g ja täysikokoisen tuotteen paino on ilmeisesti 1,3 grammaa. Erikoista, jos näytekokoja tehdään noin pienellä kokoerolla. Tuote maksaa kaupassa 9,90 €/kynä.

Lumene Sensitive Touch Hellävarainen Silmämeikinpoistoaine. MakeupPiritan valitsema tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa, joten tämäkin tuote sopii herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Suomalainen pellavansiemenuute auttaa rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Tuote on öljytön ja se on tarkoitettu vesiliukoiselle silmämeikille. Kiva juttu tämäkin, koska olin aikeissa ostaa silmämeikinpoistoainetta. Lähtee siis ehdottomasti käyttöön. LivBoxin tuote oli täysikokoinen. Hintaa tuotteella on 6,90 €/100 ml.

Makiash Kynsilakka. Better Nail Day -blogin Tean valitsemalla kynsilakalla saa nopeasti ja helposti näyttävät kynnet arkeen ja juhlaan. Nopeasti kuivuva kynsilakka ehkäisee värjäymiä ja on pitkäkestoinen. Tuote ei sisällä formaldehydiä, toluenea, pftalaatteja eikä kamferia. Kynsilakat ovat aina kiva juttu, mutta voi miksi, miksi? Taas tuli ehkä aavistuksen tylsä väri boksista. Edellisen kerran Sally Hansenin kynsilakka oli vauvakakanvärinen. Makiashin sävy puolestaan on tunkkainen, enkä suoraan sanottuna osannut sanoa, onko väri harmaa vai harmaanvihreä tai jotain muuta. Onneksi Google tietää ja kertoi, että saamani sävy on 13 Dusty Turquoise. No, ei ihmekään, että pidin sävyä tunkkaisena. Olen kuitenkin avarakatseinen ja lakkasin kynteni uudella lakalla. Levittyi kauniisti ja kuivui supernopeaan. Niin, ja on tuo sävykin ihan ok. Tätä voisi ehkä laittaa töihin. Paketin tuote oli täysikokoinen. Kynsilakkaa voi tilata Ellokselta hintaan 11,90 €/10 ml.


Dermalogica Multivitamin Thermafoliant Kuorinta. Gliz & Glam -blogin Minnan valitsema hoitava vitamiinikuorinta, jonka mekaaniset ja kemialliset kuorivat aineet yhdistyvät ainutlaatuiseen lämpöteknologiaan, joka aktivoituu kontaktissa veteen. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Ah, mikä ylellisyystuote tai ainakin vaikuttaa siltä. Vielä en tuotetta testannut, koska ehdin juuri tänään tehdä kasvoilleni kuorinnan. Jotenkin minulla on sellainen tunne, etten tule pettymään tämän kanssa. LivBoxissa oli näytekokoinen tuubi. Täysikokoista tuotetta voi ostaa Dermalogica-hoitoloista, Helsingin Stockmannilta tai verkkokaupasta dermahub.fi hintaan 82,- €/75 ml.

Korres Basil Lemon Sihkugeeli. Eveliina Eevsku -blogista on valinnut LivBoxiin pehmeävaahtoisen suihkugeelin, jolla luvataan olevan pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus. Raikkaassa tuoksussa on häivähdys sitruunaa. Siis niin kiva juttu, ettei mitään rajaa. Olen aina ihmetellyt, miksi LivBoxista tulee niin vähän suihkugeelejä tai -saippuoita, koska näitähän nyt kaikki käyttävät ja valinnassa on varaa. Tämä lähtee tänä iltana testiin. Kyllä tämän naisen taas kelpaa. Paktissa oli näytekokoinen pakkaus. Tuotetta saa Stockmannilta, Sokokselta, Korreksen verkkokaupasta ja lifestyle-liikkeistä. Tuotteen hinta on 13,50 €/250 ml.



Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick Kosteuttava Hoitosuihke. SN-Makeup -blogin Emilian lempparituote. Kosteuttava hoitosuihke, joka kosteuttaa ja selvittää hiukset tehokkaasti Cell Perfector -teknologian ja hyaluronihapon johdannaisen avulla. Tuotteen luvataan palauttavan hiuksille ihanteellinen kosteustasapaino, kiilto ja joustavuus. Varmasti ihan hyvä tuote, vaikka itse olenkin hieman huono tällaisissa hiuksiin jätettävissä hoitoaineissa. Tuote täytyy kuitenkin testata. Boksin mukana tullut pullo oli kivankokoinen, vaikkakaan ei täysikokoinen. Tuotetta saa parturi-kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 12,90 €/200 ml.

Cutrin Chooz Refreshing Kuivashampoo. Uino Aino -vlogin Ainon valitsema tuote, joka jättää hiukset välittömästi puhtaan tuntuisiksi. Virkistää rasvaisia latvoja ja velttoja hiuksia hiustenpesujen välillä. Sopii myös tummille ja värjätyille hiuksille, mikä on loistava juttu. Kuivashampoo oli menossa kohtapuoliin kauppalistalle, joten tämä yllätys oli erittäin mieluinen. Tämäkin on mukava käsilaukkukoko. Tuotetta saa parturi-kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 15,90/200 ml. 

Täytyy kyllä sanoa, että tällä kertaa LivBox yllätti todella positiivisella tavalla. Mahtava paketti kaikkea kivaa. Säväyttikö syyskuun Livbox sinua? Entä oliko teillä eri tuotteita kuin minulla?



2 kommenttia:

  1. Nyt oli kiva boxi kyllä ja kaikki tulee käyttöön. :) Korres oli ihan lemppari ja pääsee viikonloppuna reissuun mukaan. <3

    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on Korres jo melkein kulutettu loppuun. Todella mahtava tuote. Täytyy kyllä sanoa, että on yksi parhaimmista bokseista ikinä.

      Kiitos samoin kivaa viikkoa<3

      Poista