7.7.2016

LivBox heinäkuu 2016

Tiedättekö sen tunteen, kun odottaa LivBoxia saapuvaksi ja käy kurkkimassa Postin seurannasta, missä paketti matkaa? Tätähän tässä on harrastettu muutama päivä ja arvatkaa, mitä sitten tapahtui?



Postin seurannassa lukee, ettei jakelu automaattiin onnistu ja odota vielä. Voi kissan viikset! Tämähän tarkoitti sitä, että joko automaatti oli täynnä tai rikki, koska eivät olleet saaneet boksiani laitettua lokerikkoon. Odotinpa sitten vielä yhden päivän ja tänään odotus palkittiin vai palkittiinko?



Ehdin tietysti jo spoilaantua, koska olen heikko ihminen, enkä jaksa odottaa yllätyksiä. Spoilaantumisen perusteella olin aika mukavilla mielillä, mutta boksin avaamisen jälkeen tuli tyhjä olo. Tässäkö tämä oli?



Lemon Juice & Glycerine Vartalovoide. Käsiini osui ensimmäiseksi boksin suurin tuote. Ihanaa! Rakastan vartalovoiteita. Hyvä hyvä hyvä! Mutta sitten iski romahdus. Suihkussa käytettävä vartalovoide! Ei ei ja ei! Tämä jää käyttämättä ja lähtee kiertoon tai kenties jonain päivänä blogin arpajaisvoitoksi. Tuotteessa luvataan olevan raikas limen tuoksu ja se sisältää mehiläisvahaa. Voi itku, minua harmittaa. Tämä olisi ollut varmasti loistava tuote perusvartalovoiteena. Kaiken lisäksi kävi tietysti niin, että LivBoxeissa oli Lemon Juice & Glycerinelle vaihtoehtoina kyseisen vartalovoiteen lisäksi jalka- tai hoitovoide. Olisin ottanut kumman tahansa mieluummin kuin suihkussa läträttävän voiteen, jota inhoan. Aina minulle käy niin, että saan mielestäni huonoimman vaihtoehdon. Plussaa tietysti se, että tuote oli normaalikokoinen. Tuote on kotimainen avainlipputuote. Netistä kurkistin, että Sokoksen verkkokaupassa tuote maksaa 3,43 €/250 ml.



Herbina Body Mist Tuoksusuihke. Uutuustuote, jonka kerrotaan olevan kevyempi vaihtoehto hajuvedelle. Tuote sopii käytettäväksi niin vartalolla kuin hiuksillakin. Mitä tästä sanoisi? Sanonko suoraan, etten oikein syty tällaisille tuotteille. Tuoksuna minulla oli Paradise Passion, joka on hedelmäisen makea kukkaistuoksu. Ei sinänsä mikään paha tuoksu, kun suihkuttelin tuotetta kädelleni. Jotenkin minulla on vain sellainen tunne, että tämä jää kaapin perukoille pyörimään. Saattaa olla, että lopulta lahjoitan tämän eteenpäin. Miellän tällaiset tuotteet enemmänkin nuorisotuotteiksi kuin aikuisen naisen ensisijaiseksi tuoksutuotteeksi. Kiitosta tulee täysikokoisesta tuotteesta. Kaupassa tuote maksaa 6,- €/100 ml.

Elivo Arganöljy Käsivoide. Bestseller, joka hoitaa ja ravitsee tehokkaasti kuivien käsien ihoa. Tuote sisältää luonnollista, antioksidanttirikasta arganöljyä ja kotimaista rypsiöljyä, jotka auttavat tekemään ihosta pehmeän. Kosteuttavia ainesosia puolestaan ovat glyseroli, aloe ja pantenoli. En ole aiemmin kokeillut Elivon tuotteita, joten tämän otan mielelläni käyttöön. Tämä on sitä paitsi täsmätuote. Yöpöydällä oleva käsivoide vetelee viimeisiään. Kivaa on myös se, että tämäkin on täysikokoinen pakkaus. Kokeilin käsivoidetta hieman käsilleni. Ensivaikutelma ihan positiivinen. Tämä tuote on myös ansainnut kotimaisen avainlipputuotteen statuksen. Tuotetta saa apteekeista hintaan 3,70 €/50 ml.



MSCHIC Mineral Primer Meikinpohjustusvoide. Parabeeniton ja hajusteeton Mineral Primer siloittaa ihon juonteet ja epätasaisuudet tehden meikistä pitkäkestoisen sekä ihosta huolitellun. En tiedä, kuinka tämän sanoisin, mutta voihan vitsi. Näytekokoinen tuubi, jossa kerrotaan olevan 11 g kyseistä tuotetta. Ehkä tuubissa todella on tämä määrä, mutta se on todellakin pisara tuubin pohjalla. Huh huh! Jotenkin koko tuote näyttää valmiiksi käytetyltä. Ei ainakaan nostattanut kiinnostustani MSCHIC:tä kohtaan. Ehkä otan tämän jutun todellakin vitsinä. Tuotetta kyllä aion testata. Tuotetta myyvät MSCHIC-verkkokauppa ja valikoidut hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset hintaan 26,- €/30 ml.

MSCHIC Natural Beauty Foundation Mineraalimeikkivoide. Edellisen hupikaveri. Nestemäinen, parabeeniton ja hajusteeton meikkivoide, joka levittyy helposti, tasoittaa ihon sävyn kuulaan kauniiksi ja täydellisen luonnolliseksi. Tuntuu ihanan kevyeltä iholla. Taittaa kevyesti valoa ja häivyttää ihon virheitä. Ei tuki huokosia ja sopii hyvin herkällekin iholle. Hah hah. Tämäkin näyttää valmiiksi käytetyltä, mutta tätä on sentään tuubissa hieman enemmän kuin pieni pisara. Testiin menee joka tapauksessa. Sävynä minulle osui Ivory. Tätäkin tuotetta myyvät MSCHIC-verkkokauppa ja valikoidut hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Tuotteen hinta on 24,- €/30 ml.

Vitalis Ihovoide. Klassikkotuote, joka on pakattu LivBoxin pitkäaikaistilaajien bokseihin. Kotimainen avainlipputuote, joka sisältää useita hoitavia luonnon vahoja ja öljyjä, kuten mehiläisvahaa ja lanoliinia. Tuotteessa käytetty Sorbitol kosteuttaa pitäen ihon pehmeänä. Tuotteen vesi on korvattu glyseriinillä. Voin vain kysyä, kuka minun ikäinen ihminen ei ole ikinä käyttänyt Vitalista? Otin pienen purkin heti käyttööni tähän tietokonepöydälle. Huulirasvaksi. Kyllä nousivat lapsuusmuistot mieleen, kun kannen avasi ja tuttu vaaleanvihreä voide paljastui kannen alta. Ja se tuoksu! Se on Vitalis. Tykkään. Pikkupurkin design on Ivana Helsinki. Kiva idea, mutta ehkä hieman synkkä kuosi. Kaupassa tuotteen hinta on 2,80 €/18 ml.



Vuokkoset Ohutsiteet. Ekstratuote numero yksi. Pehmeäpintainen ohutside on luotettava ja hellävarainen iholle. Ei lisättyjä hajusteita tai kemikaaleja. Tämäkin on kotimainen avainlipputuote. Boksissa oli pari kappaletta yksittäispakattuja siteitä. Se on nyt vain sellainen juttu, kun nainen tulee tähän ikään, niin kuukautiset joko on tai ei. Laitetaan kaappiin ja katsotaan, tuleeko tarvetta käyttää. Kaupassa tuotteita saa hintaan 2,- €/14 kpl.

Herbina Aqua Spa Vartaloemulsio. Toinen ekstratuote. Tuote on hoitava, raikastava ja kosteuttava. Emulsio sisältää lummeuutetta, kookosöljyjä sekä kookosvettä. Näytepussukka, jonka aioin korkata heti huomenna. Odotukset ovat korkealla. Kaupassa normaalikokoinen tuote maksaa 6,- €/400 ml.

Olen siitä iloinen, että LivBoxilla oli teemana kotimaisuus. Suomessa on useita hienoja kosmetiikkamerkkejä, joten tällaisia bokseja ainakin minä arvostan. Mutta sitten se mutta. Koin boksin hieman flopiksi. Viime kuussakin petyin pahasti, eikä toukokuukaan kovia riemuhuutoja nostattanut. Elokuun boksin on syytä olla loistava tai on pakko alkaa miettiä, kannattaako boksin tilaaminen. Pidittekö te omista bokseistanne tai jos teille ei LivBoxia tule, olisitteko tykänneet tuotteista?

EDIT 8.7.2016: LivBoxilta oli tullut anteeksipyyntö MSCHIC:in Mineral Primerista. Kyseessä on ollut sisäinen informaatiokatko. Primeria kuuluu olla tuubissa 5 grammaa, vaikka tuubissa mainitaan 11 grammaa. Tuubien täyttö on tehty käsityönä, eivätkä pienemmät tuubit olisi ehtineet ajoissa paketteihin mukaan. LivBox antaa korvauksena heinäkuun paketin tilaajille 30 LivBox-pistettä korvauksena mielipahan aiheuttamisesta. Mielestäni hyvä, että tähän annettiin virallinen selitys. Sitä paitsi tuo primer on todella ihanaa kasvoilla.






4 kommenttia:

  1. Olin tosi typertynyt boxin sisällöstä! Luulin et jotian puuttuu, mut ei. Jos jokin boxi on ollut flobbi, niin tää. Boxin arvo ei ole lähellekään sen hintaa. Ja onko toi Herbina Body Mist Tuoksusuihke täyskokoinen? Ainakin ne aiemman Herbinan tuoksut ovat olleet isommissa pulloissa ja cittarilta saanut hintaan 4.90. Ja mun milestä noi tuoksut on aika kamalan hajuisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvittelin, että tuoksusuihke on normikokoinen, koska hintakin oli osattu kertoa tuolle pakkauskoolle. Olisikohan näitä isoa ja pientä kokoa? Tuoksu oli mielestäni ihan ok, mutta tunnen itseni, ja tiedän, että tämä jää käyttämättä. Harmittaa hieman se, että tästä kotimaisuudesta olisi voinut taikoa oikeasti mahtavan kokonaisuuden.

      Poista
  2. Jäi tunne, että mitä jäi puuttumaan? Samaa mietin kuin Marju, että riittiko edes kustantamaan boxista maksettua hintaa? Omien laskujeni mukaan ei. Herbina tuoksu on kyllä täysikokoinen, en siis ole muun kokoisia missään nähnyt ja hinta tosiaan minunkin mielestä on tuon 4,90. En tiedä, kiva teema suomalaisuus, mutta jotenkin tuo boxi vaan nyt floppasi.

    Kivaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuohon MSCHIC:iin annettiin sentään selitys. Jokaisella on tietysti omat odotuksensa boksin suhteen. Itse odotin jotain kivaa huulipunaa tai kynsilakkaa kesän kunniaksi. Olisi tuonut piristysruiskeen paketin sisältöön.

      Poista