24.6.2016

Juhannusjuhlaa

Vietämme juhannusta kotona kaupungin hiljaisuudessa. Nautin siitä, kun kerrankin täällä vallitsee hiljaisuus, vaikka täytyy myöntää, että rauhallisempiakin juhannuksia on ollut. Mitä kaupungissa voi sitten tehdä juhannuksena? Itse olen nauttinut päivän kolmesta ulkoilukerrasta herra Karvajalan kanssa. Olemme kiertäneet vesitornin aitausta herra Karvajalan yrittäessä päästä aitojen sisäpuolelle. Ei ole päässyt. Ulkoilujen ohessa olen lukenut. Miehen, joka täällä asuu, kanssa olemme grillanneet kesäherkkuja. Olemme myös saunoneet. Hyttysiltä vastaankin olemme joutuneet suojautumaan. Pääasia kuitenkin on ollut levollinen ja rauhaisa olo. On aikamoisen hyvä kesäfiilis päällä.

Hieman kärttyisän näköistä ulkoiluseuraa.

Amiraaliperhonen jäi epätarkaksi, kun piti ottaa kuva miehen, joka täällä asuu, kameralla.
Oma kamera oli kotona latauksessa kauppareissulla.

Voihan pionit, kuinka kauniisti juhannuksena aloitte kukkia.

Ja kimalaisia riittää.

Siili, jonka herra Karvajalka huomasi yhdellä ulkoilureissulla.


Ihanaa juhannusta teille kaikille, jotka siellä ruutujen ääressä olette. Olkaa kiltisti ja nauttikaa Suomen kesästä.


8 kommenttia:

 1. Siilet on tooosi jänniä! Mutta emäntä on sanonut että koskea ei saa :o - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin. En minäkään nenääni uskalla siileen työntää, mutta menen kyllä heti paikalle, jos sellaisen maastossa huomaan. Ikävän piikikkäitä ovat, muuten kyllä koskisin.
   -Manni-

   Poista
 2. Joka kesä toivon tapaavani siilin, sillä aiemmassa elämässä pohjoisessa siili asui meidän pihalla. Nytkin tapasin siilin Oulussa. Täällä Turussa on siili käynyt kerran meidän pihalla ja sen muistan aina :)
  Hyvää Juhannusta ja lukuiloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä siilejä näkee aika usein, vaikka tämä olikin minun ensimmäinen siilihavaintoni tänä kesänä. Mies ja kissa sen sijaan ovat törmänneet siileen jo aika monta kertaa tämän kesän aikana. Siilet ovat jotenkin niin hellyttäviä.
   Ihanaa Juhannusta myös sinne. Juhannus on hyvää lukuaikaa.

   Poista
 3. Hyvää juhannusta teille niin sinulle kuin miehelle, joka asuu siellä ja Herra Karvajalalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Perheen miehet lähettävät myös omat juhannustoivotuksensa.

   Poista
 4. On tullut vietettyä myös kaupunkijuhannuksia ja aivan yhtä hyviä ne kuin muutkin. Ihmeellinen hiljaisuus on aika jännäkin tunne, samalla hieman pelottava, heh jos alkaa kuvittelemaan yön pikkutunneilla, että on tullut maailmanloppu ;) ja samalla kovin rauhoittava. :)

  Kivaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten ehkä nautin aamujen äänettömyydestä tai äänettömyydestä ja äänettömyydestä, kun tuhat lintua visertää yhtä aikaa. Joka tapauksessa tänä vuonna juhannuspäivän aamu oli todella upea. Tuntui, ettei maailmassa olisi ollut muita kuin minä ja kissa. Mies oli tietysti, mutta oli kotona, kun me kävimme kirmailemassa luonnossa. Toisaalta hiljaisuus voi kyllä oikeasti olla pelottavaakin.

   Ihanaa viikkoa myös sinne <3

   Poista