6.4.2016

Livbox huhtikuu 2016

Musta, salaperäinen laatikko ilmoitti tänään tulostaan tekstiviestillä. Eihän siinä muu auttanut kuin poistua työpaikalta ajoissa ja käydä hakemassa laatikko pakettiautomaatilta. Olipa ainakin hyvä syy häipyä töistä. Kotona piti heti tutkia paketin sisältöä ja tältä se näytti:

Eih! Ensivilkaisu paketin mukana tulleeseen tuotekorttiin. Valkaisevaa hammastahnaa taas. Mutta mitä muuta paketista löytyikään? Ainakin hiustuotteita.

Osis+ Big Blast Volyymigeeli. FAB-kauneusstudion Hannan ja Kristan valitsema lempituote on kevyt volyymigeeli, joka antaa pitkäkestoista ja voimakasta volyymia sekä kohottaa tyveä. Kevyt koostumus, joka ei tahmaa hiuksia, vaan hiukset jäävät luonnollisen tuntuisiksi. Tuote suojaa hiuksia föönauksen kuumuudelta. En tiedä, mitä sanoa tästä uutuustuotteesta. Yleensä olen huono hiusgeelien kanssa, mutta ehkä testaan tätä. Haluan oikeasti tietää, jättääkö tuote hiukset luonnollisen tuntuisiksi. Livboxin tuote oli näytekokoinen, joten ei hirvittävästi harmita, jos tuote jää käyttämättä. Tuotetta myydään parturi-kampaamoissa, Sokoksella ja Stockmannilla hintaan 12,90 €/200 ml.

Cutrin Chooz Hairspray Super Strong Hiuskiinne. Bestseller, joka antaa kampaukselle näyttävän kiillon ja maksimaalisen tuen. Tämä on tuttu tuote, josta tykkään. Itse asiassa piti ostaa kaupasta käsilaukkuun mahtuva hiuskiinne, mutta unohdin, ja onneksi unohdin, koska Livboxista paljastui sopivankokoinen hiuskiinne. Tuotetta saa parturi-kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 15,90 €/300 ml.

Sim System 4 Oil Cure Hair Mask O Hiusnaamio. Gliz&Glam –blogin Minnan valitsema luottotuote. Hiuspohjan hoitonaamio, joka ravitsee ja kuorii hiuspohjan ihoa sekä poistaa hilsettä. Tuote kosteuttaa sekä rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. Lisäksi tuote lisää hiusten kiiltoa, käsiteltävyyttä ja elastisuutta. Tätä piti heti kokeilla. Hilseestä en kärsi, mutta vauhti on ollut sen verran kova lähiaikoina, että mietin, jos tästä olisi myös apua stressaantuneelle hiuspohjalle. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen fiilis on ihan hyvä. Hiukset tuntuvat todella pehmoisilta ja silkkisiltä ja ehkä hiuspohja jollain tavoin virkistyi. Ooh. Olenkohan minä huomenna uusi ja iloisempi ihminen töissä? Plussaa annan myös siitä, että tuote oli lähestulkoon tuoksuton. Boksin tuote oli minikokoinen näyte, josta testaan muutamia kertoja. Tuotetta myydään parturi-kampaamoissa ja apteekeissa hintaan 14,90 – 18,90 €/215 ml.


Colgate Max White Expert White Hammastahna. Uutuustuote, joka on ainoa päivittäistavarakaupoissa myytävä hammastahna, joka sisältää ammattilaisten käyttämää valkaisevaa ainesosaa. Tuotteen koostumus vaikuttaa hampaan pintaa syvemmältä poistaen pinttyneitä tahroja ja jopa vuosien saatossa syntynyttä kellastuneisuutta. Tahnan avulla saa jopa kolme astetta valkoisemmat hampaat. Joo, kiitos, mutta ei kiitos. Minun vihlovat hampaat eivät siedä mitään valkaisevia hammastahnoja. Minua eivät periaatteessa hammastahnat Livboxissa ärsytä, mutta mieluusti ottaisin seuraavalla kerralla vihloville hampaille tarkoitetun hammastahnan. Ei valkaisevia hammastahnoja enää. Normaalikokoinen tuote, joka lähtee kiertoon, koska mies, joka täällä asuu, ei myöskään käytä valkaisevia hammastahnoja. Kaupassa tuote maksaa 4,95 €/75 ml.

Garnier Respons Mythic Olive Vartaloöljy. Tämäkin on uutuustuote, jota olen jo monessa blogipostauksessa ehtinyt ihastelemaan. Tuote sopii erityisen hyvin erittäin kuivalle iholle. Sisältää neitsytoliiviöljyä, joka tekee ihosta päivä päivältä pehmeämmän. Ihosta tulee intensiivisesti ravittu, heleä ja kaunis. Kevyt ja silkinpehmeä koostumus imeytyy nopeasti ihoon, eikä jätä tahmaista tunnetta. En ole kauhean hyvä käyttämään vartaloöljyjä, mutta koska tämä tuote kiinnostaa, niin tämä tulee varmasti käytettyä. Tuotetta ehdin jo hieman testaamaan käsiini. Plussapisteitä ropisi heti siitä, että öljy oikeasti imeytyi nopeasti ihoon. Tuoksu on ehkä hieman liian voimakas minun makuuni, joten tämä tulee luultavasti käytettyä jalkojen ihon hoitoon. Boksin tuote oli normaalikokoinen. Kaupassa tällainen maksaa 6,95 €/150 ml.


Lumene Arctic Glow Huuliöljy. Uutuustuote, jota odotin Livboxiin. Kiitos, että sen sain. Huuliöljyn kevyt, ylellisen hoitava koostumus ravitsee huulia. Suomalaisen vadelman siemenöljyä sisältävä huuliöljy kosteuttaa huulia välittömästi ja auttaa pitämään ne pehmeinä ja hoidettuina koko päivän ajan. Kevyt sävy tuo hienostuneen loppusilauksen mihin tahansa meikkiin. Minulla oli todella kaunis sävy, 100 Hohde, johon ihastuin heti. Tuote tuoksuu makealle ja huulet saavat loistavan kiillon. Tykkään myös siitä, että tuotteen avulla huulet saavat aavistuksen sävyä. Livboxin tuote oli normaalikokoinen. Kaupassa tuote maksaa 11,90 €/8 ml. 

Ecotools Bath & Shower Mitt Pesukinnas. Gliz&Glam –blogin Minnan valitsema lempituote Livboxin pitkäaikaistilaajalle. Pesukinnas on valmistettu luonnonmukaisista rami- ja bambukuiduista. Pesee hellävaraisesti ihoa kevyesti kuorien. Itse en ole pesukintaiden mikään varsinainen ystävä. Olen sen verran vanhanaikainen, että käytän pesusientä. Jos en anna tuotetta eteenpäin, lähtee se jollekin matkalle mukaan. Pesukintaita myysään Sokoksella ja Stockmannilla hintaan 5,40 €.

Mitä pidit huhtikuun Livboxin tuotteista? Löytyikö uusi lemppari vai lähtevätkö kaikki tuotteet kiertoon? Vaikka laatikon sisältö olikin painottunut hiustuotteisiin, olen ihan tyytyväinen kokonaisuuteen.3 kommenttia:

 1. Mulla on tilaus tällä hetkellä tauolla. Noista tuo Lumenen huuliöljy olisi ollut kiva testata, muut saattaisivat jäädä käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen jäänyt niin koukkuun Livboxiin, etten uskalla keskeyttää tilausta, koska sitten kuitenkin tulisi jotain superkivaa . ;) Huhtikuun tuotteista olen ottanut käyttööni kaikki muut paitsi hammastahnan ja pesukintaan. Tällä hetkellä kärkisijaa pitää yllättäen Osis+ volyymigeeli, johon suhtauduin alun pitäen hieman pessimistisesti.

   Poista
  2. Samaa minäkin nyt pelkään! :D

   Poista