8.2.2016

Livbox helmikuu 2016

Helmikuun Livbox tuli jo viime viikolla, mutta koska oli kiire, jäi postaaminen tälle viikolle. On se vaan aina yhtä jännittävää, kun paketin avaa. Etenkin, kun en ehtinyt spoilaantua. Tällä kertaa paketti olikin mielestäni erityisen painava ja sisältö näytti tältä:


Sormet syyhyävät, joten täytyy tarkastella boksin sisältöä tarkemmin.


Sally Hansen Miracle Gel. Geelilakka kotioloihin ilman UV- tai led-valoa. Sisältää patentoitua teknologiaa, joka mahdollistaa aktiiviaineiden ja hoitavien aineiden tehokkaamman vapautumisen kynsilakkakerrokseen, jolloin kynsilakkakalvon kestävyys pitenee. Toiveena oli kynsilakka, mutta ei vauvakakan väristä. Halusin laittaa kynnet nätiksi viikonloppua varten, koska viikonloppuna juhlittiin isoäitini 95-vuotisjuhlia. Tällä kertaa piti kuitenkin tyytyä vanhoihin lakkoihin, joita kaapista löytyi. 95-vuotisjuhlat ovat iloiset juhlat, joten silloin kynnet saavat loistaa pirteän punaisina. Vauvakakan värinen lakka päätyy kyllä käyttöön. Juuri sopiva töihin. Virallisen ja asiallisen värinen. Geelilakkaa on myynnissä Sokoksella, Sokos Emotionilla, Helsingin Stockmannilla, Tampereen Anttilassa sekä suurimmissa K-Citymarketeissa hintaan 12,50 €/14,7 ml.

Sally Hansen Miracle Gel Top Coat. Edellisen kaveri eli päällyslakka. Sisältää samaa patentoitua teknologiaa kuin värilakka. Päällyslakka ja värilakka sisältävät oligomeeria. Päällyslakan fotoinitiaattori reagoi värilakan oligomeerin kanssa muodostaen kynnelle kovan kiiltävän lakkakerroksen. Kovettamiseen ei tarvita UV-lamppua, luonnonvalo riittää. Päällyslakkaa testasin tavallisen kynsilakan päälle ja loistava tuote on kyseessä. Torstaina lakkasin kynnet ja vielä tänään, maanantaina, kynnet ovat todella siistissä kunnossa. Näillä menee vielä huomisen ja sitten voin testata vauvakakan väriä. Päällyslakkaa myyvät samat liikkeet luin värilakkaa hintaan 12,50 €/14,7 ml.

Lumene Bright Now Vitamin C Heleyttävä & Ravitseva Yövoide. Uutuustuote, joka auttaa ihoa palautumaan yön aikana päivän rasituksista. Sisältää suomalaisen lakan antioksidantteja ja erityisen tehokasta kapseloitua C-vitamiinia. Yövoide kosteuttaa ja silottaa ihoa saaden sen näyttämään raikkaalta ja levänneeltä. Tämä oli kiva tuote, koska yövoide oli kauppalistalla. Näytekokoisella pienellä purkilla mennään jonkin aikaa loistavasti eteenpäin. Pidän tuotteen koostumuksesta. Sopivan paksua ja hoitavan tuntuista voidetta yöajaksi. Kaupasta tuotetta saa hintaan 19,90 €/50 ml.


Dove DermaSpa Goodness3 Vartalovoide. Omega- ja tyrniöljyjä sisältävä tuote, joka kosteuttaa ihoa koko päivän ajan. Bestsellerin kerrotaan sopivan myös erityisen hyvin Suomen vaihtuviin sääolosuhteisiin. Olen vartalovoiteiden suurkuluttaja, joten minulle vartalovoiteet ovat mieluisia yllätyksiä boksista. Tämä tuote pääsi heti testaukseen. Ensimmäisen päivän jälkeen totesin, että tällä rasvataan vain jalkojen ihoa, koska tuoksu on sen verran voimakas, että tuoksu ärsytti nenääni koko ensimmäisen päivän ajan. Muuten tuote on vallan mainio. Ylellisen tuntuinen ja sopivan paksu, mutta ei liian paksu koostumus. Kaupassa tuotteella on hintaa 5,95 €/200 ml.

Sanex Advanced Hydrate 24 H Käsivoide. Minulle entuudestaan outo merkki. Tuotteen luvataan kostetuttavan ihoa tehokkaasti vuorokauden ympäri ja suojaavan ihoa liialta kuivumiselta. Lisäksi tuote vähentää ihon hilseilemistä. Pitäisi myös imeytyä nopeasti. Tähän mennessä boksin sisältö on ollut pelkkää plussaa ja tämä myös kohentaa arvosanaa. Rakastan käsivoiteita ja niitä kuluu. Nyt on kuitenkin pari käsivoidetta jo jonossa, joten tämä jää odottelemaan vuoroaan. Tuotetta saa hyvin varustelluista apteekeista hintaan 4,90 €/75 ml.


Colgate Max White One OPTIC Hammastahna. Uutuustuote, joka sisältää optisia kirkasteita, jotka saavat hampaat näyttämään heti valkoisemmilta. Säännöllinen käyttö puhdistaa ja poistaa tehokkaasti pinnallisia värjäytymiä. Ensimmäinen hutituote. Minikokoinen, mutta kätevä matkakoko lähti äitini matkaan. Minulle eivät sovi valkaisevat hammastahnat, joten jätin tämän testailun suosiolla väliin. Kaupasta tuotteen saa omakseen maksamalla 3,29 €/75 ml.

Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Shampoo Tuote, joka palauttaa hiusten elinvoiman ja nuorekkuuden. Tuotteen sisältämä rypäleuute kirkastaa hiusväriä ja suojaa hiuksia ympäristöhaitoilta. Tätäkin olen jo ehtinyt testailemaan ja olen tykännyt. Hoitaa hommansa ja plussana ihana karkkimainen tuoksu. Boksissa oleva tuote oli näytekokoinen, mutta tuubi on sen verran iso, että tällä saa hyvän tuntuman tuotteeseen. Shampoota on myynnissä verkkokaupoissa sekä valtuutetuissa kampaamoalan jälleenmyyjillä hintaan 14,90 €/250 ml.

Cutrin Chooz Anti-Frizzer Kiiltovoide. Tuote, joka silottaa hiukset silkkisen pehmeiksi, sileiksi ja kiiltäviksi. Poistaa sähköisyyttä ja kontrolloi hiusten pörröisyyttä. Hiukset ovat helpommin hallittavat. Ensimmäinen ajatus oli, että jaahas, taas yksi kaapin perukoille jäävä tuote, mutta väärässä olin. Tämä on mielestäni helmikuun boksin paras tuote. Aivan loistava tuote, joka lunastaa lupauksensa. Hiukseni ovat aamuisin aivan pystyssä sojottaen joka suuntaan, mutta tätä tuotetta kun olen illalla hiuksiini laittanut, niin johan on alkanut Lyyti kirjoittaa. Hiukseni ovat aamuisin hallittavissa olevat. Hurraa! Kiitos tästä ihanan tuoksuisesta ihmeaineesta. Sitä paitsi äitini sanoi viikonloppuna hiusteni kiiltävän kauniisti. Kiitos Cutrinin. Tuotetta saa Cutrin-kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 15,95 €/75 ml.


Colgate Natural Pearls Soft Hammasharja. Hammasharja, joka hohtaa kuin helmi. Hammasharjan siro muotoilu, pieni harjaspää, tiiviit ja ikenille hellävaraiset harjakset helpottavat hampaiden pesua kaikilta pinnoilta. Itse käytän pääasiassa sähköhammasharjaa, mutta tavallinen hammasharja on aina saatavilla, joten tämäkin tulee jossain vaiheessa käyttöön. Itselleni osui aika tylsä väritön varsiosa, jonka sisällä kimalteet loistavat. Pidän hammasharjan pienestä harjaosasta ja pehmeys on aina plussaa. Kaupassa tuote maksaa 2,65 €.

Panda Perinteisiä Ranskalaisia Pastilleja. Pandan perinteisiä ranskalaisia pastilleja on nautittu jo vuodesta 1975 lähtien. Ihania piparmintunmakuisia suklaarakeita, joista moni tykkää. Nyt Panda on pakannut pastillit mukavan kokoiseen rasiaan, joka on helppo ottaa matkaan mukaan. No, voitte arvata kuinka näille pastilleille kävi. Pidin pintani torstain. Pidin pintani perjantain. Lauantain olinkin reissussa. Sunnuntaina kotiuduttuani aski avautui ja tyhjeni alta aikayksikön. Rasian tyhjentämisessä kylläkin avusti mies, joka täällä asuu. Mutta hyviä ne ovat. Siis todella hyviä. Nam. Rasian saa kaupasta hintaan 1,49 €/80 g. 

Täytyy myöntää, että olin tyytyväinen Livboxin sisältöön. Tällaisista bokseista minä pidän. Mitä mieltä itse olit tuotteista? Entä minkä värisen kynsilakan sait?



2 kommenttia:

  1. Tässä boxissa tykkäsin erityisesti Richin CC-shampoosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shampoo oli kyllä hyvä ja siinä oli mahtava tuoksu, vaikka välillä hieman hajusteet ärsyttävätkin minua. Minun suosikikseni nousi Cutrinin kiiltovoide. Riittoisa tuote. Olen käyttänyt tosi paljon ja silti pullossa riittää vieläkin tavaraa.

      Poista