5.8.2015

Livbox elokuu 2015

Livboxin Facebook -sivuilla kerrottiin maanantaina, että elokuun boksit lähtevät iltakuorman mukana liikenteeseen. Tämähän aiheutti järjettömän seurantanumeron kyttäämisen Livboxin nettisivuilta. Tiistaina sivuille ilmestyi seurantanumero, jonka jälkeen piti kytätä entistä kiivaammin, milloin paketti olisi lajiteltu logistiikkakeskuksessa. Logistiikkakeskuksen kuittaus oli tehty tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Odotettavissa oli, että keskiviikkona paketti olisi hyppysissäni ja niinhän se lopulta olikin pitkän työpäivän jälkeen. Vaikuttaa hieman koukuttavalta tuollainen seurantanumeron kyttääminen.
Täyden näköinen paketti. Kynsilakkaa, naamarasvaa, hiustuotteita…
Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume superstrong. Erittäin vahva hiuskiinne, joka viimeistelee kampauksen ja antaa kestävän pidon. Tälle on varmasti käyttöä. Kuljetan käsilaukussa pientä hiuskiinnepulloa, joten kun vanha loppuu, pääsee tämä käyttöön. Lisäpisteitä siitä, että tuote on hajustamaton. Tuotetta voi tilata netistä www.dermoshop.fi hintaan 2,70 €/50 ml.

Wella EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion. Okei. BB-voide hiuksille. Tuotteen pitäisi tehdä hiuksista kiiltävät ja silkinpehmeät. Tuote antaa suojan kuumuudelle sekä UV-säteilylle. Kyseessä on Wellan uutuustuote, mutta kuinka tätä käytetään? Luultavasti on pakko hieman selata nettiä ja lukea muiden kommentteja tuotteesta. Tämä menee kuitenkin ilman muuta testaukseen. Boksin tuote oli normaalikokoinen. Tuotetta saa EIMIä myyvistä Wella-salongeista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 21,90 €/100 ml.
Nivea Invisible for Black & White. Näin juuri eräänä päivänä tämän bestseller-tuotteen mainoksen televisiossa ja mietin, että Livboxista voisi tulla tätä, niin pääsisi testaamaan. Toiveeni kuultiin ja näytekokoinen pullo oli pakattu boksin uumeniin. Deodorantin luvataan suojaavan vaatteeita tahroilta ja estävän hikoilua jopa 48 tunnin ajan. Ei pitäisi jäädä valkoisia tahroja tummiin vaatteisiin. Lisäksi vähentää keltaisten tahrojen syntymistä vaaleisiin vaatteisiin. Aika perus niveamainen tuoksu, mutta todellakin tulee käyttöön. Olisi muutenkin pitänyt piakkoin ostaa uusi dödö. Kaupassa tuotteen hinta on 3,05 €/50 ml.

Kubiss London Kynsilakka. Ihana jaden värinen lakka. Sävy numero 64 tai 84. En ole ihan varma. Aivan kuin numero 64 olisi korjattu 84:ksi. Tuotteen pitäisi olla huippulaadukas ja sen pitäisi antaa kiiltävä ja peittävä lopputulos. Tätä oli pakko heti testata varpaiden kynsiin. Kaksi kerrosta riitti ja kynnet ovat hienot. Tykkään tästä tosi paljon, kuten yleensäkin kynsilakoista. Kubissin kynsilakkoja voi ostaa Kubissin myyntipaikoista hintaan 4,95 €/2 kpl á 8 ml.

Lumene Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava Voidegeeli. Naamarasva, mutta minua silti hymyilyttää. Uutuustuote, jonka kosteuttavan 3D-teknologian, suomalaisen lähdeveden ja voidegeelin uudenlaisen koostumuksen yhdistelmä antaa pitkäkestoisen kosteutuksen ja auttaa tekemään ihosta pehmeämmän. Auttaa myös supistamaan ihohuokosia ja pitää ihon mattapintaisena ja raikkaana. Lisäksi tuote kirkastaa ihon sävyä. Alun perin olin aavistuksen mietteliäs, kuinka voidegeeli toimii, mutta ainakin minä tykkään. Maaliskuun Livboxissa tuli Lumenen Bright Now Vitamin C voidegeeli, jonka otin yövoiteeksi ja se vetelee nyt viimeisiään, joten tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen. Tämäkin voidegeeli päätyy kasvoilleni yöaikaan. Tuotteen hinta on 11,90 €/50 ml.
Cutrin CARE ISM Shampoo. Värikäsitellyille ja vaativille hiuksille uutuushampoo, joka sisältää karpalonsiemenöljyä. Shampoo suojaa hiusväriä ja hoitaa hiusta. Minulla ei ole edelleenkään värjättyjä hiuksia, mutta vaativat hiukset ovat. Vaativat jatkuvasti huomiota, kun jokin hiusmutka haluaa mennä omien mieltymystensä mukaisesti, mutta sitä tuskin tarkoitetaan tällä vaativuudella. Näytekokoinen tuote pääsi kuitenkin heti testiin. Tuoksu oli todella raikas karpalo ja hiukset tulivat puhtaiksi. Tuotetta saa kampaamoliikkeistä hintaan 12,90 -14,90 €/300 ml.

Cutrin CARE ISM Conditioner. Edellisen tuotteen kaveri. Hoitoaineen antioksidantit ja kationinen aktiiviaine muodostavat suojan, joka säilyttää hiusvärin intensiteetin pidempään. Myös hoitoaine sisältää karpaloöljyä, jonka myös tunnistaa tuotteen tuoksusta. Hoitoaine kuten myös shampoo sisältävät UVA- ja UVB-suojan. Hiusten pesun jälkeen testasin hoitoainetta ja tykkäsin tästäkin. Mukavat tuotteet, joita aina tarvitsee. Tuotteen hinta on kampaamoliikkeessä 12,90- 14,90 €/200 ml.

Mitä piditte boksin sisällöstä? Itse tykkäsin taas kerran todella paljon. Perustuotteita, joita tarvitsee aina ja välillä on kiva testata jotain sellaista tuotemerkkiä, jota ei normaalisti käytä.2 kommenttia:

  1. Tuo sinun kynsilakan sävynro on 64, koska itse sain sävyssä 84, joka on vaaleanpunainen. :) Mielestäni tämän kuukauden boxi oli huomattavasti parempi verraten heinäkuun boxiin niin sisällöllisesti kuin arvollisestikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin katsoin ensin, että 64, mutta kun kirjoitin postausta ja tutkin pulloa tarkemmin, näytti kuin olisi käsin korjattu kutonen kahdeksaksi. Vaaleanpunainen värikin kuulostaa loistavalta. Oli kyllä tosi kiva boksi sekä sisällöllisesti että arvollisesti. Heinäkuun boksista on jäänyt parhaiten mieleen Acon kasvovoide, joka on nyt päivittäisessä käytössä ja josta tykkään paljon.

      Poista