11.3.2015

Livbox maaliskuu 2015

Osasin odottaa maaliskuun Livboxia saapuvaksi tiistaina. Utelias ja malttamaton kun olen, töissä oli pakko sen verran googlata, mitä paketti mahtaisi sisältää. Yksi ainoa spoilaus, koska oli niin kiire, että oli vain pakko painaa töitä, ja töissä sitä paitsi ollaan sen takia, että siellä tehtäisiin töitä. En ehtinyt edes googlaamaani juttua lukea, mutta näin kuorintavoidetuubin ja jonkin sinimustan meikkijutun ja jotain Lumenelta. Oikeastaan siis en edes spoilaantunut ja varsinkaan, kun pakettini sisältö näytti tältä:
Ei kuorintavoidetta, eikä sinimustaa meikkijuttua. Mutta mitä tämä painava paketti tarkalleen ottaen sitten sisälsi?
Rimmel Provocalips. Kaksivaiheinen huulipuna. Olin salaa toivonut huulipunaa, joten tämä oli todella kiva yllätys, vaikka väri 110 Dare To Pink ei ole aivan minun värinen. Mielestäni tuote on ennemminkin nude kuin pinkki, mutta ei se mitään, uskon, että meistä tulee hyvät ystävät. Rimmelin uutuustuotteessa huuliin levitetään ensin voimakas väri, jonka annetaan kuivua. Tämän jälkeen huulille levitetään pakkauksen toisella päällä kirkas kiilto, joka lukitsee värin paikoilleen. Hieman ärsyttää kuivattaa ensin värikerrosta, koska yleensä aamuisin, kun huulipunaa huuliini laitan, on kiire, mutta nyt täytyy vaan yrittää opetella uusi tapa. Huulipunan luvataan pysyvän tahraamatta huulilla jopa 16 tuntia. Hieman epäilin tätä, mutta totta väite taitaa olla. Laitoin aamulla huulilleni värit. Aikomuksenani oli korjailla punausta lounaan jälkeen. Huulet olivat aivan samannäköiset kuin aamulla. Ei korjauskierrosta siis. Kotiuduttuani töistä, huulet olivat edelleen samassa kuosissa. Todella pysyvää ja suudelmankestävää huulipunaa siis, jos suutelointia harrastaa. Tuotteen hinta on kaupassa 9,90 €/4 ml + 3 ml.

Bangerhead Professional Fresh Me Up! Virkistävä ja tuuheuttava kuivashampoo, joka imee ylimääräisen rasvan hiuspohjasta ja jättää kuivan mattapinnan. Tuote antaa myös volyymia ja rakennetta hiuksiin. Kuivashampoo sisältää goji-marjaa, jolla on terveellisiä vaikutuksia ihoon ja hiuksiin. Testasin tuotetta heti paketin saatuani ja olin tyytyväinen. Hiuksista tuli hetkessä puhtaan ja raikkaan näköiset. Tämä on siis todellinen bad hair day –pelastaja. Boksin tuote oli normaalikokoinen ja tuotetta saa tilattua Bangerheadin nettisivuilta hintaan 13,90 €/200 ml.

Nailfix Yummy Gummy –kynsinauhaöljy. Kaunis lasinen pipettipullo, joka tuoksuu aivan hurmaavalle. Boksin kolmas tuote ja olen aivan myyty. Tykkään, tykkään ja tykkään. Ylellinen ja hedelmiltä tuoksuva tuote pitää kynsinauhat kosteutettuina ja terveinä. Tätä piti Emmerdalea tuijottaessa läträtä heti kynsinauhoihin. Samalla saivat sormenpäät kaipaamaansa öljyhoitoa. Tämä tuote on WAU! Illalla piti vielä öljytä varpaiden kynsinauhatkin eli varpaiden päät. Olivatpahan varpaat aamulla mahtavan pehmeät. En tiedä, kuinka tätä hehkuttaisin, mutta tämä on vain niin ihana ja tuoksu on jotain taivaallista. Boksin tuote oli normaalikokoinen. Tuotetta voi tilata Cesarsshop.fi –nettisivuilta hintaan 3,80 €/15 ml.
Dove Oxygen & Moisture Shampoo. Shampoo, joka antaa ohuille ja hennoille hiuksille kosteutta, uutta eloa ja jopa 95 % lisää volyymiä. Shampoon valmistuksessa on hyödynnetty Oxyfusion-teknologiaa, jonka pitäisi sitoa kosteuttaviin ainesosiin happea. Kokeilin näytekokoista tuotetta ja tämä oli ihan perushyvä shampoo. Ei mitään riemunkiljahduksia, mutta ei mitään epätoivoista voihkintaakaan. Shampoo tulee ehdottomasti käytettyä loppuun saakka. Täysikokoisen tuotteen hinta on 3,85 €/250 ml.

Lumene Bright Now Vitamin C. Lumenen uutuusvoidegeeli, joka auttaa hillitsemään kiiltoa, häivyttämään ihohuokosia ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Tuote sisältää suomalaisen lakan antioksidantteja sekä erittäin tehokasta, kapseloitua C-vitamiinia. En vielä korkannut tuotetta, koska yritän ensin tyhjentää edellisen purkin tyhjäksi. Pakkauksen kyljessä luki, että tuotetta voi käyttää päivisin ja öisin. Luulen, että otan tämän yövoiteeksi, koska nykyinen yövoiteeni vetelee viimeisiään. Nämä boksin voidepakkaukset jaksavat aina ilahduttaa minua. Tämäkin tuote on täysikokoinen. Hintaa tuotteella on 19,90 €/50 ml.

Dove Oxygen & Moisture Hoitoaine. Shampoon kaveriksi hoitoainenäyte. Hoitoaineen pitäisi tehdä hiuksista pehmeät latistamatta niitä. Tuote antaa luonnollista tuuheutta ja hoitaa hiukset silkinsileiksi. Tätä tuli kokeiltua myös. Shampoon tapaan tämäkin on ihan kiva tuote. Periaatteessa voisi joskus tipahtaa ostoskärryjen pohjalle. Täysikokoisen tuotteen hinta on kaupassa 3,85/250 ml.
Chloé Love Story EdP. Tuoksunäyte, joka on klassinen ja trendikäs, naisellinen kukkaistuoksu. Tuoksussa on appelsiininkukkaa, jasmiinia ja setripuuta. En erityisemmin välitä tuoksunäytteistä. Etenkin näin siitepölyaikana hengityselimet ovat muutenkin aika rasituksella, niin en viitsi rasittaa niitä enempää turhilla tuoksuilla (kynsinauhaöljy on eri asia). Koetuoksuttamatta näyte lähti työkaverille testiin. Tuoksuvan tuotteen hinta on 59,20 €/30 ml.

Calvin Klein Reveal Men EdT. Tuoksunäyte miehille. Tuoksun pitäisi olla raikas, suolaisen makea ja itämainen. Sokeroitu inkivääri tuo tuoksuun raikkautta. Raaka suola yhdessä vetiverin kanssa tuo esiin hienostuneen maskuliinisuuden. Mies, joka täällä asuu, ei ole tuoksuvesimiehiä. Ei siis testailtu tätäkään tuotetta kotona, vaan lahjoitin näytteen samaiselle työkaverille, jolle lähti naisten tuoksu. Miesten tuoksun hinta on 34,80 €/30 ml.
Kuvauspäällikkökin tuli paikalle katselemaan halveksivin ilmein boksin sisältöä. Päällikköä sisältö ei miellyttänyt, mutta minua miellytti sitäkin enemmän. Ihana, ihana boksi. Mitä itse piditte kuukauden boksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti