4.10.2014

Lokakuun Livbox

Supersöpöä! Perjantaina kotiin kannetun lokakuun Livboxin sävymaailma on herkullisen vaaleanpunainen. Iiiiik! Niin nättiä! Vaikuttaa kivalta.
Lokakuun Livboxin teemana on Roosa nauha. Jokaisesta lokakuun Livboxista on lahjoitettu yksi euro Roosa nauha –keräykseen eli taisteluun rintasyöpää vastaan. En yleensä pidä kaiken maailman keräyskampanjoista, mutta Roosa nauha –kampanja on mielestäni aina ollut jotenkin hyvin inhimillinen ja helposti lähestyttävä.

Ja mitäs tuotteita paketista oikeastaan löytyikään?
Osis+ Glamination. Kiiltokiinne, joka antaa kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Tuotteen luvataan myös jättävän hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Sen verran tuli tuotetta testattua tänä aamuna, että tykästyin. En nyt kauheasti huomannut, tuliko hiuksiini kiiltoa, mutta pito-ominaisuudet olivat hyvät. Tuote ei myöskään jäänyt hiuksiin klimppimäisiksi sotkuiksi, vaan hiukseni olivat luonnollisen näköiset. Tuoksu on ihan miellyttävä, ei mitenkään liian pistävä. Tämä on uutuustuote, jota on saatavilla parturi-kampaamoista hintaan 11,90 €/100 ml.

Neutrogena Visibly Clear® Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser. Kosteuttava ja ihoa pehmentävä kosteusvoide kasvoille ja kaulalle. Raikkaalta verigreipiltä tuoksuva voide sisältää aloe veraa ja kamomillauutetta. Testailin rasvaa eilen ja ensivaikutelmaksi jäi ihanan raikas tuoksu. Voide itsessään on aika kevyen tuntuista. En oikeastaan olisi tarvinnut tällaista tuotetta juuri nyt, mutta kyllä tälle käyttöä löytyy. Yövoide on kohta loppumaisillaan ja ehkä tämä voi mennä yövoiteen korvaajana, vaikka ei mielestäni olekaan niin täyteläistä kuin yövoiteen kuuluisi olla. Boksissa oleva tuote oli normaalikokoinen. Hintaa tuotteella on 8,55 €/50 ml.

Paketista löytyi myös kolme muuta tuotetta.
BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo. Ihanalta tuoksuva shampoo sisältää damascena-villiruusuöljyä. Tuotteen luvataan kosteuttavan hiuksia ja hiuspohjaa. Hiuksista tulee sileät ja kiiltävät micro-emulsion-teknologian avulla, mitä ikinä se sitten mahtaa tarkoittaakaan. Pesin saunan jälkeen hiukset ruusuntuoksuisella tuotteella. Puhdasta tuli, mutta ei kauheasti vakuuttanut. Shampoo ei mielestäni vaahdonnut tarpeeksi, mutta en tiedä, oliko syynä se, että hieroin päänahkaani erästä toista boksista löytyvää tuotetta ennen hiustenpesua. Laatikosta löytyvä tuote oli näytekokoinen. Parturi-kampaamoista saatavilla oleva tuote maksaa 17,90 €/200 ml.

Lumene Arctic Sand. Hiekkalakka, josta löytyy mattaa, säihkettä ja kimallusta. Tykkään, tykkään ja tykkään. En ole tällaista tuotetta ennen omistanut, joten oli pakko heti testata. Lakka kuivui tosi nopeasti ja kaksi kerrosta riitti peittämään kynnet kauniisti. Kynnet jäivät jännän karheiksi eli tästä tullee hiekkalakan nimitys. Kuva vääristää väriä. Kynsillä lakka on hauskan pinkkiä. Livboxissa oleva Roosa nauha –sävy on saatavilla ainoastaan Roosa nauha –pakkauksessa, joka sisältää Lumenen CC-voiteen ja kynsilakan. Hintaa tällaisella pakkauksella on 16,90 €.

BC Oil Miracle Rose Oil. Tämä on edellä mainitun shampoon kaveri eli samaa sarjaa oleva damascena-villiruusuöljyä sisältävä hoitoöljy. Öljy rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa. Turkin reissun jälkeen hiuspohjani kuivui tosi pahasti. Päätin hieroa hoitoöljyä hiuspohjaani ennen shampoopesua. Tästä syystä edellä mainittu shampoo ei välttämättä vaahdonnut kovin paljon. Saattaa olla, että hiusöljystä oli hyötyä tai sitten ei. Hiuspohjani tuntuu paremmalta, mutta toisaalta ei se enää niin huonossa kunnossa ollutkaan kuin heti reissun jälkeen. Hoitoöljy oli huomattavasti nestemäisempää kuin argan-öljyä sisältä BC Oil Miracle. Ruusuöljyä sisältävää tuotetta voi käyttää myös kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn. Tämä hyvältä tuoksuva tuote maksaa normaalikokoisena 19,90/100 ml.

Livboxissa oli myös lappunen, joka kertoi, että kuukauden Me Naiset –lehdet saisi lukea veloituksetta netin kautta. Saa nähdä, innostunko lukemaan. Olen vähän huono tällaisissa.

Lokakuun Livbox oli mielestäni todella kiva. Kaikki tuotteet tulevat ehdottomasti omaan käyttööni. Tykkäsitkö sinä omasta boksistasi vai oletko vielä pysynyt kylmänä Livboxia kohtaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti