3.11.2016

Pääsylippuarvonta Meidän viikonloppu -tapahtumaan

Helsingin messukeskuksessa tapahtuu taas. Meidän viikonloppu -tapahtuma avaa ovensa perjantaina 11.11.2016 ja ovet sulkeutuvat sunnuntaina 13.11.2016. Tarkemmat aukioloajat ja lippujen hinnat löydät täältä. Meidän viikonloppuun mahtuu monta asiaa. Saman katon alta löydät seuraavat messut: Kädentaito, Lemmikki, ELMA, Metsä, OutletExpo ja 55Plus. Huomioi muuten, että Lemmikkimessut ovat vain lauantaina ja sunnuntaina.


Kädentaitomessut ovat tietenkin käsitöistä kiinnostuneille mahtava paikka. Maltatko olla hiplailematta uniikkeja käsitöitä vai tekisikö mielesi ostaa kaikki ihanat materiaalit aloittaa niiden työstäminen uuteen uskoon? Lemmikkimessut ovat tietenkin paikka esimerkiksi minunlaisilleni kissahulluille. Kissojen lisäksi messuilla näyttäytyvät koirat, linnut, marsut, kanit, terraarioeläimet, rotat, hiiret ja akvaariokalat. ELMA maaseutumessut puolestaan tarjoavat tietoa maaseudusta. Lisäksi ELMA-messuilla voi maistella ja ostaa mahtavia ruokatuotteita. Ai niin, eikä voi unohtaa ELMAn eläinasukkeja: lehmiä, vasikoita, laamoja, alpakoita, possuja, koiria, hevosia, poneja, lampaita, vuohia ja kanoja. Metsämessut esittelevät esimerkiksi metsän virkistyskäyttöä, metsänhoitoa, metsäalan innovaatioita. OutletExpo on shoppailijan paratiisi tai paha paikka, riippuen siitä, haluaako kukkaron kevenevän vai ei. 55plus on Meidän viikonlopun uusin tulokas. Tapahtuma on suunnattu yli 55-vuotiaille työikäisille tai eläkkeellä oleville ja elämänkokemusta hankkineille henkilöille, jotka ovat esimerkiksi etsimässä uutta harrastusta tai haluavat osallistua vapaaehtoistoimintaan.


Sain Meidän viikonloppuun bloggaajapassin ja ajattelin mennä messuille lauantaina kiertelemään. Eniten odotan ehkä lemmikkimessuja, mutta toisaalta nuo kaikki muutkin ovat mielenkiintoisia messuja. 55plus ei aivan vielä ole itselleni ajankohtainen, mutta ehkä saatan sitäkin osastoa kurkata, koska haaveilen jo nyt tulevista eläkepäivistä, vaikka kyynikot sanovatkin, että eläkeikää nostetaan niin paljon, ettei sinne ikinä pääse.


Bloggaajapassin lisäksi sain kunnin arpoa kaksi pääsylippua Meidän viikonloppu -tapahtumaan. Päätin arpoa liput kahdelle eri osallistujalle eli yksi lippu per voittaja. Lipulla voit vierailla yhtenä messupäivänä kaikilla Meidän viikonlopun messuilla.

Säännöt ovat yksinkertaiset:
 • Yksi arpa jokaiselle osallistujalle.
 • Kerro kommenttikentässä, mikä messujen tapahtumista kiinnostaa sinua eniten: Kädentaito, Lemmikki, ELMA, Metsä, OutletExpo vai 55Plus?
 • Laita kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden, jos arpaonni osuu kohdallesi.
Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 6.11.2016 klo 18.00. Tämän jälkeen suoritan arvonnan ja otan yhteyttä voittajiin.

Arpaonnea kaikille teille ihanille!

Arvonta on suoritettu. Arpaonni suosi Mirkkua ja Salzua. Onnea voittajille!14 kommenttia:

 1. Kädentaitomessut ois kivat, sillä askartelu on mulle mieluista puuhaa.
  melluysikasi@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Lemmikki ja ELMA :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Ehkä kädentaito-osasto kiinnostaa eniten tai sitten metsä. En olekaan muutamaan vuoteen noilla messuilla käynyt....

  punahilkka84@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Eniten kiinnostaa OutletExpo, vaikka sinne voikin upota yllättäen kasa rahaa.
  mirkku.s at luukku.com

  VastaaPoista
 5. OutletExpo.

  matti.viikate@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Elma-messujen ihanat eläimet kiinnostavat eniten <3

  joanniina ät gmail piste com

  VastaaPoista
 7. lemmikki ja kädentaito
  riinapa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 8. OutletExpo

  susannavesikukka@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Lemmikki. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lemmikki :)
  Sonja.kaurahalme@gmail.com

  VastaaPoista
 11. OutletExpo ja kädentaito :)
  saltzu-91@jippii.fi

  VastaaPoista
 12. Lemmikki ja kädentaito kiinnostaa.
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Vieläkö ehtii mukaan... lemmikkimessut on lapsen suosikki

  marialuok@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista