8.5.2015

Livbox toukokuu 2015

Mies, joka täällä asuu, soitti torstaina minulle töihin kysyäkseen jotain asiaa. Samalla mainitsi, että teille on saapunut isokokoinen kirjelähetys, jonka voi noutaa postista. Ajattelin heti, että Livbox ja sanoinkin miehelle, että täytyy hakea paketti töiden jälkeen. Kotiin päästyäni annoin herra Karvajalalle eteisessä jalkahierontaa (hieron jalallani kissaa, joka nauttii huomiosta suunnattomasti). Siinä samalla huomasin eteisen pikkupöydällä musta paketin. Jes! Mies oli hakenut paketin postista, joten ei tarvinnut lähteä enää uudestaan keskustaan.

Ensi kuusta lähtien Livboxin postitusmenetelmä tuleekin muuttumaan. Tilaaja saa valita, haluaako Livboxinsa entiseen tapaan maxikirjeenä, toimitettuna SmartPostiin vai pakettina postitoimistoon. Itse päädyin SmartPostiin, koska lähikaupassa, jossa SmartPost sijaitsee, on hyvät aukioloajat. Joskus on myös käynyt niin, että Livbox on jäänyt viikonlopuksi postitoimipaikan hoteisiin, ja on harmittanut vietävästi. Toivon, että SmartPost palvelu tulisi toimimaan kitkatta.

Mutta sitten asiaan eli tärkeimpään, mitä toukokuun Livbox piti sisällään?
Jaahas! Tykkäänköhän minä näistä?
Dove Deeply Nourishing suihkusaippua. Dove on lanseerannut suihkusaippuansa uudella koostumuksella, jonka pitäisi olla vaahtoutuvampi ja samalla hellävaraisempi. Ihon pitäisi tuntua pehmeämmältä jo yhden suihkukerran jälkeen. Koostumus ja vaahtoutuvuus kyllä pitävät paikkansa, mutta tätä en tule ostamaan. Ärsyynnyin jo siinä vaiheessa, kun tutkin laatikon sisältöä, enkä saanut näytepullon korkkia auki. Mies avusti ja näytti myös, kuinka korkki laitetaan kiinni. Sanoin, että tee tuo sama suihkussa, kun olet märkä. Niinhän siinä sitten kävi, etten ole saanut korkkia kiinni, kun olen tuotetta testannut. Tällainen ärsyttää minua superpaljon. Inhoan purkkeja, pulloja, tuubeja ja kaikkea, joiden kannet ja korkit jäävät auki käytön jälkeen. Sitä paitsi suihkusaippua on koostumukseltaan niin paksua, että ainetta tulee jäämään paljon hankalan näytepullon sisään. Normaalikokoisella tuotteella on kaupassa hintaa 2,45 €/250 ml.

Lumene heleyttävä BB-vartalovoide. Niin paljon kuin olen toivonut Livboxista vartalovoidetta, niin sitten tulee tällainen. Lumenen uutuustuote, joka korostaa rusketusta ja parantaa ihon sävyä kevyesti sävyttävällä ja kosteuttavalla koostumuksellaan. Iho saa hetkessä luonnollisen päivettyneen hehkun. Tuote on poispestävä, eikä sisällä itseruskettavia ainesosia. Kuulostaa hienolta, mutta mutta. Kokeilin voidetta talven jäljeltä valkoistakin valkoisempaan käsivarteeni. Kiva koostumus, eikä sävykään ollut kovin silmille hyppäävä, mutta se loiste. Aivan liian paljon kimallusta minulle. Tuote lähtee ystävättärelleni, joka on juuri tullut etelän lomalta, ja jos hän ei tästä välitä, niin hänen tyttärensä varmasti tykkää. Boksin tuote oli normaalikokoinen. Hintaa tällaisella loisteella on 14,90 €/150 ml.

La Roche-Posay Eau Thermale –lähdevesi. Tuote, jonka tasan tarkkaan sivuutan apteekissa, mutta jota tykkään testailla. Tuotteen luvataan rauhoittavan herkkää ihoa, joka on ärtynyt ulkoisista tekijöistä. Tuotteen rauhoittavat ja antioksidanttiset vaikutukset perustuvat lähdeveden sisältämien mineraalien ja hivenaineiden yhdistelmään. Tuotetta voi käyttää esimerkiksi kasvojen puhdistukseen tai rauhoittamaan ihoa auringossa oleskelun jälkeen. Itse testasin tuotetta aamulla, kun olin puhdistanut kasvoni ja oloni tuntui hiostavalta. Liekö johtunut vaihdevuosiongelmista vai ilman lämpötilasta ja kosteudesta. Joka tapauksessa lähdevesi raikasti oloa kummasti. Boksin sisällä ollut näytekokoinen pullo tulee taatusti kulumaan loppuun. Apteekissa tuotteella on hintaa 10,- €/150 ml.
Naturel Nail Cover Stickers. Kynsien koristetarroja. Pakkauksessa on mukana myös muotoilukynsiviila. Tällaisia en ole ennen kokeillut ja luultavasti nämäkin päätynevät johonkin hulluttelutarkoitukseen. Kynsitarra liimataan kynnen pintaan ja tarran ylimääräinen pituus viilataan pois. Päälle kannattaa levittää top coat –lakkaa, jotta kynnet näyttäisivät upean kiiltäviltä. Hintaa tällaisella lystillä on 3,90 €/pakkaus.

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick. Tämä tuote on Glitz&Glam –blogin Minnan valitsema suosikkimeikkituote. Huuliväri, jolla saa tehtyä tarkat rajaukset. Väriskaalaa kehutaan uskaliaaksi. Minua onnisti värin suhteen. Huulikynän sävy on Subtle Coral 20, joka on ihana, ja josta tykkään todella paljon. Huulikynän oheen boksiin oli laitettu teroitin. Ihan kiva juttu tämäkin. Nyt täytyy myöntää, että tämä huulikynä pelasti boksin sisällön. Kynä on otettu heti käyttöön ja kulkee varmasti meikkipussissa koko kesän ajan. Tuotteen hinta kaupassa on 11,90 €/2,8 g.

Nivea Lip Butter Coconut. Kookoselta tuoksuva huulivoide, jonka sisartuote mustikka on jo kertaalleen löytynyt Livboxista. Tuote sisältää sheavoita ja manteliöljyä. Tuotteen luvataan kosteuttavan huulia ja jättävän niille kauniin hehkun. Tämä tule lähes heti käyttöön. Takin taskussa kulkeva huulirasva vetelee viimeisiään, joten kookosrasva saa tulla korvaajaksi. Onneksi kookoksen tuoksu on huomattavasti miedompi kuin mustikan tuoksu sisartuotteessa. Kaupasta tuotteen saa omakseen maksamalla 3,45 €/16,7 g. 

Mitä piditte boksin sisällöstä? Itselle oli aavistuksen pettymys, vaikka sinänsä kivoja tuotteita boksi sisälsikin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti