5.1.2016

Livbox tammikuu 2016

Osasin odottaa tammikuun Livboxia, koska huomasin netistä, että paketit olivat matkalla. Lisäksi tietysti kävin kurkkimassa, josko joku olisi jo saanut oman pakettinsa ja niinhän olikin, joten tuli hieman ennakkotietoa paketin sisällöstä. Mikä kuitenkin ehkä parasta, oman pakettini sisältö oli netistä kurkkimani Livboxin sisällön kanssa hieman erilainen. Oli siis kuitenkin jännitystä ilmassa, kun pakettia avasin ja tutkin laatikon sisältöä.Täydeltä näyttää. Kiva kiva.


Cutrin Sensitive Rescue Dry Scalp Moisturizer. Hiuspohjaan jätettävä pitkäkestoinen tehokosteuttaja. Tuotteen pitäisi rauhoittaa ja suojata hiuspohjaa sekä ehkäistä kiristävää tunnetta. Antaa kimmoisan, pehmeän ja tasapainoisen tunteen hiuspohjalle. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön, eikä rasvoita hiuksia. Täytyy myöntää, etten tunne olevani tämän tuotteen kohderyhmää, mutta kyllähän minä tätä kokeilen, etenkin kun tuotteen ei pitäisi rasvoittaa hiuksia. Avattuani tuubin aloin heti haistella tuotetta, mutta tämähän on tietenkin hajusteeton, koska on saanut Allergia- ja astmaliiton allergiatunnuksen. Livboxin tuote oli täysikokoinen. Tuotetta saa Cutrin kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 14,90 €/75 ml.

Tena Skin Cream. Avatessani pakettia näin sattumoisin jonkin Tena-mainoksen. Ensiajatukseni oli, tähänkö on menty, että pakettiin on tungettu viittäkymmentä ikävuotta lähestyville naisille Tena-vaippoja, mutta onneksi ei kuitenkaan. Paketista löytyi perusvoide. Tuotteen luvataan kosteuttavan ihoa ja auttavan sitä säilymään sileänä ja pehmeänä. Tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön ihon kuiville alueille tai koko vartalolle. Tuotetta voi käyttää myös käsi- tai jalkarasvana. Perusvoide sisältää luonnollisia öljyjä sekä E-vitamiinia. Mielenkiintoinen tuote, joka tulee varmasti käyttöön. Itse asiassa kokeilin tuotetta jo käsilleni. Hetken piti antaa imeytyä, mutta vau, mikä pehmeys. Juurikin täsmätuote paukkupakkasten ahavoittamille kätösille. Tällaisilla tuotteilla Tena nostaa profiiliaan ainakin minun silmissäni. Täysikokoinen tuote tämäkin. Tuotetta löytää Tena verkkokaupasta www.tenakauppa.fi tai hyvin varustelluista apteekeista hintaan 4,30 – 6,- €/150 ml.SB12 Suuvesi. Bestseller, joka antaa raikkaan hengityksen 12 tunniksi. Vaikuttavat aineet neutraloivat pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja turvallisesti ja tehokkaasti. Tuote sisältää fluoria, joka ehkäisee tehokkaasti kariesta. Saatavilla kolmea eri vaihtoehtoa: Mint, reilusti fluoripitoinen Duo sekä miedomman makuinen Mild, joka löytyi myös minun boksistani. En ole suuvesien käyttäjä, mutta tämä menee testiin. Boksin tuote oli näytekokoinen. Tuotetta löytyy apteekeista ja hintaa tuotteella on 15,90 €/250 ml, 19,90 €/500 ml ja 39,90 €/1000 ml.

Lumene True Mystic Precise Tip Silmänrajaustussi. Silmänrajaustussi sopii tarkan ja intensiivisen rajauksen luomiseen. Tussin joustavalla ja kapealla kärjellä voi luoda monipuolisia rajauksia elegantin luonnollisesta dramaattiseen ja näyttävään. Silmänrajaustussi on runsaspigmenttinen, nopeasti kuivuva, vettähylkivä ja tahraamaton. Tuotetta löytyy sekä mustana että ruskeana. Omasta boksistani löytyi musta sävy. Tämä on uutuustuote, joka ei täällä ainakaan nostata riemuhuutoja. En yksinkertaisesti osaa käyttää tällaisia tusseja, joten tämä lähtee ihan suosiolla kiertoon. Boksin kolmas täysikokoinen tuote. Hintaa tällaisella lystillä on 12,90 €/1 ml.

Philosophy Miracle Worker, Anti-Aging Voide. Kosteusvoide, jonka korkea antioksidanttipitoisuus suojaa ja auttaa ikääntyneen ihon kunnon palauttamisessa. Ihosta luvataan tulevan kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Tuote sopii herkälle iholle ja sitä voidaan käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Vaikka monet kritisoivat näitä Livboxin rasvapurkkeja ja –tuubeja, niin minä taputan käsiäni. Rakastan tällaisten tuotteiden testaamista. Sopivan kokoinen pieni tuubi testailla, millainen tuote on. Hinnakasta tuotetta löytyy Sokokselta ja Emotion-myymälöistä hintaan 54,90 €/60 ml.Anyday Cashewpähkinät. Boksin ekstratuote numero yksi. Pussillnen ilman öljyä paahdettuja cashewpähkinöitä. Nämä pähkinät eivät myöskään sisällä suolaa. Nami nami. Pähkinöistä rakastan eniten ehkäpä cashewpähkinöitä. En kuitenkaan avannut pussia heti ja ahminut sitä tyhjäksi, vaan ensin syön joululta jääneet mantelit loppuun ja sitten on tämän pussin vuoro. Uutuustuotteen hinta 2,09 €/60 g.

Salus Alpenkraft Vitamiinijuoma. Ekstratuote numero kaksi. Tämän tuotteen valmistuksessa on käytetty tarkoin valittuja yrttejä, jotka rauhoittavat ärtynyttä kurkkua ja nielua. Alppien vuorimännystä saatavaa öljyä on käytetty vuosisatojen ajan hengitysteiden hoidossa. Kiva pieni näytepullo, joka lähtee testiin heti, kun kurkkua seuraavan kerran karhentaa tai yskänärsytystä pitää lieventää. Tuotetta saa terveyskaupista, apteekeista ja luontaistuoteosastoilta hintaan 14,- €/250 ml.Viimeiseksi herra Karvajalka tarkastaa tuotekortit. Minne ovat cashewpähkinät hävinneet?

Mitä pidit tammikuun Livboxista? Oliko sinulla samat tuotteet vai oliko Herbinaa ja erilainen vitamiinijuoma?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti