2.9.2015

Livbox syyskuu 2015 + arvonta

Livbox-päivä! Kuukauden ehkä hauskin päivä. Jotain tuli kuitenkin hämmennettyä tilauksen kanssa. Kuvittelin, ettei tiliäni ole veloitettu, joten menin Livboxin sivuille ja peruin tilaukseni ja tein uuden tilauksen. Tyytyväisenä luin, että seuraava boksi on syyskuun bloggaajaboksi. Eilen tuli taas käytyä Livboxin sivuilla tutkimassa joko paketit olivat lähteneet matkaan, niin huomasinkin, että minulle oli tulossa kaksi boksia. Tilitietoja tutkittuani huomasin myös, että boksi oli veloitettu kahteen kertaan. Tämä kertonee ehkä jotain myös siitä, ettei boksi ole kallis investointi, koska en edes ollut huomannut, että tililläni olisi vähemmän rahaa.

Tänään tuli sitten kaksi tekstiviesti-ilmoitusta noudettavista automaattilähetyksistä. Töistä ajoissa kotiin ja automaatille. Lokerikoista paljastui isot boksit. Kotona vuorostaan laatikoiden avaukset, jos vaikka olisi eri tuotteita bokseissa, mutta ei. Täysin identtiset boksit. Tästä sain ajatuksen, että laitankin arvonnan pystyyn ja arvon tuotteet, joita en halua kahta samanlaista tai joita en varmasti käytä. Katsotaan kuitenkin boksin sisältöä ennen kuin mennään itse arvontaan. 





Koin pienehkön pettymyksen avatessani boksit. Sisältö oli ehkä hieman aneemisen näköinen, mutta moni kakku päältä kaunis jne. Jaa, mutta eihän se tähän sovikaan vaan pitänee sanoa ehkä, että moni pakkaus päältä ruma, mutta sisältö on täyttä kultaa. 



Dermalogica PreCleanse. Ostolakossa –blogin Virve on valinnut boksiin puhdistusöljyn, joka liottaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kaiken lian ja meikin iholta, myös silmämeikin. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tuote soveltuu jokaiselle iholle, myös rasvaiselle. Tätä oli pakko heti testata ja täytyy myöntää, että tykkäsin. Tykkäsin kovasti. Iho oli todella puhdistetun tuntuinen ja tuotteen tuoksu ihana. Boksissa oli näytekokoinen tuote. Täysikokoista tuotetta löytyy Stockmannilta, Dermalogica-hoitoloista sekä kauppa.dermalogica.fi hintaan 49,70 €/150 ml.

Clarins Beauty Flash Balm. MaanoMeikkaa -vlogin Maanon valitsema tuote. Toivoinkin löytäväni Maanon valitseman tuotteen paketista, koska minä tykkään Maanon vlogeista hurjan paljon. Maanon mukaan tämä tuote tekee aamuisesta meikkausrutiinista ihanampaa ja helpompaa. Kyseessä on pikakaunistaja, joka häivyttää kasvoilta kaikki väsymyksen merkit. Ihosta tulee heleä. Lisäksi tuote parantaa meikin raikkautta ja kestoa. Siis tätä tulen niin testaamaan ja luultavasti myös tykkäämään. Tänä aamuna tämä tuote olisi ollut tarpeen. Minä, joka yleensä nukun yöni hyvin, valvoin kolmesta lähtien ties mihin saakka. Aamulla näkymä peilistä oli sen näköinen, että pikakaunistajaa oltaisiin tarvittu. Livboxista löytyvä tuote oli näytekokoinen. Kaupasta tuotetta voi ostaa hintaan 45 €/50 ml. 


Maria Nila Luminous Colour Masque. Minna Glitz&Glam –blogista on valinnut suosikkituotteekseen hellävaraisen hoidon värjätyille hiuksille. Tuote kosteuttaa, ravitsee ja antaa silkinpehmeän lopputuloksen. Tuote on valmistettu 100 % vegaanisista aineista ja se on parabeeniton ja sulfaatiton. Minulla ei edelleenkään ole värjättyjä hiuksia, mutta tämä tuote meni heti testaukseen. Taivaallisen makea tuoksu ja hiukset tuntuvat todella silkkisiltä. Ainut miinus, jonka tuotteelle annan, on purkki. Suihku ja purkkituote eivät vain sovi minulle. Kannen kanssa pelleily märillä käsillä on ainakin minulle haasteellista. Paketin tuote oli täysikokoinen ja sitä voi tilata netistä www.bangerhead.fi hintaan 19,60 €/250 ml. 



Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha. Nude –blogin Erikan valinta Livboxiin on kulmien muotoiluvaha. Tuote on voittanut useita palkintoja ja on noussut lähes kulttituotteen asemaan. Muotoiluvahalla voi muotoilla kulmat tarkasti ja vaivattomasti. Tuote sopii sekä arki- että juhlakäyttöön. Jep. Ei minun tuote. Molemmista bokseista löytyi sävy 3 vaaleanruskea. Omat kulmani ovat tummat, enkä muutenkaan ole kauhean innostunut tällaisesta jutusta. Boksin tuote oli normaalikokoinen. Tuotteen hinta kaupassa on 8,90 €/6 ml.

Carmex Classic Huulivoide. Suositun Karkkipäivä –blogin Sannin luottotuote. Huulivoide, joka on ehdoton valinta ulkoiluun ja jokapäiväiseen käyttöön. Carmex viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti. Lisäksi tuotteella on antiseptinen vaikutus. Kuivat ja halkeilleet huulet saavat hellittelyä tällä klassikkotuotteella. Tuote sisältää mentolia ja kamferia. Toivoin Sannin tuotetta omaan boksiini ja arvasin tuotteenkin. Merkki vain meni väärin. En tiedä, mistä olin iskostanut ajatuksen Blistexistä ja Sannista. Joka tapauksessa tykkään tästä tuotteesta. Huulirasvoja ei ole ikinä liikaa. Niitä kuuluu olla yöpöydällä, työpaikan työpöydällä, kotona läppäripöydällä, takkien taskuissa, laukuissa ja vaikka missä. Boksin tuote oli normaalikokoinen. Kaupasta tuotetta saa hintaan 2,45 €/7,5 g.

Trind Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja. Charming Nails –blogin Taina on valinnut tuotteeksi kynnenvahvistajan. Tuote antaa tehoapua katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Lisäksi tuote lujittaa heikkoja kynsiä ja pitää ne joustavina. Tuote sisältää formaldehydiä. Livboxista on aiemmin tullut täysikokoisena tämä tuote. Nyt tuli näytekokoinen tuote. Muistan, että aluksi pidin tästä tuotteesta, mutta lopulta mielipiteeni muuttui. Ilmeisesti minulla on luonnostaan melko hyvät kynnet, koska minulla tuotteen käyttö aiheutti mahdotonta kynsien paksuuntumista, josta en tykännyt lainkaan. Normaalikokoisen tuotteen hinta on 16,50 €/9 ml.

Lopuksi päästään itse asiaan eli arvontaan. Kerro, mitä pidit syyskuun Livbox-tuotteista. Olivatko kivoja vai vähemmän kivoja? Kaikki kommentin ja sähköpostiosoitteensa jättäneet osallistuvat yhdellä arvalla seuraavien tuotteiden arvontaan:

1. palkinto: Maria Nila Luminous Colour Masque
2.-3. palkinto: Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha sekä Trind Nail Repair Natural kynnenvahvistaja

Arvonta-aikaa on reilusti. Arvonta päättyy sunnuntaina 20.9.2015 klo 12.00. Tämän jälkeen suoritan arvonnan ja otan yhteyttä voittajiin. 

Arpaonnea kosmetiikan ystäville!

Arvonta suoritettu. Sirkku, Anni ja Henna olivat Onnettaren suosiossa. Onnea voittajille!



69 kommenttia:

  1. Rehellisesti sanottuna syyskuun Livbox oli pieni pettymys. Ärsytti, että niin moni tuote on ollut boxissa aikaisemminkin. Plussaa melko hintavista tuotteista, joita ei kyllä tulisi itse ostettua. Omasta boxistani löytyivät sinunkin boxissasi olleet Carmexin huulirasva, Lumenen kulmavaha ja Trindin kynnenvahvistaja. Dermalogicalta minulle tuli kuorinta. Clarinsin tilalla oli Glamglow'n naamio ja hiusnaamion tilalla oli Cutrinin öljyhoito. Tuota hiusnaamiota olisi kyllä mukava päästä testaamaan, merkki oli minulle ihan ennestään tuntematon.

    -Marikki
    pokkaritaivas(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä myöntää, että odotin boksilta enemmän. Toisaalta nuo hintavat tuotteet nostivat boksin tasoa, kuten mainitsitkin.

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita kaikki, etenkin tuoClarins ja Dermalogica.
    Mukaan arvontaan.
    nelliina(at)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarins ja Dermalogica myös minun suosikkeja tästä boksista, vaikka pidä myös Carmexin huulirasva ja hiushoitokin on ihan ok.

      Poista
  3. Erittäin mukavannäköinen boxi - tuotteita mitä ei ehkä itse tulisi ostetuksi ,sillä kaikki olivat melko hintavia..
    Kivoja kokeiluun varmasti kaikki! Livboxi on kyllä aika piristys :)

    Mukana arvonnassa
    Neeakristiina@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään noita kalliita tuotteita raaskisi ostaa. Sen takia Livbox onkin konseptina hyvä idea, että edes joskus pääsee tutustumaan ja ehkä ihastumaankin hieman arvokkaampiin tuotteisiin.

      Poista
  4. Kivoja tuotteita näyttäisi olevan ehkä aikas kalliita jotkut. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Livbox on aina kiva yllätys, vaikka tästä boksista Lumene ja Trind eivät tällä kertaa jaksaneet innostaa.

      Poista
  5. Kivan tuntuisia tuotteita ehkäs aika kalliita jotkut salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Tätä hehkutettiin niin kovasti, odotin jotenkin enemmän.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotukset olivat korkealla, mutta aina ei kaikki mene ihan niin kuin toivoo. Positiivista, että oli arvokkaampia tuotteita mukana, vaikkakin näytekokoisina.

      Poista
  7. Pieni pettymys oli, odotin jotain enemmän :D Sain erilaisen boksin kuin sinä :)
    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti boksissasi oli kuitenkin edes jotain, josta on iloa. Onhan tämä aina onnen kauppaa, mutta niin jännittävää, kun odottaa sormet syyhyten pakettia saapuvaksi.

      Poista
  8. pieni pettymys :/ ohtosanni@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksia ehkä hehkutettiin liikaa. Jotenkin odotukset olivat tosi korkealla, mutta toisaalta lukiessani Livboxin blogista bloggaajien paljastuksia, tuli mieleeni, ettei boksi välttämättä olekaan aivan niin upea kuin kuvittelisi.

      Poista
    2. Onnea! Voitit kulmien muotoiluvahan ja kynnenvahvistajan. Laitoin sinulle sähköpostia.

      Poista
  9. Tosiaankin vähän värittömän näköinen paketti, toisaalta tuotteet hintavia!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tulee miettineeksi, miksi kosmetiikkapakkaukset ovat värittömiä. Yritetäänköhän värittömyydellä luoda tyyliä? Elokuun Livboxin mukana tullut Lumenen voidegeelipurkki on esimerkiksi todella väritön. Pakkauksen perusteella en tulisi ostaneeksi kyseistä tuotetta.

      Poista
  10. Tosiaankin vähän värittömän näköinen paketti, toisaalta tuotteet hintavia!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Tykkäsin boxista, mutta tuli sieltä pari itselle sopimatonta tuotetta. Kasvojeni iho on niin herkkä, etten voi käyttää kuorintaa, lisäksi huulirasva oli turha. Erityisesti tykkäsi hiusnaamiosta, siinä on niin ihana tuoksukin! Myös Clarinssin pikakaunistajaa testaan mielenkiinnolla.
    kipuajaposkipunaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä, että liikkeellä on ollut todellakin erilaisia bokseja. Testasin tänä aamuna pikakaunistajaa ja mielestäni heleytti ihoa. Toivottavasti myös sinä pidit tuotteesta.

      Poista
  12. Ensimmäistä kertaa minun makuuni sopiva boxi! :)

    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että sinulle tuli boksi, josta todella tykkäsit. Uskon, että boksin kaikille tuotteille on aina tykkääjiä, vaikka meitä kritisoijiakin riittää. :)

      Poista
  13. Boksi oli melko pettymys. Sain eri boksin kuin sinä ja mieluummin olisin kotiuttanut tuon sinun saaman boksin :) henna.jussila@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei boksisi ilostuttanut sinua. Toivotaan kuitenkin onnea arvontaan, jos vaikka sattuisit voittamaan hiushoidon. :)

      Poista
    2. Onnea! Voitit kulmien muotoiluvahan ja kynnenvahvistajan. Laitoin sinulle sähköpostia.

      Poista
  14. Mulla muuten sama sisältö paitsi että Dermalogican putsarin tilalla oli saman merkin sy-voide. Eniten kiinnostuin Clarinsin pikakaunistajasta, mutta nyt kokeiltuani sanon että plääh, tuskin edes käytän toista kertaa. Toinen kiinnostava tuote oli hiusnaamio, mutta jos tuoksu on makea (en ole vielä avannut purkkia), niin se ei ehkä sitten ole minun tuotteeni koska yleensä inhoan makeita tuoksuja. Enkä hiusnaamiota ole ainakaan aiemmin kokenut tarvitsevani. Silotus toki kuulostaa hyvältä :) Dermalogican sy on mulla nyt sitten se, johon suurimmat toiveet kohdistuvat. Siis toive siitä etten heittänyt ihan kankkulan kaivoon 17 euroa. Eihän se paljon ole, mutta jos yksikään tuote ei osoittaudu hyväksi, niin olisi ollut parempi itse valita yksikin kiinnostavampi tuote - vaikka sekin osoittautuisi hudiksi :D Ei kun hei, olihan tässä yksi varmasti aikanaan käyttöön tuleva tuote, tuo Lumenen kulmavaha. Mutta Carmex -> viilentävää yäk, miehelle, ja Trind -> ei kiinnosta eikä varsinkaan tuon sun kirjoittaman perusteella. Mullakin ihan riittävän hyväkuntoiset kynnet, enkä innostu formaldehydistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista, että Dermalogicalta on ollut puhdistusöljyä, kuorintaa ja vielä tuo sinun mainitsema sy-voide. Toivottavasti se edes pelittää. Itse pidin Clarinsin tuotteesta ainakin näin yhdeltä kertaa testattuna. Minulle jäi Trindistä sellainen mielikuva, että ensin pidin todella paljon, mutta käytinkö sitten liikaa, koska lopputulema oli, että kynteni muistuttivat työmiehen kynsiä.

      Poista
  15. Pidin kyllä tästä boksista! Minun boksissa oli Cutrinin hiusöljy, Glamglow kasvonaamio ja Dermalogican kuorinta (kynnenvahvistajan, huulirasvan ja kulmavahan lisäksi. Olin näihin minulle osuneisiin vaihtoehto tuotteisiin kyllä tyytyväinen. Tuo hiusnaamio vaikuttaa myös tosi kivalta! siru.rajala (ät) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glamglown kasvonaamio kuulostaa kivalta. Toivottavasti on hyvä. Itse olen ihan tyytyväinen, etten saanut Cutrinin hiusöljyä. Hiusöljyt tuppaavat jäämään kaapin perukoille, vaikka toisaalta ei tuota saamaani hiushoitoakaan voi usein käyttää. Sen verran tuhtia tavaraa tuntuu olevan.

      Poista
  16. minulle tuli osittain eri tuotteet, näistä minua kiinnostaa eniten juurikin tuo trind kun kynteni ovat todella ohuet ja liuskoittuvat mutten tiedä kuinka pitkälle tuolla pienen pienellä purkilla pääsee kun sitä pitää aluksi käyttää päivittäin.
    paivi.leskinen@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni Trindin kynnenvahvistaja on tosi riittoisaa. Kylpyhuoneen kaapissa on edelleen Livboxista aiemmin tullut pullo lähes puolillaan.

      Poista
  17. En tilannut tätä boksia, vaikka mieli teki ja oikea päätöshän se lopulta oli, koska mielestäni paketissa ei ole yhtään täyskymppiä. Ihan siis hyviä tuotteita, mutta ei mitään erikoista, mitä olisin kaivannut!

    xevex82(at)gmailc.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, ettei jäänyt harmittamaan paketittomuus. Dermalogican putsarista on tulossa suosikkini, mutta on kyllä niin arvokas, että tuskin tulee itse ostettua.

      Poista
  18. Tykkäsin kyllä boxista, vaikka sieltä löytyikin pari tuotetta jotka minulla jo on.
    Minun boxi oli eri boxi kuin sinun
    http://maikinkotona.blogspot.fi/2015/09/livbox-syyskuu-2015.html

    Arvonnassa mukana :)
    maikinposti8@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin blogiasi, niin minua olisi sinun boksistasi kiinnostanut eniten Glamglown naamio. Toivottavasti in hyvä tuote.

      Poista
  19. Tykkäsin kyllä boxista, vaikka sieltä löytyikin pari tuotetta jotka minulla jo on.
    Minun boxi oli eri boxi kuin sinun
    http://maikinkotona.blogspot.fi/2015/09/livbox-syyskuu-2015.html

    Arvonnassa mukana :)
    maikinposti8@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Kivalle näyttää =)! Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea arvontaan! Kosmetiikkatuotteet on aina kivoja juttuja. :)

      Poista
  21. Kivalle näyttää =)! Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Mielestäni boxi vaikuttaa kivalta, etenkin Luminous Colour Masque :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvältä hiusnaamio vaikuttaa. Tuoksu on ihana. :)

      Poista
  23. Toi luminous colour masque ja lumenen kulmavaha olivat ainoita mitkä kuulostivat jänskältä. Toi carmexin huulivoide... ehkä vähän tylsä.

    sirkku.pieniniemi@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea! Voitit Maria Nilan hiusnaamion. Laitoin sinulle sähköpostia.

      Poista
  24. Huulivoiteet ovat ehkä sinänsä tylsiä, mutta minä tykkään kosteuttaa huulia, joten niitä saa olla joka paikassa. Boxin Carmex päätyi läppäripöydälle...

    VastaaPoista
  25. Boksi vaikutti mielenkiintoiselta, olen miettinyt boksin tilaamista itsellenikin, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Tässä vaikutti olevan laadukkaita tuotteita.
    1plus2on12@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo Livboxin idea on hauska. Kerran kuukaudessa jotain mukavaa pientä yllätystä arjen kiireiden keskelle.

      Poista
  26. Minä en myöskään ilannut boksia, mutta Glamglown kasvonaamion olisin mielelläni kotouttanut ja kavereilta olen Cutrinin hiusöljystä kuullut hyvää palautetta.
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glamglown kasvonaamio olisi kyllä ollut kiva. Itse olen hieman huono hiusöljyjen käyttäjä. Toisaalta tykkään niistä, mutta usein läträän niitä ihan liikaa, jolloin hiukset ovat tosi rasvaisen näköiset seuraavana päivänä.

      Poista
  27. Itse en tilannut mutta juuri tuo lumenen color masque vaikutti todella kivalta, ja muutkin!
    minea.mariella@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusnaamio on kyllä kiva juttu. Hieman ylellisyyttä arkeen. Kohta pitääkin mennä pesemään hiukset ja kokeilla uudestaan tätä tuotetta. En viitsi useammin kuin kerran viikossa käyttää hiusnaamioita, koska ovat kuitenkin tuhtia ainetta.

      Poista
  28. Carmexin huulivoide ja lumenen kulmageeli eivät ainakaan minulle olleet uusia
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulivoide on minullekin vanha tuttu. Kulmageeli uusi juttu, joka ei kyllä jaksa innostaa. Olen huono käyttämään tuollaisia.

      Poista
  29. Olen tilannut boxin kerran, viime keväänä, oliskohan ollut maaliskuun boksi. Minusta se boksi sisälsi kivempia juttuja, kuin tämä syyskuun. Tosin, kulmien muotoiluvaha voisi olla kiinnostava (vaikkei sille varsinaista tarvetta ole) ja samoin tuo Clarinsin tuote. Mutta kuten sanoit, hieman tylsä ja väritön. Olen harkinnut taas lokakuun boxia...saa nähdä. terkuin miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä totta, että toisinaan boksien sisältö on lähes täydellinen, mutta toisinaan taas vähemmän täydellinen. Toivottavasti lokakuu taas innostaa oikein kunnolla.

      Poista
  30. Osallistun vain 1.palkinnon arvontaan. =) Sain öljyn tuon naamion tilalla ja mieluummin olisin ottanut naamion.. :) Tilasin nyt ensimmäistä kertaa boxin ja täytyy sanoa, että se oli pettymys.
    emmakaroliina_@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että olen tyytyväinen tuohon naamioon. Öljyt ovat vähän sellaisia, että unohtuvat ja jäävät käyttämättä - ainakin minulla.

      Poista
  31. Täytyy sanoa, että tuntuu aika käytännölliselle boxille, ei mitään erityisen turhaa hauskaa. Ensimmäistä kertaa kuulin bloggaajaboxista, hauska idea. Hiusnaamio tuntuu kiinnostavimmalta tuotteelta. Minä tykkään purkkituotteista, jostain kummallisesta ja epäloogisesta syystä...
    Mukana arvonnassa
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Livboxin bloggaajaboksi on ihan hauska ideana. Pyytävät kosmetiikkabloggaajia valitsemaan suosikkituotteitaan, joita sitten laittavat boksiin. Tämä oli nyt toinen kerta, kun oli tällainen boksi.

      Poista
  32. Olen kosmetiikan käyttäjänä hyvin käytännönläheinen ja ehkäpä vähän konservatiivinen, eli minulle tämä paketti sopisi ihan hyvin. Ei mitään turhakkeita vaan täyttä asiaa. Pikakaunistaja on tuotteista kiinnostavin. Näin syksyllä sitä tarvitsisi ihon heleyttämistä paljon.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikakaunistaja on käytännössä lunastanut lupauksensa. Tykkään tuotteesta todella paljon, joten voin suositella tuotetta.

      Poista
  33. Tykkäsin kaikista muista paitsi tuosta kulmavahasta.
    wonderwhy@netti.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulmavaha ei iskenyt minullekaan, eikä kyllä kynnenkovettajakaan. Yleisesti ottaen tuotteet ovat kyllä yleensä ihania.

      Poista
  34. Ihan kivoja tuotteita! Itse tykästyin tuohon kulmavahaan eniten :)
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä kun jollekin jokin juttu on numero 1 ja toiselle se vähiten mieluisa. :)

      Poista
  35. Ei haittaa, vaikka välillä LivBoxissa olisi jotain vähemmän itselle sopivaa, koska perheessä ja lähellä on monta naista, aina löytyy ilahtunut käyttäjä niillekin tuotteille jotka itselle ei passaa... Naamioille olisi tarvetta, kynnenkovettajaa en usko tarvitsevani / käyttäväni.
    Mukana arvonnassa. flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä totta, että näitä tuotteita on kiva antaa myös lähipiirin naisille. Usein onkin ollut niin, että jos jokin tuote ei vain yksinkertaisesti sovi minulle, niin laitan sen heti kiertoon.

      Poista
  36. Pienoinen pettymys oli tämän kertainen boxi, vaikkakin suhteellisen arvokkaita tuotteita oli mukana.
    pussikarhu (at) luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syyskuun boksissa oli tosiaan aika arvokkaita bokseja, mutta jotenkin odotus oli boksin suhteen korkeammalla. Kohta voikin vuorostaan alkaa jännittämään lokakuun boksia.

      Poista