7.11.2014

Marraskuun Livbox

Livboxin Facebook-sivulla kerrottiin, että marraskuun Livboxit olivat lähteneet matkaan maanantaina. Odotin pakettia tietenkin kuin kuuta nousevaa. Onneksi en kuitenkaan ehtinyt spoilaantua, vaikka mies, joka täällä asuu, kertoikin mustan paketin saapuneen soittaessaan minulle töihin. Jännitys säilyi paketin avaamiseen saakka. Onko itsekurini siis kasvanut?

Kotiin tulin kuitenkin kiireesti suorinta tietä ja otin paketin heti hyppysiini. Mitä? Miten paketti tuntuu oudon kevyeltä? Sakset käsiin ja paketti auki. Marraskuun paketin sävymaailma on suoraan Hollywoodista. Kultainen. Hienoa ja enteilee kovasti tulevaa joulua. Minä niin tykkään näistä kauniista paketeista. Paketin sisältö näytti siltä, miltä tuntuikin. Pieneltä ja kevyeltä.

Kuvausassistentti saapui myös paikalle tutkimaan tilannetta. Korvat luimussa. Eivätkö tuotteet miellyttäneet vai eikö Hänen Kuninkaallisen Korkeutensa alentaminen kuvausassistentiksi tyydyttänyt Herra Karvajalkaa?
Paras tutkia paketin sisältöä tarkemmin.
Ibero irtoripset. Pakkaus sisältää irtoripset ja liiman. En ole ikinä käyttänyt irtoripsiä, enkä luultavasti tule käyttämäänkään. Käyttöohje vaikuttaa helpolta, mutta epäilen silti. Luulen, että minulle kävisi irtoripsien kanssa kuitenkin jotenkin hullusti. Ripset lähtenevät kiertoon, elleivät sitten joudu mukaan johonkin hullunhauskaan tempaukseen. Ripsipaketin hinta on 7,90 €.

Bangerhead BangerTweezer. Pinsetit. Kivaa. Nämä ovat olleet kauppalistalla, mutta en ollut vielä saanut ostettua. Pinseteissä on leveä tartuntapinta ja vino, kapeakärkinen pää. Pinsetit ovat tukevan tuntuiset kädessä ja vaikuttavat laadukkailta. Näiden avulla kulmien muotoilun pitäisi hoitua huolettomasti ja kivuttomasti. Kivuttomuudesta olen eri mieltä. Aina se hieman nipistää, vaikka olisi mitkä pinsetit käsissä. Hintaa tuotteella on 8,80 €.

Sitten vielä lisäkurkistusta loppuihin tuotteisiin.
Bernard Cassiere Bilberry Overnight Cream Mask. Mustikkavoide-naamio yöksi. Tuotteen avulla iho on aamulla raikkaan pehmeä ja joustava. Tuotteen luvataan myös vähentävän ihon punakkuutta ja tasoittavan ihon väriä. Tätä oli heti testattava. Etenkin vesijumppailtojen jälkeen kasvoni loistavat punaisina kuin tomaatti, joten testi-ilta/-yö oli mitä sopivin tähän tarkoitukseen. Aamulla herätessäni ja katsoessani itseäni peilistä en huomannut mitään muutosta kasvojeni värissä. Samanlainen läikikäs punanaama peilistä katseli kuin illallakin. Tuote itsessään on miedon tuoksuinen. Iho jäi pehmeäksi, joten kyllä tuo tuubi varmasti tulee kulutettua loppuun saakka. Boksin tuubi oli näytekokoinen. Normaalikokoisen tuotteen hinta on 48,- €/50 ml.

Natural Code By Lumene Candy Smile. Huulikiiltokynä sävyssä 1 Cotton Candy. Kynän avulla pitäisi saada huulille upea väri, kiilto ja rajaus. Hoitavia, kosteuttavia ja suojaavia ainesosia ovat ratamon siemenöljy, E-vitamiini ja karitevoi. Yleensä innostun tällaisista, mutta nyt en jotenkin innostunut. Väri ei ole yhtään minua. Liian pinkki minulle. Ehkä tämä menee kuitenkin kevät-/kesäkäytössä tai miksei oikein aurinkoisena pakkaspäivänä. Tuotteen luvataan tuntuvan huulilla miellyttävältä ja kestävän pitkään. Annan tuotteelle mahdollisuuden. Tuotteen hinta on 9,90 €/1,8 g.

Marvis Cinnamon Mint. Kanelille ja mintulle maistuva hammastahna. Hihkuin ilosta nähdessäni tuotteen. Olen halunnut testata Marviksen hammastahnaa. Lukiessani boksin mukana tullutta tuoteselostetta, koin kuitenkin pienoisen pettymyksen. Tuote ei sisällä fluoria. Tyhmä kysymys, mutta mikä ainesosa tuotteessa sitten estää reikiintymistä? En antanut fluorittomuuden kuitenkaan häiritä itseäni, vaan harjasin heti hampaani kaneliminttuhammastahnalla. Täytyy myöntää, etten kokenut mitään wau-tunnetta. Hampaat tulivat puhtaiksi ja näytekokoinen tuubi tulee kyllä käytettyä loppuun saakka, mutta en usko, että yhteinen taipaleemme Marviksen kanssa jatkuu. Täysikokoisen tuotteen hinta on 4,55 €/25 ml.

Tällainen Livbox tällä kertaa. Mitä piditte? Minä semitykkäsin. Kivaa on kuitenkin joka kuukausi saada tällainen yllätysboksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti