4.3.2016

Livbox maaliskuu 2016

Tiesin odottaa Livboxia saapuvaksi, mutta miksi minua ei tällä kertaa ollenkaan huvittanut koko boksi? Maaliskuun Livbox on bloggaajaboksi eli bloggaajat ovat valinneet suosikkituotteitaan boksiin. Olin tietenkin lukenut Livboxin blogista bloggaajien vihjeitä tulevista tuotteista. Mikään vihjeistä ei innostanut minua, joten siitä syystä en kauheasti odotuksia boksille laittanutkaan. Töistä kuitenkin lähdin ajoissa laatikkoani noutamaan, kun viesti lähetyksestä kännykkääni saapui. Onhan Livboxin saapuminen kaikesta huolimatta aina yhtä jännittävää. Ja miltä se boksin sisältö näyttikään?


Viisi tuotetta. Alkusilmäys ei hihkaisuja huulilleni tuonut, paitsi ehkä hieman suupielet ylöspäin kääntyivät Lumenen nähdessäni. Eli oikeastaan siitä voisi tuotekatselmuksen aloittaa.


Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri SK 15. Tämä uutuustuote oli SN-Makeup -blogin Sanna-Emilian suosikkituote. Tuote, jolla voi luoda helposti kasvoille samettisen heleän meikkipohjan. Kaunistaviin mikrohelmiin ja valoa heijastaviin, lämpimän sävyisiin väripigmentteihin perustuva blur-efekti häivyttää optisesti ihon pieniä virheitä ja tasoittaa ihon sävyä. Olipahan taas hienoa lupailua, mutta viis siitä. Tykkään tästä. Sain sävyn 2 Hunajapilvi, joka vaikuttaa oikein sopivalta sävyltä iholleni, kun tuotetta testasin. Puutereita kuluu aina, joten tämä tulee varmasti käyttöön, kun vanha puuteri loppuu. Livboxin tuote oli täysikokoinen. Kaupasta tällaisen saa omakseen maksamalla 17,90 €/10 g.

Dermosil Trio Kulmaväri. FantazYa -blogin Janeten valitsema suosikkituote, jolle Allergia- ja Astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Kulmavärin avulla saa luotua kauniit ja huolitellut kulmat. Triossa on kaksi ruskeaa mattasävyä sekä vaalea sävy korostamiseen. Nyt täytyy myöntää, etten lukenut tuotteen nimeä, kun revin muovirasiaa pahvipakkauksesta irti. Olin aivan innoissani, että nyt tuli luomiväritrio ja mitä kauniimmissa väreissä. Vasta kun aloin tutkia tuotetta tarkemmin, iski karvas pettymys. Olen oikeasti huono kulmavärituotteissa, koska minulla on luonnostaan hyvin vahvat kulmakarvat. Siis nyt voisi joku opastaa, kuinka tätä voisi voimakaskulmainen hyödyntää tai voiko tätä käyttää luomivärinä. Olen kyllä aika kädetön näissä värimeikkiasioissa. Huoh. Plussaa kuitenkin täysikokoisesta pakkauksesta. Tuotetta voi tilata www.dermoshop.fi –palvelusta hintaan 6,90 €/4,5 g.


Cutrin Sensitive Multispray. Marinka Essel –blogin Marinkan luottotuote on monitoimisuihke hiuksille. Tällä tuotteella on sellaiset lupaukset, että ohhoh. Tuotteen luvataan suojaavan lämmöltä, antavan volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Kuten edellinen tuote, on tämäkin saanut Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen. Tätä kokeilen mielelläni, koska tykkään tällaisista hiustuotteista. Plussaa tulee hajusteettomuudesta sekä tietysti siitä, että tuote on täysikokoinen. Tuotetta myyvät Cutrin-kampaamot, Sokos ja Stockmann hintaan 15,90 €/200 ml.


Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+. Irene Mutsie -blogista on valinnut aurinkosuojavoiteen, joka on kevyesti sävytetty ja öljytön. Tämä uutuustuote sisältää antioksidantti Licochalcone A:ta, joka muodostaa biologisen solusuojan. Lisäksi tuote sisältää glycyrrhetiinihappoa, joka puolestaan vahvistaa ihon omaa solusuojaa sekä DNA:n korjausmekanismia. Sisältää myös laajakirjoisen ja fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinyhdistelmän. Tuotteen väripigmentit imeytyvät ihoon ja korjaavat ihonsävyä tehden ihosta tasaisen ja säteilevän näköisen. Olipahan tekstiä, enkä kaikkea edes yritä ymmärtää. Tästä tuotteesta en osaa vielä sanoa juuta enkä jaata. Saatan tykätä tai sitten en. Riippuu luultavasti ihan siitä, minkä värinen tuotteen medium sävy on. En viitsinyt avata tuotetta testatakseni sävyä kädensyrjään, koska en tuotetta kuitenkaan vielä käyttöön ota. Positiivista kuitenkin on, että tämäkin oli täysikokoinen pakkaus. Tuotetta saa apteekista hintaan 22,50 €/50 ml.

Vichy Idéalia Skin Sleep Yövoide. Bebe au Lait –blogin Iinan luottotuote, kun iho on väsymyksen jäljiltä nuutunut, ruokavalio on ollut mitä sattuu ja huolirypytkin vaivaavat. Yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja tekee ihon laadusta paremman. Käytön jälkeen kasvojenpiirteet tuntuvat levänneemmiltä ja iho tuntuu raikkaalta ja tasaisemmalta. Tätä tulen varmasti tarvitsemaan jo ensi viikolla, kun arkipäivien liian lyhyet yöunet alkavat näkyä kasvoista. Jos tuote on sitä mitä lupaa, niin olen pettynyt ainoastaan siihen, että Livboxista paljastunut tuubi oli miniäkin minimpi. Voi siis olla, että joudun pian marssimaan apteekkiin ja pulittamaan tuotteesta 34,50 €/50 ml. 

Mitä piditte boksin tuotteista? Oliko huteja vai täysosumia? Vaikka olinkin hieman skeptinen, niin oikeastaan aika hyvä kokonaisuus. Ilmeisesti kaikille tilaajille on tullut samanlaiset tuotteet, joten nyt ei pitäisi harmittaa, jos joku toinen sai kivemman tuotteen, ellei puuterin sävyissä sitten ole ollut eroja.



11 kommenttia:

  1. https://www.dermoshop.com/fi/products/9238-trio-kulmavari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! En ehtinyt vielä eilen illalla tutkia tarkempia tuotetietoja, joten kiitos tästä. Tämä siis päätyy luomiväriksi. Pakkauksessa oleva peili on muuten kiva juttu.

      Poista
  2. Hyvä boxi, itselle hieman pettymys, koska tuo Eucerin ja Lumene löytyy, mutta muutoin ei olisi pettymys. Vichykin löytyy, joten tämä ei nyt ollut paras mahdollinen kolahdus. :) Kivaa viikkistä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko tykännyht tuosta Vichyn tuotteesta? Sitä kokeilen innolla, mutta säästän kokeilut arkiöille, jotta naama olisi edes jonkinlaisessa kuosissa, kun töihin lähtee. :)

      Poista
  3. Kiva boxi oli :) Kaikki tuotteet tulee kyllä käyttöön!
    http://maikinkotona.blogspot.com/2016/03/livbox-maaliskuu-2016.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kaikki tuotteet ovat sinulle sopivia. Itse vielä hieman epäröin Eucerinin kohdalla, mutta eiköhän sekin selviä, kun aurinkokelit alkavat, onko voide liian tumma minulle.

      Poista
  4. Kiva boxi oli :) Kaikki tuotteet tulee kyllä käyttöön!
    http://maikinkotona.blogspot.com/2016/03/livbox-maaliskuu-2016.html

    VastaaPoista
  5. Voi ei, toivottavasti puuterista ja aurinkovoiteesta on myös vaaleammat sävyt omassa boksissa (en ole vielä hakenut). Ihan ok boksi kokonaisuudessaan, ei mitään superihanaa mutta ei toisaalta hammastahnojakaan tällä kertaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eucerinit taisi olla kaikilla sävyssä medium, mutta puutereita oli eri sävyissä. Minkä sävyn sait? Piti vielä uudelleen testata tuota puuterin sävyä 2, mutta ei se onneksi liian tummalta näytä iholla.

      Poista
  6. Vichyn yövoide on ihana! Harmi kun pieni puteli on jo ihan lopussa... Pitää käydä vissiin ostamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vichyn yövoide on todella ihana. Olen käytellyt hyvin säästellen eli laittanut pahimpina väsymyksen iltoina kasvoilleni. Enää taitaa riittää yhteen käyttökertaan. Täytyy harkita, raaskinko ostaa täysikokoista tuotetta itselleni, koska on aika arvokas. Nyt kun olen tuotteita testaillut, niin myös Lumene ja Cutrin ovat olleet tosi kivat.

      Poista