12.6.2014

Kesäkuun Livbox

Livbox on täällä taas. Olin jo ehtinyt spoilaantua netissä kesäkuun Livboxin sisällöstä, koska paketti tuli hieman jälkijunassa. Tai ehkä paketti tuli ihan ajallaan, mutta meille vaan jaettiin se hieman myöhemmin. Ärsyttävää tässä oli tietysti se, että ensimmäiset saivat pakettinsa jo perjantaina ja minä jouduin kärvistelemään viikonlopun yli. Toisaalta olihan se sitten kiva, kun maanantaina raahauduin töistä kotiin, oli paketti odottamassa.

Ja miltä se paketti näyttikään? Ihanan kesäisen vihreältä ja täydeltä.
Tutkitaanpa laatikon sisältöä hieman tarkemmin.
Hansaplast Anti Callus Intensive Serum. Jalkojen hoitoseerumi, joka säännöllisesti käytettynä poistaa kovettumia. Jalkojen pitäisi tulla jälleen sileiksi ja pehmeiksi. En nyt oikein tiedä, mitä sanoisi. Koska olin ehtinyt lukea muiden saamien pakettien sisältöjä, odotin saavani jalkojen kuorinta-aineen. Minulla ei ole kovettumia jalkapohjissa, eikä mies, joka täällä asuu, innostunut tuotteesta, koska olisihan tämä vaatinut peräti kaksi kertaa päivässä huomiota. Jotenkin tästä tulee hieman lääkemäinen olo, mutta yritän silti sivellä seerumia jalkapohjien sivuille. Saattaa olla, että jalkapohjien sivuille on jokin virallinen nimitys, mutta en tiedä sitä. Seerumipaketissa luki, että olisi uutuus, mutta tiedä sitten onko. Boksissa tullut seerumiputkilo oli täysikokoinen. Hintaa tällaisella ihmetuotteella on 10,75 €/6 ml.

Neutrogena Visibly Clear® Pore & Shine Daily Scrub. Boksin virallinen uutuustuote. Sitrustuoksuisen kuorintavoiteen luvataan vähentävän ihon kiiltoa ja antavan iholle pitkäkestoisen mattapinnan. Ihosta pitäisi myös tulla raikkaan ja virheettömän näköinen, koska tuote auttaa supistamaan ihohuokosia. Ainakin raikkaan tuntuinen tämä tuote on, mutta en nyt kertakokeilun perusteella voi sanoa, täyttääkö tuote lupaukset. Pitäisi testata päivittäin, mutta haluan hieman säästellä tätä vihreitä kuorintarakeita sisältävää ihmeainetta. Ensimmäinen kokeilu vaikutti kyllä hyvinkin lupaavalta. Täysikokoisen tuotteen hinta on 8,55 €/150 ml.

Nivea In-Shower Body Milk. Kuivalle iholle tarkoitettu manteliöljyä sisältävä vartaloemulsio, jota käytetään suihkussa normaalin peseytymisen jälkeen. Ensin mietin, että tämä on varmaan kiva juttu, mutta nyt muutamia kertoja tuotetta kokeilleena, en niin kauheasti tästä tykkääkään. Onneksi kyseessä on testikokoinen tuubi. Muuten saattaisi jäädä tuubi käyttämättä. Ensinnäkin tuubi tulee liukkaaksi, kun sitä yrittää käyttää suihkumärkänä. Toisekseen tämä on veden tuhlausta. Kosteusemulsion levittämisen jälkeen iho täytyy vielä kertaalleen huuhdella. Kolmanneksi suihkun lattia tulee liukkaaksi ja on varottava, ettei kaadu. Tuotteen kyllä luvataan kosteuttavan ihoa, mutta minua tämä ei vakuuttanut. Hintaa tuotteella on 4,95 €/250 ml.

Entä sitten boksin loput tuotteet?
Bic Soleil Bella Varsiterä. Huoh. 4-teräinen joustavilla terillä varustettu varsiterä eli ihokarvojen sheiveri. Itse käytän epilaattoria, joten tämä tuote on sinänsä minulle turha. Annan tälle kuitenkin mahdollisuuden eli otan tämän jonnekin reissuun mukaan. Sheiverissä on kookosmaitoa sisältävä voidenauha, jonka luvataan antavan mukavan ajokokemuksen ja sileän lopputuloksen. No, sileäthän niiden säärien tuleekin olla sheivauksen jälkeen. Tuotteen hinta on 8,- €/3 kpl:n paketti.

Rimmel Apocalips. Tämä tuote pelasti boksin sisällön. Tämä on huulilakka. Tässä yhdistyy huulipunan ja huulikiillon parhaat puolet. Aivan ihana tuote. Juuri sopivasti loppuikin aiemmin keväällä Livboxista tullut Cliniquen huulipuna, joten olin ollut aikeissa ostaa jonkin kivan kesäpunan. Kaapissa ja meikkipussissahan ei tietenkään ole oikein mitään kivaa väriä, joten olisi ollut hyvä syy ostaa uusi huulipuna. Nyt ei sitten kuitenkaan tarvinnut ostaa. Saamani sävy on 300 Out Of This World, joka on aivan mielettömän kiva. Värin pitäisi pysyä huulilla pitkään ja tämä on kyllä totta. Eräänä aamuna olin laittanut tätä ihanuutta huulilleni ja ehdin vasta iltapäivällä katsoa peilistä itseäni, niin sävyä oli vieläkin ihan mukavasti jäljellä. Tämä oli täysikokoinen tuote ja hintaa tällaisella on 8,55 €/5,5 ml.

Ecotools Pesukukka. En käytä pesukukkaa. Olen vanhanaikainen ja käytän pesusientä. Parasta tässä tuotteessa oli kuitenkin vihreä väri, joka on lempivärini. Boksissa ollut pesukukka on kuitenkin ekologinen vaihtoehto. Tuote on tehty kierrätetyistä raaka-aineista eli kaikkea ne viisaat keksii. Tätä voisi käyttää tavallisen peseytymisen lisäksi kuivaharjaukseen. Tämäkin tuote saa mahdollisuuden jollekin matkalle. Tuotteen hinta on 5,95 €.

Lisäksi boksissa oli ekstrana Viaplay-alennuskortti. Kortilla voi aktivoida itselleen kahden kuukauden Viaplayt ilmaiseksi, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena. En tule tätä käyttäneeksi, joten joku tämän saa, jos haluaa. 

Tällainen boksi tällä kertaa. Ei mitään suuria riemunkiljahduksia, mutta jaksan silti iloita tuosta Rimmelin huulilakasta. Tuleeko sinulle boksi ja tykkäsitkö tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti