6.10.2016

LivBox lokakuu 2016

Sain haettua lokakuun LivBoxin heti, kun tekstiviesti kännykkääni tuli. Olen sairaslomalla, koska viikonloppuna tapahtui pienoinen tapaturma, jossa osallisina olivat lisäkseni kissa ja kirja. Oikean käden nimettömässä on tapahtuman seurauksena murtuma, joten yritän naputella tätä postausta lähinnä vasemman käden voimin. Katsotaan mitä tulee. Ja sitten itse pakettiin. Pakettiautomaatilla odotti iso, mutta kevyt paketti. Mielenkiintoista.

Siis mitä? Aika vähältä ja pieneltä sisältö näyttää paketin kokoon suhteuttettuna.


TRESemmé Heat Defence Styling Spray Lämpösuojasuihke. Tuote, joka suojaa hiukset jopa 230 asteisen lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta. Kosteuden lukitseva vitamiinikoostumus auttaa ehkäisemään hiusten haurastumista ja veltostumista. Tiesin odottaa TRESemmén tuotetta, mutta jostain syystä odotin uutuusshampoota, koska nyt minun on pakko lähteä kauppaan ostamaan shampoota. Oikeasti tämä ei kauheasti sytytä, vaikka kenties on ihan hyvä tuote. Hiustenmuotoilutuotteita on tullut aika paljon ja niitä alkaa olla kaappi pullollaan. Tämä tuote siis saattanee joutua kiertoon. Boksin tuote oli täysikokoinen. Tuotteen hinta on kaupassa noin 2,50 €/60 ml.

Moroccanoil Treatment Hoitoöljy. Bestseller, joka on käsittääkseni joskus aiemmin tullut LivBoxin mukana. Ihmetuote, joka sisältää antioksidanttirikasta arganöljyä ja kiiltoa lisääviä vitamiineja. Hoitoöljy selvittää takkuja, nopeuttaa kuivumista ja lisää hiusten kiiltoa. Varmasti ihan kiva tuote sille, joka tykkää hiusöljyistä. Itse olen todennut, että minä ja hiusöljyt ei tulla oikein toimeen. Läträän öljyä aina liian paljon, jolloin lyhyet hiukseni näyttävät ikävän likaisilta ja rasvoittuneilta. Huoh. Ehkä laitan tämänkin tuotteen kiertoon. Boksin mukana tullut hoitoöljy oli testikokoinen. Täysikokoista tuotetta saa parturi-kampaamoista ja Stockmannilta hintaan 49,- €/100 ml.


Palmolive Smooth Delight Suihkusaippua. Macadamiapähkinäöljyä sekä kookosuutetta sisältävä suihkusaippua, joka auttaa ravitsemaan ihoa jättäen sen pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Tuttu perustuote, joka on joskus eksynyt ostoskärryihin. Tykkään, kun LivBoxista löytyy suihkusaippuoita. Se vain hieman hymyilyttää, miksi lähettää näytekoko, kun normaalikokoinenkaan tuote ei ole kovin arvokas. No, viikonloppuna on edessä naisten mökkiviikonloppu, joten tämän pakkaan matkaan mukaan. Kaupassa tuote maksaa 1,79 €/250 ml.

L’Oréal Paris Pure Clay Purify Kasvonaamio. Puhdistava ja mattapinnan antava kasvonaamio, joka sisältää yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä ja eukalyptusta. Syväpuhdistaa ihoa sekä poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tuotteen käytön jälkeen iho tuntuu välittömästi ihanan puhtaalta ja raikkaalta. Kiva uutuustuote, mutta mikä se tällainen läpykkä on? Oikeasti olisi kiva testata tuotetta muutaman kerran, mutta tällaisesta läpykkäpussista tullee yksi kasvonaamio ja se on siinä. Täytynee testata, kun oikea käsi vapautuu siteistä. Tuotteen hinta on kaupassa 9,90 €/50 ml.

Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar-puhdistusvesi. Tehokkaasti kosteuttava 3 in 1 puhdistusvesi, joka sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Tuotetta ei tarvitse huuhdella, eikä tarvitse käyttää erillistä kasvovettä. Käytön jälkeen iho on raikas ja miellyttävän tuntuinen. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tämä oli boksin jes-tuote, jota testaan mielelläni. Uutuustuote, jota myydään kolmessa eri pakkauskoossa. Boksin mukana tuli pienin pakkauskoko. Keskikokoisen tuotteen hinta on 9,90 €/250 ml.


Ibero häivytyssivellin. Boksin ekstratuote yksi. Häivytyssivellin, jolle varmasti löytyy käyttöä. Tykkään. Tästä ei sen enempää.

Vichy Pureté Thermale Puhdistusgeeli. Boksin ekstratuote numero kaksi. Läpykkä virkistävää puhdistusgeeliä, joka tulee varmasti testattua. Tykkään tästäkin. Tykkään myös siitä, ettei tätä oltu merkitty LivBoxin varsinaiseksi tuotteeksi, kuten L’Oréalin läpykkä. Vichyn tuotetta saa apteekista hintaan 16,50 €/200 ml.

Nyt täytyy todeta, että olin hieman typertynyt lokakuun LivBoxin sisällöstä. Syyskuun bloggaajaboksi oli niin huippu, että odotin enemmän. Iso laatikko antoi odottaa enemmän. Toisaalta ymmärrän, että jos vuodenvaihteessa brändi ja nimi muuttuvat, niin on järkevää päästä vanhasta pakkaustarvikevarastosta eroon. Mitä sinä pidit lokakuun yllätyksistä? Mentiinkö metsään vain oliko laatikko täynnä ihanuuksia?





7 kommenttia:

  1. Tuohon alun tapaukseen. Herra Karvajalka ei todennäköisesti ollut syyllinen, taidan arvella sinua? Tosin HK vaikuttaa hyvin kohteliaalle. Minä urputin Freyan kuvista tänään, niin sen mielestä voisin opetella kuvaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syyllistä ei tavoitettu. Minulla oli oikeassa kädessä kirja ja fleksi. Fleksiä roikotin keskisormella ja nimettömällä, koska Herra Karvajalka asteli nätisi eteenpäin. Yhtäkkiä HK päätti syöksyä vauhdilla tulosuuntaan, jolloin oikean käden keskisormi ja nimetön taipuivat väärään suuntaan. Fleksi kimposi kädestäni ja sormiin sattui aika tavalla. Luulin, että selvisin säikähdyksellä, mutta yön yli nukuttuani nimetön oli turvonnut ja mustelma laajentunut. Lääkärin puheillehan se oli mentävä ja röntgenin jälkeen lääkäri totesi, että nimettömässä on murtuma. Onko lukeminen siis vaarallista?

      Poista
  2. Mä olin kieltämättä pettynyt, iso boksi ja vaatimaton sisältö. Paranemisia ♥

    Maiccu
    mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Käsi tai sormi on jo huomattavasti paremmassa kunnossa eli kyllä se tästä.

      Onneksi LivBoxilta oli tullut sähköpostia, jossa pahoittelivat tapahtunutta ja lupasivat lisät pistetilille peräti 30 pistetta.

      Poista
  3. Mä olin kieltämättä pettynyt, iso boksi ja vaatimaton sisältö. Paranemisia ♥

    Maiccu
    mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Olihan tuo hieman nolo boxi, mutta joskus näin. :) Monta hyvääkin tuotetta, mutta vaan minikoossa. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tosiaan oli hieman nolo paketti, mutta LivBox lupasi korvata 30 pistettä pistetilille eli periaatteessa puolikkaan boksin hinnan. Sille täytyy kyllä nostaa hattua, että tulivat asiassa vastaan.
      Ja onhan nuo tuotteet kivoja minikokoisinakin. :)

      Poista