8.8.2016

LivBox elokuu 2016

Tiesin odottaa LivBoxia tänään saapuvaksi, koska paketti oli perjantaina liikahtanut Liedon lajittelukeskukseen. Ja olin tietysti ehtinyt jo Instagramista sen verran nähdä, mitä paketissa kenties olisi. Yksi tuote ei hurraa -huutoja ansainnut. Tänään sitten tekstiviesti ilmoitti, että paketti olisi noudettavissa pakettiautomaatista. Yritin lähteä töistä ajoissa, mutta aikeeni estettiin tulemalla työloossiini selittämään jotain kiireistä työasiaa. Kummallista, kun töissä ihmiset eivät ymmärrä, että jollain voi olla kiire pakettiautomaatille hakemaan kosmetiikkapakettia.

Ja paketin sisältö näytti tältä. Anteeksipyyntöni huonoista kuvista. Piti kuvata nättejä ulkokuvia, mutta tuuli niin hurjasti, ettei kuvaamisesta ulkona tullut mitään.


Täyden näköinen paketti. Vaikuttaa lupaavalta.


Pepsodent White Now Glossy Chic Gammastahna. Psykologisesti on taatusti väärin aloittaa boxin surkeimmasta tuotteesta, mutta minä vähät välitän psykologiasta, vaan haluan tämän heti pois alta. Uutuushammastahna, joka antaa hampaille pitkäkestoisen suojan, on turvallinen kiilteelle ja soveltuu päivittäin käytettäväksi. Lupaa valkoisemmat hampaat jo ensimmäisellä harjauksella. Nyt täytyy sanoa, että LivBox lupaa kuunnella asiakkaidensa palautteita, mutta hammastahnojen kohdalla näin ei ole käynyt. Minusta on ihan kiva, jos LivBoxin mukana tulee hammastahnoja, mutta ei valkaisevia. Kirjoitan tämän jo ties monettako kertaa, että ainakaan minun hampaani eivät kestä valkaisevia hammastahnoja. Tämä tuote lähtee kiertoon, kuten niin monet aikaisemmatkin LivBoxista ilmestyneet hammastahnat. Plussaa täysikokoisesta tuotteesta. Kaupassa tuote maksaa 4,- €/75ml.

Lumene Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito. Tässä on yksi syy, miksi LivBoxia tilaan. Ihanan yllättäviä tuotteita, joita ei muuten tulisi hankittua. Kyseessä on uutuustuote, joka on Hearts Or Nothing -blogin Joannan uusi suosikkituote. Tuotteen luvataan lisäävän ihon hehkua yhdessä minuutissa. Tuotteen koostumuksessa yhdistyvät kuorinta, detox-kasvohoito ja ihoa kirkastavat öljyt. Ihon luvataan jäävän heleän puhtaaksi, hehkuvaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Tuote sopii kaikille kasvotyypeille. Tätä oli tietysti heti kokeiltava ja voi kuulkaa, kuinka tuotteeseen ihastuin. Oikeasti kasvoni näyttävät paljon virkeämmiltä tämän kasvohoidon jälkeen. Tästä saattaa tulla tulee pahojen aamujen pelastaja. Kiitos LivBox, tämä oli ihana juttu. Laatikosta löytynyt tuote oli täysikokoinen. Kaupassa tuotteen hinta on 13,90 €/150 ml.


Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate Tehoseerumi. Vuonna 2014 lanseerattu ainutlaatuinen ja patentoitu innovaatio, joka tekee ihosta virkeän ja hehkeän näköisen. Erittäin mielenkiintoinen pikkuruinen pumppupullo, jota testasin suihkun jälkeen. Olen tykännyt Ahavan tuotteista, enkä voi kieltää, etteikö tämäkin tuote tuntunut ihanan ylelliseltä ihollani. Jo toinen todella kiva tuote boksissa. Tämähän on ihan superia. Tehoseerumia saa Sokokselta, Stockmannilta ja kosmetiikkamyymälöistä hintaan 50,- €/30 ml.

Cutrin Repair ISM Hoitoaine. Suojaava ja korjaava hoitoaine tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Hiuksista luvataan tulevan elastisemmat, jolloin ne eivät katkea niin helposti. Sisältää UVA- ja UVB-suojan. Tykkään, kun LivBoxista löytyy hiustuotteita. Tämä on kunnollisen kokoinen testikoko, joten tuotteeseen saa kunnon tuntuman. Tätäkin ehdin jo testata pestyäni hiukset. Ainakin ensivaikutelma on sileät ja pehmeät hiukset. Hoitoaine oli lähes tuoksuton, joten ei pitäisi ärsyttää tuoksuherkkiä neniä. Tuotetta saa parturi-kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 11,90 €/200 ml.

Neutrogena Visibly Clear® Correct & Perfect Complexion Scrub Kuorintavoide. Olipahan taas kerran nimihirviö. Correct & Perfect -sarja auttaa parantamaan ihon sävyä vähentämällä finnejä ja häivyttämällä ihon vanhoja jälkiä sekä ihon pieniä virheitä. Uutuuskuorintavoide sisältää yhdistelmän salisyylihappoa sekä hellävaraisesti kuorivia biohajoavia mikrorakeita. Voide tekee ihosta tasaisemman sävyisen stimuloimalla ihon luonnollista uusiutumisprosessia. LivBox muisti toukokuussa saman sarjan CC-voiteella, josta olen tykännyt, vaikka en kauheasti finneistä kärsikään, joten mielenkiinnolla kokeilen tätä. Boxista löytyi testikokoinen tuote. Normaalikokoinen tuote maksaa kaupassa ja apteekissa 8,55 €/150 ml.


Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid Mattahuuliväri. Nimihirviöt vain pahenevat. Uutuustuote, mattahuuliväri, jonka runsaspigmenttinen ja nestemäinen koostumus takaa pysyvän lopputuloksen. Tuotteen uudenlainen aplikaattori mukailee huulten muotoa täydellisen mattapigmentin annosteluun. Tuote kosteuttaa huulia jättämättä niitä tahmeiksi. Vedin mattahuulivärit huuliini lähtiessäni Herra Karvajalan kanssa ulos, koska ikinä ei tiedä, jos vaikka joutuu keskelle palomiespaljoutta. Täytyy sanoa, että hieman vaatii harjoittelua aplikaattorin kanssa, koska minulle tuli tunne, että huuliväriä tuli aivan liikaa huuliini, enkä aivan allekirjoita tahmaamattomuuttakaan. Tuotteen tuoksu oli hyvin voimakas ja makea. Ampiainen meinasi rakastua minuun oikopäätä. Periaatteessa ihan kiva tuote, koska tykkään huuliväreistä. Saamaani sävyyn, 05 Nude Flush, olin hieman pettynyt. Hieman mummomainen väri, mutta ehkä se sopii mummoikää lähestyvälle tädille. Toisaalta joulukuussa tullut Laveran huulikiilto oli sävyltään lähes sama kuin tämä, joten ehkä siksikin pienoinen pettymys tämän tuotteen kanssa. Tuotteen hinta on kaupassa 9,90 €/7,7 ml.

Cien Waterproof Mascara. Lidlin uutuusripsiväri, jossa laatu ja edullinen hinta kohtaavat. Tuotetta on saatavana sekä vesiliukoisena että vedenkestävänä. Tuotteessa on ripsiä tuuheuttava vaikutus. Tämä on peruskiva tuote, joka päätyy käyttöön, kun vanha ripsiväri sanoo itsensä irti. Tästä en oikein muuta osaa sanoa. Ripsiväri on ripsiväri, vaikka käytössä sen lopullisen arvion voi vasta tehdä. Lidlissä tuote maksaa 3,99 €/10 ml.

Kaiken kaikkiaan todella kiva kosmetiikkapakkaus pitkästä aikaa. Olin myös iloinen siitä, että paketin mukana ollutta hajuvesiläpykkää ei oltu merkitty omaksi tuotteekseen, koska kyseessä oli pelkkä kertakäyttöinen tuoksunäyte. Saitteko samoja tuotteita ja pidittekö elokuun tuotteista? Entä mitä odotatte syyskuun bloggaajaboksilta?





6 kommenttia:

  1. Hei! Haluatko vaihtaa tuon huulikiillon saamaani räikeämpään Electric Pink- sävyyn ? :) En ole avannut/testannut sitä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin oman huulivärini jo käyttöön. On huomattavasti paremman värinen päivänvalossa kuin iltahämärissä. :)

      Poista
  2. Heitin sinulle palkinnon, nouda se täältä http://ullankirjat.blogspot.fi/2016/08/nina-george-pieni-kirjapuoti-pariisissa.html
    Jos ehtisit vastaamaan kysymyksiin, jos Herra Karvajalka ei hermostu, että hänen ulkouluaikaa viedään. Tämä haaste on kiertänyt ja lienee uudella kierroksella. Kysymykset vaihtuvat kuitenkin tekijän mukaan.
    Luen tämän sinun mielenkiintoisen postauksn huomenna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hauskasta ja mielenkiintoisesta haasteesta. Täytyy heti alkaa miettiä vastauksia. Herra Karvajalka ei hermostu, koska voin miettiä vastauksia yön ja työpäivän aikana ja naputella postauksen huomenillalla. :)

      Poista
  3. Tämä boxi oli kiva ja omassa boxissa oli Ahavan sijaan Vichy, oikein ihana sekin. :) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kiva ja monipuolinen boxi. Vichy olisi myös ollut kiva yllätys. Toivon, että jatkossa boxien taso pysyy yhtä tasokkaina.
      Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

      Poista