6.6.2016

Livbox kesäkuu 2016

Tiesin odottaa Livboxia saapuvaksi, koska ehdin viikonlopun aikana spoilaantua nähdessäni, että osa Livboxin tilaajista oli jo pakettinsa saanut. Ennakko-odotukset paketin sisällön suhteen eivät olleet korkealla, joten ei ollut kiire karata töistäkään ajoissa kotiin. Miltä se paketin sisältö sitten näytti?



Täyden näköinen, mutta ei silti hurraa-huutoja kuulunut.


Vaseline Aloe Soothe Suihkutettava Kosteusvoide. Vartalovoidespray, jonka kaveri on joskus aiemmin tullut Livboxista. Uutuustuote sisältää aloe veraa, joka on tunnettu ihoa parantavista ominaisuuksista. Raikas ja kevyt koostumus levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Tuotteen luvataan myös rauhoittavan kuivaa ihoa. Ehdin tätä kokeilla hieman sääriini. Tuoksu on todella kevyen raikas, eikä missään tapauksessa hyppää nenälle. Tämä tulee varmasti käytettyä alusta loppuun saakka itse, vaikka miinuksena tässä onkin spray. En nimittäin pidä suihkutettavista vartalovoiteista, koska tuntuu, että rasvaa lentää aina jonnekin sellaiseen paikkaan, joka ei välttämättä kosteutusta tarvitse, kuten esimerkiksi lattiat. Livboxin tuote oli täysikokoinen ja siitä plussat. Tuotteen hinta kaupassa on 5,95 €/190 ml.



Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo ja Hoitoaine. Hiustenhoitosarja, joka on kehitetty vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille. Ravitsee jopa erittäin vaurioituneita hiuksia välittömästi. Tuotteet sisältävät punalevää, joka korjaa hiusten rakennetta syvältä ja palauttaa hiuksiin terveen kiillon ja tunteen. Näitäkin tuli jo testattua. Shampoon tuoksu on hyvin dovemainen. Hoitoaineessa puolestaan tuoksui jokin jännä, josta en vielä edes osaa sanoa, oliko hyvä vai paha tuoksu. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja hoidetuilta, mutta ei näistä varmasti suosikkituotteitani tule. Olen jotenkin aina hieman vierastanut Doven tuotteita. Uutuussarjaan kuuluu myös seerumiöljy. Livboxin mukana tulleet shampoo ja hoitoaine olivat näytekokoisia. Normaalikokoisten tuotteiden hinta on kaupassa 4,05 €/250 ml.

Batiste Blush Kuivashampoo. Nella Törnroos –blogin Nella on valinnut tämän tuotteen boksiin. Kuivashampoon avulla hiukset saavat hetkessä raikkaan ja ilmavan ilmeen. Kuivashampoossa on parfyyminen kukkaistuoksu, joten hieman epäilen, pidänkö tästä loppupeleissä. Periaatteessa yleensä kyllä tykkään kuivashampoista, koska ne ovat pelastaneet monta Bad Hair Day:tä. Livboxin tuote oli näytekokoinen. Tuotetta löytyy Stockmannilta, K-Citymarketeista ja Anttiloista hintaan 6,90 €/200 ml.


Essence Forbidden Volume Ripsiväri. Uutuustuote, jonka luvataan antavan ripsille tuuheutta, mutta ei paakkuja. Kartiomaisen kuituharjan ansiosta yhden levityskerran pitäisi riittää. Tätä kokeilen mielelläni, koska paakut ja ripseni ovat vakioyhtälö. Mielenkiintoista on, eikö oikeasti paakkuunnu. Livboxin mukana ollut tuote oli täysikokoinen. Kaupoissa tuotteen hinta on 3,69 €/12 ml.

Aco Sunkissed Kasvovoide. Itseruskettava voide, joka tekee ihosta asteittain ruskettuneen näköisen. Voi Livbox, minkä teit! Tiesin odottaa Acon tuotetta ja olin todella innoissani tästä ajatuksesta, koska tykkään Acon tuotteista. Pettymys oli kuitenkin valtava, kun viikonloppuna huomasin, että bokseista löytyy itseruskettavia voiteita. Inhoan itseruskettavia tuotteita yli kaiken. Tämä lähtee ehdottomasti kiertoon ja kenties blogin 5-vuotissynttäreiden arvonnan yhdeksi palkinnoksi. Livboxin tuote oli täysikokoinen. Apteekeista tuotetta saa hintaan 11,30 €/50 ml.



Eat Natural Välipalapatukka. Boksin ekstratuote. Käsintehty välipalapatukka, jossa maistuvat jogurtti, hunaja, pähkinät ja kuivatut hedelmät. Ahneuksissani vetelin tämän herkkupötkön heti napaani. Olipa todella hyvää ja täyttävää. Tuotteen hinta on 1,95 €/kpl. 

Mitä piditte kesäkuun tuotteista? Itse olin kyllä hieman pettynyt. Tuli jotenkin olo, että toistetaan itseään ja pahin pettymys oli tuo Aco. No, ei voi valittaa. Nyt vain heinäkuun kotimaisilla tuotteilla pakattua Livboxia odottelemaan.


6 kommenttia:

  1. Aika tylsän näköinen boxi kyllä, ei harmita että en tilannut, vaikka meinasinkin.. Ainut mikä olisi kiinnostanut, niin tuo kuivashampoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kyllä mikään paras boksi. Vaseline on ihan peruskiva, kuten ripsivärikin, vaikken sitä vielä korkannutkaan. Kuivashampoon tuoksu arvelluttaa ja Dovet ovat Doveja. Acon tuote olisi taatusti ollut kiva, jos ei olisi ollut itseruskettava tuote.

      Poista
  2. Sait minulta palkintopokaalin, ole hyvä :)
    http://kirjasahkokayra.blogspot.fi/2016/06/blogger-recognition-avard.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palkinnosta! Ehdin jo saada saman haasteen ja siihen vastasinkin, mutta tämä kieltämättä lämmitti sydäntäni. :)

      Poista
  3. Samaten pettynyt, kuten viime boxiinkin, mutta Batiste ja Aco tosi yes, mutta tosin niitä löytyy entuudestaankin. Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mikä siinä on, mutta itse en jotenkin uskalla kokeilla noita itseruskettavia, koska pelottaa etukäteen lopputulos. Batistea en ole vielä testannut. Tuotteena varmasti hyvä, mutta tuoksu jänskättää, onko liian voimakas. Minä kun tunnun välillä olevani kovinkin herkkänenäinen :D
      Ihanaa viikonloppua <3

      Poista