7.12.2015

Livbox joulukuu 2015

Maanantait kuluvat töissä pääasiassa palavereissa istuen, joten olikin aivan mahtava juttu, kun iltapäivällä ehdin vilkaista kännykkääni ja huomasin tekstiviestin. Livbox odotti Postin pakettiautomaatilla. Töiden jälkeen pakettiautomaatille ja nopeasti paketti kassissa kotia kohti.

Oih! Joulunpunaisen silkkipaperin sisältö näyttää tältä.



Ja mitä tarkempi tutkiminen boxista paljastaakaan?



Colgate Max White One Hammastahna. Mintunmakuisella hammastahnalla pitäisi saada astetta valkoisemmat hampaat viikossa. Poistaa värjäytymiä hampaiden pinnalta ja palauttaa niiden luonnollisen valkoisen värin. Muuten kiva, mutta nyt olen todennut, että valkaisevat hammastahnat eivät yksinkertaisesti sovi minulle. Mies, joka täällä asuu, ei myöskään tykkää valkaisevista hammastahnoista. Täysikokoinen tuote lähtee siis kiertoon. Kaupasta tätä saa hintaan 3,29 €/75 ml.

Lavera Glossy Lips Huulikiilto. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Helposti levittyvä huulikiilto on Livboxin tilaajien toivetuote, jonka luvataan tekevän huulista pehmeät ja antavan niille kauniin hohteen. Huulikiilto sisältää kasviöljyjä sekä yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja, jotka rauhoittavat ja suojaavat huulien herkkää ihoa. Kiva tuote, josta tykkään. Piti heti tietysti testatakin ja ainakin ensikokeilulta tuote vaikuttaa lupaavalta. Boksista saamani huulikiilto on sävyltään 10 Sweet Melon. Tämäkin tuote täysikokoinen. Tuotetta saa hyvin varustelluista tavarataloista sekä luontaistuote- ja kosmetiikkaliikkeistä hintaan 15,20 €/6,5 ml.



Avène Sérénage Unifying Cream, SPF 20, Päivävoide. Aikuisen naisen iholle tarkoitettu suojakertoimella varustettu päivävoide. Tuote ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Söpö, pieni, näytekokoinen päivävoidetuubi. Jotenkin minulla on sellainen muistikuva, että olisin joskus ostanut apteekista kyseisen tuotteen. Joka tapauksessa mukava tuote, jota tulen testaamaan, jos en ole sitten aiemmin testaillut. Sen verran kädensyrjään jo tuotetta kokeilinkin, että ensituntuma on hyvä ja tuoksu miellyttävä. Hintaa tuotteella on noin 35,- €/40 ml.

Palmolive Aroma Sensations Feel Glamours Suihkusaippua. Nimihirviö. Hellästi kuoriva suihkusaippua, joka sisältää karhunvatukkaa, bourbon-vaniljaa ja pitaiyaa. Öö, mielenkiintoisia nuo pari ainesosaa. Itse asiassa pyörittelin näitä ihastuttavan värisiä tuotteita käsissäni jo kerran kaupassa käydessäni, mutta päädyin lopulta perinteisempään vaihtoehtoon. Innolla kuitenkin testaan tätä ja heti tänä iltana. Boksin tuote oli näytekokoinen. Kaupassa tuote maksaa 3,29 €/250 ml.



Cutrin Bio+ Clear Shampoo. Hellävarainen hilseshampoo normaaleille ja värjätyille hiuksille jatkuvaan käyttöön. Tuotteen luvataan ehkäisevän tehokkaasti hilsettä ja kutinaa. Sitrus-minttu-vihreä tee –tuoksu virkistää hiuspohjan ja mielen. Hiukset jäävät hoidetun tuntuisiksi. Ilahduin shampoosta, mutta en niinkään hilseshampoosta. Otan tuotteen kuitenkin testiin, vaikken hilseestä kärsikään. Toivottavasti tuotteen käyttö ei edesauta hilseen muodostumista… Boksin mukana ollut tuote oli näytekokoinen. Tuotetta saa ostaa Cutrin-kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta hintaan 14,90 €/200 ml.

Natusan® 24 Hour Moisture Käsivoide. Bestseller, joka kosteuttaa käsiä 24 tuntia. Tuote sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia sekä pehmentäviä öljyjä. Imeytyy nopeasti jättäen kädet pehmeiksi ja sileiksi. Love this! Minulla kuluu käsivoiteita, joten niitä ei ikinä voi olla liikaa, Sitä paitsi yöpöytäkäsivoide vetelee viimeisiään, joten tämä on oiva täsmätuote minulle. Testasin tätä heti ja vaikuttaa perushyvältä tuotteelta, eikä tuoksukaan hypi silmille tai nenille. Livboxin tuote oli täysikokoinen. Kaupassa tuote maksaa 3,45 €/100 ml.



Cocovi Raakasuklaa. Boksin ensimmäinen yllätystuote. Kahvia sisältävä raakasuklaa, joka on käsintehty. Ehkä taas meinasin hajota. Tämä oli pakko heti avata. Mies, joka täällä asuu, otti muutaman palan ja loput jäivät minulle. Ikävää. Todella ikävää. Jostain kumman syystä palat ovat huvenneet tätä postausta kirjoittaessa, vaikka vain parikin palaa tätä herkkua olisi riittänyt makeanhimon taltuttamiseen. Tätä joutuu ehkä ostamaan lisää.

Ibero Hiusharja. Toinen yllätystuote, Ihana, timanttikoristeinen hiusharja. Tekisi mieli ottaa tämä käyttööni, mutta koska en nyt tarvitse enempää hiusharjoja kaappia täyttämään, laitan tämän eteenpäin. Ehkä jonkun joulupaketista löytyy söpöläinen.



Livboxin pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin meikkipussilla, joka sisälsi kolme näytettä.

Philosophy Microdelivery Peel. Kaksivaiheinen kuorinta, joka vähentää hienoja juonteita ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Lopputuloksena on pehmeä, kirkas ja tasainen iho. Miksi minulla on sellainen tunne, että tämä olisi joskus ollut Livboxissa? No, ei se kuitenkaan haittaa, koska jos on ollut, niin testaan mielelläni uudelleen. Täysikokoista tuotetta saa Sokokselta ja Emotion-myymälöistä hintaan 76,50 €/60 ml + 60 ml.

Philosophy Microdelivery Triple Acid Brightening Peel. Anti-aging-ominaisuudella varustettu kaksitehoinen, käyttövalmis ja yksittäispakattu kuorintalappu. Kirkastaa ihoa ja vähentää pigmenttiläiskiä. Tätäkin testaan mielelläni. Kohta iho kiittää näistä kuorinnoista. Tuotetta saa Sokokselta ja Emotion-myymälöistä hintaan 76,50 €/12 kpl.

Philosophy Purity Made Simple, 3-in-1 Cleanser. Puhdistustuote, joka puhdistaa, hoitaa ja poistaa kaiken kasvo- ja silmämeikin. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Oi vitsi, mitä tuotteita. Myös tämä päätyy testiin hyvin pian. Tuotetta saa Sokokselta ja Emotion-myymälöistä. Hinta on 10,90 €/90 ml ja 24,90 €/240 ml.

Olen ihan tohkeissani. Ihana, ihana paketti. Saitteko samat tuotteet ja mitä piditte joulunpunaisen sisällön salaisuuksista?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti