6.7.2015

Livbox heinäkuu 2015

Huomasin aamulla, että heinäkuun Livbox oli lajiteltu puolen yön jälkeen lajittelukeskuksessa. Tämähän tarkoittaisi sitä, että Livbox olisi mitä luultavimmin tänään SmartPostin automaatissa. Koska olen kesälomalla, lähdin puolilta päivin Citymarkettiin ja Prismaan. Samalla odotin, että kännykkään tulisi tekstiviesti saapuneesta lähetyksestä. Viestiä ei kuulunut, mutta fillaroidessani kotiin päin, huomasin, että Postin jakeluauto pysähtyi S-marketille. Tein U-käännöksen ja poljin kirjakauppaan katsomaan aikuisten värityskirjoja. Ihania, mutta maltoin mieleni, enkä ostanut. Kirjakaupasta tullessani kännykkä ilmoitti saapuneesta tekstiviestistä. SmartPost-automaatissa olisi lähetys noudettavissa. Jippii! Arvasin ja kannatti tehdä U-käännös ja vartoa hetki. Siellähän se Livbox odotti.

Teki mieli polkea tuhatta ja sataa kotiin, mutta törmäsin entiseen naapuriini, jonka kanssa menikin tunti juorutessa. Vasta tämän jälkeen poljin vauhdilla kotiin. Kotona odotti kärttyisä mies, joka oli kuulemma nälkäkuoleman partaalla. Ruokatarvikkeet miehelle ja itse Livboxia availemaan ja kuvailemaan. Ihanan pirteänvihreä silkkipaperi tällä kertaa.




Täyden näköinen sisältö. Kivaa. Mukana on ainakin jotain Lumenen uutuussarjasta. Sisältö täytyy tutkia tarkemmin läpi.




Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair Shampoo. Tuote, joka sisältää puhtaita ja luonnollisia uutteita. eikä lainkaan keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- tai mineraaliöljyjä. Shampoon pitäisi pestä värjätyt ja vaurioituneet hiukset hellävaraisesti ja hoitaen. Minulla on tällä hetkellä värjäämättömät hiukset, mutta käytän tämän siitäkin huolimatta itse. Tykkään testailla näitä näytekokoisia hiustuotteita, joita Livboxeista on aika ajoin tullut. Tuotteessa on todella raikas tuoksu. Täysikokoisen tuotteen voi ostaa parturi-kampaamosta hintaan 14,90 €/250 ml.

Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair Hoitoaine. Edellisen tuotteen kaveri. Tämäkin tuote sisältää puhtaita ja luonnollisia uutteita. eikä lainkaan keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- tai mineraaliöljyjä. Hoitoaineen luvataan yllättäen selvittävän ja hoitavan hiuksia. Hoitoaineen tuoksussa on jotain tuttua, mutta en saa mieleeni mitä. Hieman ehkä lääkemäinen, mutta erittäin puhdas tuoksu. Hoitoaineen, kuten shampoonkin, pullot ovat melkoisen kovaa muovia. Näinköhän pullojen pohjille jää ainetta paljonkin käyttämättä. Hoitoainetta saa parturi-kampaamoista hintaan 14,90 €/200 ml.

Lumene Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide. Tämä oli todella kiva yllätys. Edellä mainittu kärttyisä mies sanoi juuri viikonloppuna, että jalkavoide on lähes loppu. Olisi siis pitänyt ostaa uusi jalkavoide, mutta nyt ei tarvitsekaan. Voiteen kerrotaan virkistävän väsyneitä ja viilentävän kuumalta tuntuvia jalkoja. Voide imeytyy nopeasti ja jättää jalat pehmeän hoidetuiksi. Lisäksi luvataan, että tuote kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja hoitaa kuivia kantapäitä. Jalkavoide sisältää mm. koivunlehtiuutetta, luomuhunajaa sekä kamferia. Testasin tuotetta ja jaloissa tuntui mukavalta. Kamferin tuoksu jäi päällimmäisenä mieleeni. Boksin tuote oli täysikokoinen. Kaupasta tuotteen saa omakseen maksamalla 4,90 €/75 ml.




Aco Moisturising Day Cream. En välttämättä olisi tarvinnut päivävoidetta, koska yksi tuubi odottaa entuudestaan avaamista, mutta koska tulin tätä heti testanneeksi, otan tämän käyttööni heti, kun edellinen loppuu. Kivan tuntuinen voide, kuten Acon tuotteet yleensäkin. Voiteen luvataan pehmentävän ja silottavan ihoa sekä kosteuttavan tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti koko päivän. Lisäksi ihosta pitäisi tulla raikkaan ja terveen näköinen. Meikinalusvoiteena tuotteen kerrotaan olevan täydellinen. Livboxin tuote oli täysikokoinen. Päivävoidetta saa apteekista hintaan 11,- €/50ml.

La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide. Geelimäinen vartaloemulsio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Lisäksi tuote hillitsee ihon kutinaa. Tuotetta tuli heti testattua käsivarsiini. Voide levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Jättää kivan tunteen iholle ja tuoksuu raikkaalle. Harmi, että boksin mukana tullut tuote oli pieni näytekokoinen tuubi. Tätä olisi hyvin voinut testailla vaikka kokonaisen pullollisen. Täytyy laittaa harkintaan, jos kävisi ostamassa täysikokoisen tuotteen itselleen. Tuotetta saa apteekista hintaan 17,10 €/200 ml.

Klorane Gentle Dry Kuivashampoo Spray. Best selleriksi mainittu kaurauutetta sisältävä kuivashampoo, jonka luvataan olevan hellävarainen, mutta tehokas. Poistaa lian ja liiallisen rasvan sekä antaa hiuksille ryhtiä ja tuuheutta. Pullo on sopivan kokoinen käsilaukkuun tai ehkäpä työpaikan hyllylle. Tätä tulee varmasti testattua, kun bad hair day iskee päälle. Merkki on minulle entuudestaan tuntematon, mutta tätäkin saa apteekista. Tuotteen hinta on 6,40 €/50 ml.




Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Pitkäaikaistilaajan lahjana huulikiilto, joka korostaa huulten luonnollista kauneutta sekä hoitaa ja suojaa huulia. Tämä tulee varmasti käytettyä. Testasin tuotetta ja huomasin, että antaa huulille mukavaa kiiltoa ja huulet pysyvät kosteutettuina aika pitkään. Livboxissa tullut tuote oli näytekokoinen. Normaalikokoisen tuotteen hinta on 19,15 €/12 ml.

Hula Makeansuolainen Välipalapatukka. Livboxin lisäaineeton ja gluteeniton yllätystuote esimerkiksi luontoretkelle mukaan otettavaksi. Itse ahmin välipalapatukan päivänokosten jälkeen. Oli hyvää. Tällaisia voisi ostaa pitkien työpäivien varalle työpöydän laatikkoon. Ainakin saisi energiaa, jotta jaksaisi vielä vähän enemmän pinnistellä. Saakohan näitä ostaa tavallisista kaupoista?

Tykkäsittekö heinäkuun tuotteista? Minä tykkäsin, vaikka olivatkin periaatteessa ihan perusjuttuja, mutta näitä tarvitsee aina.





2 kommenttia:

  1. Kiva blogi, liityin lukijaksi. :) Heinäkuun boksi oli kieltämättä ihan kiva, mutta ehkä toivon ensi kerralla vielä jotain vähän enemmän ja spesiaalia. Oma arvioni löytyy täältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja kiitos liittymisestä blogini lukijaksi. Kävin katsomassa sinun blogiasi ja se on myös todella kiva. Minäkin liityin sinun blogisi lukijaksi :)

      Poista