6.6.2015

Livbox kesäkuu 2015

Huomasin keskiviikkoillalla, että Livboxin omille sivuille oli ilmestynyt kesäkuun Livboxin seurantakoodi. Linkki tietysti auki ja pieni hurraa-huuto päälle. Livbox oli ollut keskiviikkona Turussa sekä myöhemmin jossain lähialueen logistiikkakeskuksessa. Torstaina tai viimeistään perjantaina olisi siis tulossa tekstari, jossa kerrottaisiin, että kesäkuun Livbox olisi noudettavissa SmartPostista.

Livbox on uudistanut postitusvaihtoehtojaan. Entisen maxikirjeen lisäksi asiakas saa valita, haluaako noutaa lähetyksen SmartPostista tai valitsemastaan Postista. Hyvä, kun on valinnanvaraa, niin luulisi kaikille löytyvän se mieluisin vaihtoehto. Itse olen tyytyväinen pakettiautomaattipalveluun. Torstaina kännykkäni sitten piippasi ja tekstari kertoi, että voisin noutaa lähetyksen SmartPostista. Töiden jälkeen automaatille. Sitten kipi kapi kotiin ja paketti auki. Mitä sieltä löytyikään?




Yllätys yllätys. Valkoinen kissahan se siellä laatikossa silmiään siristeli. Ei ehkä ihan kauneustuote, mutta ihana! Vitsi, vitsi. Huono sellainen, vaikka herra Karvajalka onkin ihanuus. Takaisin asiaan. Oikeastihan paketin sisältö näytti tältä.




Ensimmäisenä silmäni kohdistuvat keltaiseen kynsilakkapulloon. Jee! Vaikuttaa kivalta ja pakko tutkia sisältö tarkemmin.




Bernard Cassiere Sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi. Kosteuttava uutuustuote, jolla pitäisi olla kevyt voidemainen koostumus. Fluidin luvataan tasapainottavan talineristystä ja poistavan epäpuhtauksia. En ole vielä testannut tätä, mutta olen aiemmin pitänyt Bernard Cassieren tuotteista, joita on löytynyt Livboxista. Tämä näytekokoinen tuubi menee siis mieluusti kokeiluun. Sitruuna-minttu –yhdistelmä kuulostaa houkuttelevan pirteältä. Tuotetta saa kauneushoitoloista hintaan 49,- €/50 ml.

Rexona Maximum Protection Confidence. Osasin odottaa dödöä paketista, koska Livbox oli maininnut jossain yhteistyöstään Rexonan kanssa, ja taisipa jossain olla vihjaus, että kesäkuun boxista löytyisi Rexona-tuote. Tuotteen pitäisi olla tehokas ja sen luvataan antavan jatkuvan suojan liiallista hikoilua vastaan. Voidemaista antiperspiranttia suositellaan levitettäväksi puhtaisiin kainaloihin ennen nukkumaanmenoa, koska silloin tuotteesta saadaan maksimaalinen hyöty. Mielenkiintoinen tuote, jota tulen ehdottomasti testaamaan, kun vanha dödö loppuu ja sehän loppuu ihan kohta. Kaupassa tuotteella on hintaa 9,90 €/45 ml.

Natural Code by Lumene Eye Intensifier. Vedenkestävä katseenkorostuskynä, jossa on paljon runsaspigmenttisyyttä. Tämän pitäisi pysyä luomilla myös kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Etelän kuumankosteaan hehkuun, tahdon ma tätä testaan. Tämä on ihan kiva juttu. En ole tuotetta muuten vielä testannut kuin vetämällä viivan kämmenselkääni. Tuntuma on hyvä. Ihanan pehmeä ja väri on minulle passeli, luonnollinen ruskeanharmaa eli 2 Pearly Taupe, joka on yksi kausisävyistä. Tuotteen hinta on 7,90 €/1,1 g.




Rimmel 60 Seconds –kynsilakka. Tämä oli tuote, johon silmäni nauliutuivat ensimmäisenä, kun avasin paketin. Mahtavan pirteä, keltainen kynsilakka. Olen aina välillä hakenut keltaista kynsilakkaa, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Kynsilakan pitäisi kuivua nopeasti ja jopa yhden levityskerran luvataan tuovan väriä ja kiiltoa kynsille. Tuotteessa kerrotaan olevan värin lisäksi aluslakka sekä suojaava ja kiiltävä päällyslakka. Jos tämä pitää paikkansa, on tuote kuin minulle tehty. Tunnustan, etten harrasta alus- ja päällyslakkoja. Tuskastun myös, jos kynsilakka kuivuu hitaasti. Sunnuntaisin minulla on kynsien huoltopäivä, joten huomenna varpaankynnet saavat kauniin, aurinkoisen säihkeen. Kaupasta tuotteen saa maksamalla 5,50 €/8 ml.

Kubiss London Kivipuuteri. Toivoin salaa, että Livboxista tulisi puuteri, koska olin aikeissa mennä ostamaan uutta puuteria, ja tulihan sieltä. Kubissin kivipuuterin kerrotaan tasoittavan kiiltoa ja antavan hienostuneen mattapintaisen lopputuloksen. Saamani sävy on 2 Candle. Kuva valehtelee, eikä sävy ole noin punainen kuin kuvassa. Tätä tuli jo testattua. Mielestäni saamani sävy oli liian keltainen kasvoillani tai sitten puuterin ja meikkivoiteen alta loisti väsymys. Liian lyhyitä yöunia kesäaikana. Liian vähäiset yöunet, ei hyvä kasvoille, eikä muutenkaan. Luulen kuitenkin, että tulen käyttämään puuterin, koska kaikkeen tottuu, myös keltaisuuteen, ja enhän minä itse sitä näe. Hah. Edullinen tuote joka tapauksessa. Hinta on 3,95 €/12 g.

L’Occitane Verbena Shower Gel. Raikkaalta tuoksuva suihkugeeli sisältää verbenan eli rautayrtin eteeristä öljyä, appelsiinia ja sitruunaa. Ei kuivata ihoa. Boxin pullo oli näytekokoinen. Tuoksu on todella piristävä ja hyvä, mutta muuten mielestäni ihan peruskamaa, vaikka brändi luetaankin ilmeisesti niin sanottujen parempien brändien sarjaan. Täysikokoisen tuotteen hinta on 16,- €/250 ml.




Compeed rakkolaastari. Boksin extratuote numero yksi. Nämä kuuluvat jokanaisen survival kittiin. Näitä minulla on aina laukussa mukanani, eikä ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen pelastanut joko itseni tai jonkun ystävättäreni. Rakkolaastari tuo välittömän helpotuksen, jos kenkä on hiertänyt jalkaan rakon. Rakkolaastarin avulla rakko myös paranee nopeammin. Suosittelen ehdottomasti kaikille, paitsi ei diabeetikoille. En tiedä, mikä on syy, mutta näitä ei suositella diabetes-potilaille. Netistä lunttasin, että tällainen maksaa apteekissa 6,90 €/pakkaus.

Jordan Individual Reach. Livboxin toinen extratuote. Todella kiva juttu, koska olin aikeissa ostaa uuden hammasharjan. Normaalisti käytän sähköhammasharjaa, mutta koska akku vetelee viimeisiä, olen päätynyt perinteiseen harjaustapaan, kunnes ostan uuden laitteen. Minulla on usein hankaluuksia löytää hyvä hammasharja, koska inhoan liian isoja harjaosia. Lisäksi minulla täytyy olla pehmeä harjasosa. Tässä hammasharjassa nämä molemmat toiveeni toteutuvat. Tykkään, tykkään ja tykkään. Hintaa tällaisella harjalla taitaa olla hieman vajaa kolme euroa.

Kaiken kaikkiaan tosi kiva boksi. Tällaisista minä tykkään. Perustuotteita laidasta laitaan. Mitä itse pidit boksista tai jos sinulle ei tule boksia, olisitko tykännyt tästä?



2 kommenttia:

  1. Tuo kynsilakan norm. hinta on 5,50 €. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli käynyt typo. Korjasin hinnan postaukseen. :)

      Poista